Av Are.

Hydroksyklorokin, har du hørt navnet før? Dette har tradisjonelt vært brukt som et medisinsk middel mot malaria, men en rekke leger har stått fram under koronakrisen og hevdet at det også er effektivt mot Covid-19. Parallellt med dette har pressen hamret oss med informasjon om at middelet er helt virkningsløst ovenfor koronaviruset. Hvem skal man tro på her?

Ifølge legene og deres egen medisinske erfaring har hydroksyklorokin en utmerket virkning ovenfor koronaviruset, og i tillegg er dette legemiddelet også billig. Dette er nyheter som ikke har falt i god jord hos legamiddelindustrien, hvor den våte drømmen lenge har vært å kunne framstille en lukrativ koronavaksine. En koronavaksine som Bill Gates har hevdet at hele verdens befolkning må ta for at vi skal kunne returnere til en trygg normaltilstand. Gates’ og legemiddelindustriens ønske om ekstrem profitt er nok mye av grunnen til at hydroksyklorokin har vært så heftig svertet i pressen. Både legemiddelindustrien og pressen er del av det storindustrielle konglomeratet — et konglomerat som alltid har visst å sette sine egne økonomiske interesser foran alt annet.

I et Tv-intervju hevder legen Brian Tyson fra Sør-California å ha behandlet over 1700 koronapasienter med hydroksyklorokin, uten at én eneste av pasientene døde. Det må sies å være et imponerende resultat, spesielt sett i lys av hvordan media har rakket ned på dette middelet. Ifølge Tyson er hydroksyklorokin den eneste behandlingen som trengs, slik at en framtidig vaksine er totalt overflødig.

Tyson blir spurt om hvordan han har våget å gå såpass utenom medisinsk allfarvei ved å bruke hydroksyklorokin der hvor ingen andre leger tør:
– Vi hadde virkelig ikke noe valg. Vi hadde syke pasienter, og hva var alternativene til behandling? Svaret er at det ikke fantes noen alternativer. Hvis legeforeningen ønsker å ta lisensen min for å ha brukt et middel som faktisk virker, er jeg sikker på at det finnes en advokat der ute som er villig til å forsvare meg. Jeg tenker ikke la mine pasienter dø som følge av «politikk», sier han.

Han bekrefter for øvrg at leger har hatt et økonomisk insentiv om å diagnostisere med Covid-19, noe som selvfølgelig er én av flere grunner til at koronatallene har blitt såpass høye. Tyson mener videre at USA burde vært gjenåpnet nå, og de som evt. hadde fått Covid-19 kunne blitt behandlet med hydroksyklorokin. Tyson mener at vi kunne reddet 75-80% av de som fram til nå har (påstått) omkommet av dette viruset. med det samme middelet.

Ifølge Tyson er selve lockdown-politikken mye farligere for folkehelsa enn selve viruset, og tilføyer:
– Vi vil ikke ha noe av at regjeringen skal kontrollere våre liv. Vi vil ha muligheten til å snakke for oss selv, velge for oss selv, ha rett til å prøve medikamenter hvis vi tror de virker.

Her kan du se reportasjen med Tyson:

mvh_are

Bilde: skjermdump fra video.Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Vi trenger imidlertid støtte for å kunne bruke så mye av tiden vår på bloggen og den tilhørende gruppa i sosiale medier. Så dersom du finner verdi i innsatsen vår, vurder å sende oss en slant enten via vipps til 98 23 03 77 eller via Paypal / nettbank ved å klikke HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin

Reklame