Av Are.

Nå har vi faktisk kommet til et punkt hvor en folkedomstol bør bli neste stopp for vår regjering. Eller menneskerettsdomstolen i Strasbourg. Over de siste 6 månedene har vi måttet være vitne til at hundretusener av nordmenn har mistet det økonomiske livsgrunnlaget og mengder av bedrifter har gått konkurs som følge av regjeringens absurde «smitteverntiltak». Trolig er det også langt flere konkurser i gjære.

Det har lenge vært kjent at Covid-19 ikke er noen farlig sykdom. De som er i risikogruppa er eldre mennesker som gjerne har annen underliggende sykdom i tillegg. Som alle vet er det nettopp i høy alder at én eller annen infeksjon kommer og setter en stopper for livet vårt. Men visse krefter har greid å gjøre dødsfall som dette til en skandale når koronaviruset er innblandet. Denne skandalefaktoren er det regjeringen har lagt til grunn for å kunne iverksette de smitteverntiltakene og den økonomiske voldtekten av landet. Det er helt surrealistisk!

Koronakrisen har rammet befolkningen svært skjevt. Konsekvensene har vist seg tydelig på arbeidsmarkedet, hvor spesielt unge mennesker og mennesker med en løs tilknytning til arbeidsmarkedet nå står i fare for å falle fullstendig gjennom. Alle krisepakkene som allerede er delt ut og som vil bli delt ut, vil ha dyp innvirkning på den framtidige økonomien i landet i lang tid framover. Eksperter beskriver koronakrisens påvirkning på norsk økonomi fram til 2025 som enorm! I en midlertidig rapport hevdes det at det vil bli en utbredt kamp for å overleve i tiden framover.

Her er det springende punkt: Den norske regjeringen fortsetter å utsette landet for disse kvelende smitteverntiltakene, selv om vi lenge har visst at Covid-19 er en mild sykdom og at krisen derfor kunne vært avblåst med øyeblikkelig virkning! Ikke bare det, men det brukes også tvangstiltak ovenfor befolkningen. I Oslo er folk pliktige å ha på seg munnbind der hvor det er vanskelig å overholde 1-meters regelen. Dette innføres altså på tross av at det er vitenskapelig fastslått at munnbind ikke virker. Tvert imot er munnbind helseskadelig, siden de samler opp smittestoffer og hindrer tilførsel av oksygen. I tillegg har munnbind en psykologisk dehumaniserende effekt på den som bærer de. Av den grunn ble munnbind tidligere brukt på slaver for å holde viljen i sjakk og opprørstrangen nede. Er dagens bruk av munnbind en makaber lek fra koronakrisens arkitekter — selve symbolet på at vi er slavene av deres nye tyranniske verdensorden? Man kan sannelig begynne å lure.

Vi har aldri sett slike tiltak i forbindelse med noen epidemier eller pandemier tidligere. Siden ordinær sesonginfluensa tar minst like mange liv som «korona», ja trolig flere, hvorfor har vi ikke sett lignende tiltak under tidligere influensasesonger? Hvem har skapt skinn av at det er en skandale når dødsfall finner sted som følge av koronaviruset, og hvorfor det? Og hvorfor har ikke smitteverntiltakene blitt rettet mot den lille gruppen av eldre, slik at resten av samfunnet kunne gå fri?

Dette er spørsmål som ikke har gode svar, og dette er trolig også grunnen til at regjeringen har gått inn for å hemmeligholde informasjon om dette i 100 år. Et slikt utilslørt forsøk på å skjule opplysninger er noe man kun ser hos tyranniske regimer. Etter mye hemmelighetskremmeri fra den danske regjeringen, har det danske folk nå bragt på det rene at regjeringens smitteverntiltak ikke hadde noen medisinsk epidemiologisk begrunnelse. Tvert imot, de strenge smitteverntiltakene ble besluttet på et politisk grunnlag, og det reiser spørsmålet: Hvem er det som styrer de ledende politikerne i landene som iverksatte disse samme smitteverntiltakene?

Slik er det tallsvindelen foregår med hensyn til Covid-19

Vi utsettes her for svindel på høylys dag, og det kan ikke få blitt tydeligere. Denne galskapen får lov til å vedvare når befolkningen ikke setter ned foten. Nå er det på tide å stoppe galningene bak denne oppkonstruerte krisen, for dette handler om deres forsøk på å vinne total kontroll over menneskeheten. Koronaviruset og den tilhørende krisen er brekkjernet de har brukt for å kunne nå dette målet. Den internasjonale maktkabalen og dens medløpere i nasjonal politikk verden over bør stilles til rette for sine forbrytelser mot menneskeheten. Nå!

Foto: Torbjørn Kjosvold/Forsvaret

———————–
Vi trenger din hjelp!

Kiri og jeg skriver med lidenskap for å opplyse og berike dere alle. Vi trenger imidlertid støtte for å kunne bruke all denne tiden på denne bloggen og gruppen vår i sosiale media. Så dersom du finner vår innsats verdt å støtte, kan du sende oss en slant enten via vipps til 98 23 03 77 eller via Paypal / nettbank ved å klikke HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin

Reklame