Samfunnsproblematikk Sosial ingeniørkunst

En bønn fra ett hjerte til et annet…

Av Are.

Jeg skriver denne artikkelen som en appell fra mitt eget hjerte til hjertet hos den som måtte lese dette. Det handler om ett av de aller største bedragene i menneskets historie — koronakrisen — og det den gjør med oss. Vi synes ikke å skjønne at dette i realiteten er den tredje verdenskrig som har vært planlagt over generasjoner nå. En krig som tar sikte på lede oss inn i det ultimate tyranni gjennom dyp traumatisering.

I denne artikkelen vil jeg sette fokus på barna. Når sant skal sies er dette en traumekultur, hvor barn hjernevaskes og traumatiseres helt fra de er små. Vi har en grunnskole som holder svært mye viktig lærdom unna elevene, f.eks. hvordan løse problemer basert på kritisk tankegang og hvordan gjøre seg selv selvforsynt med mat. Elevene blir hovedsaklig bedt om å huske, slik at skolen i dag måler hukommelse, ikke kunnskap.

Og nå drar de rådende samfunnskreftene inn et nytt element inn i både barnehagen og grunnskolen, nemlig tvungen bruk av munnbind og regler for sosial distansering. Vi blir innbilt at dette er smitteverntiltak, men det faller på sin egen urimelighet. På denne måten mister elevene kontakten med hverandre, blir usikre, nervøse og ensomme. Sånn skaper man en konform masse av unge mennesker uten egen vilje. En drøm for de tyranniske kreftene som står bak.

Vi er avhengige av nærhet til hverandre, både fysisk og psykisk, og denne traumatiseringen tar fra våre unge muligheten til et besjelet voksenliv i frihet. Det frie valg er selve prosessen vi utvikler oss gjennom, og det er det frie valg de nå er i ferd med å ta fra oss. Det er så tydelig, men likefullt lar dagens voksen-generasjon dette få skje! Ikke bare det, de voksne lar seg bruke i utrullingen av dette ultimate tyranniet. Ufattelig! Dette kan rett og slett ikke få lov til å fortsette. Folk må våkne av transen.

Under er en video som viser hvordan «smittevernet» håndteres på Gregory Portland Middle School i Statene. Det er bare nitrist at ikke befolkningen evner å se den ekstreme galskapen i dette. Selv om dette viruset virkelig hadde vært farlig, ville eksponering ovenfor viruset vært å foretrekke framfor det å leve under slike kår som barna på videoen gjør. Barna behandles som kyr, avskjært fra kontakt med hverandre. Nå er faktisk ikke dette viruset farlig engang, og i særdeleshet ikke for barn og unge mennesker. Men det later ikke til å affektere lærerne som allerede er fanget i transen. Vi snakker her om et overgrep rettet mot en hel sivilisasjon, hvor vi lydig marsjerer inn i vår egen undergang.

Mitt håp er at noen «tenner» på denne videoen, blir forbannet, og får nødvendig motivasjon til å spre budskapet. Fortell andre hva som egentlig skjer og bidra til at andre kan ta steget ut av denne tilstanden av dyp hjernevask og transe. De gale menneskene som spinner dette bedraget over resten av oss må nå bli stilt til ansvar for sine uhyrligheter.

Jeg er faktisk fortsatt overbevist om at vi greier å gjøre oss fri fra lenkene til herskerpakket bak den nye verdensordenen, men nå synes jeg vi har latt det gå skummelt langt. Nå er det på høy tid vi søker inn i hjertene våre og graver fram følelsen av samhørighet med hverandre. Vi må finne tilbake til kjærligheten, det vi dypest sett er. La oss se ting for hva de er og stoppe det som nå spiller seg ut. Dette gjelder vår videre eksistens som åndsvesener, intet mindre.

USA har fungert som et foregangsland i mange henseende, og gitt oss en pekepinn om hva som venter hvis vi ikke greier sette ned foten for galskap. Her er en tre minutter lang video som tar for seg hvordan barn blir behandlet på skolen «in the land of the free»…

———————————
Vi trenger din hjelp!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike alle dere. Vi trenger imidlertid støtte for å kunne bruke så mye tid på bloggen og gruppene våre i sosiale media. Så dersom du vil støtte oss med en slant, blir vi kjempeglade. I så fall kan du sende enten via vipps til 98 23 03 77 eller via Paypal / nettbank ved å klikke HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin

2 kommentarer på “En bønn fra ett hjerte til et annet…

 1. Howard Fritzon Widding

  Dette gjør at samtlige som en, havner i det vi omtaler som «utenforskap», der de alle sammen er «alene», og avskåret fra adgangen til det man omtaler som naturlige fellesskap og sosial omgang med andre.

  At dette er dypt skadelig for den mentale folkehelsen er opplagt, utenforskap var ett marginalt problem, men alt-overskyggende for de som var rammet, men her skal alle rammes, og konsekvensene av det har jeg ikke fantasi til å se helt for meg.

  Minner litt om metodene som ble brukt for å «berge» folket i Libya fra overgrep, og her ser vi hvordan de vil «berge barna» fra noe som ikke er farlig for de, noe både sosial distansering og ansiktsmasker beviselig er.

  At målet er lydige pingler uten adgang til å uttale sin mening er vel tydelig nok. Kadaverdisiplinen minner jo om de helvetes uker barnevernets barn noen ganger har opplevd der mental traumatisering er en betydelig del av «nedbrytningsprosessen» som må til, ja de har selvsagt manualene fra MK ultra for hånden de som har designet dette svineriet, for aldri har vel jordens befolkning vært utsatt for mer hjernevask og ulve sirener enn dette året.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: