Av Are.

Jeg har tidligere skrevet en del om koronavaksinene som utvikles i samme øyeblikk som jeg skriver dette. I fortsettelsen vil jeg omtale vaksinen i éntall, selv om det trolig vil komme flere varianter på markedet. (Russland har visstnok allerede en vaksine som er markedsført).

Det som er litt urovekkende angående den kommende koronavaksinen, er at den vil være basert på gentenologi. De tenker altså å injisere genmodifiserte organismer inn i kroppene våre, og DNA-typen av denne vaksinen vil modifisere våre egne gener. Modifiseringen vil være midlertidig etter sigende, men på samme tid «frykter de at endringen allikevel kan bli permanent». Hjeeeelp!!! Dette er jo galskap!

Videre vil denne vaksinen bli markedsført uten noen fullgod kvalitetssikring med hensyn på både bivirkninger og – trolig – også effekt. Dette er nemlig en hastevaksine, «fordi sykdommens alvorlighetsgrad gjør at det er travelt med å få den ut til befolkningen». Visste dere ikke det? Folk dør jo som fluer av korona nå — overalt. Senest i stad, på vei til butikken, måtte jeg skreve over flere koronadøde som lå langs fortauet.

Spøk tilside, det er absurd hvordan de greier holde liv i denne morderiske svindelen. Etter innledningsvis grov overestimering av dødeligheten, vet vi nå at kun 0,2 promille av de smittede omkommer av dette viruset. Og dette gjelder fortrinnsvis eldre mennesker som allerede har flere underliggende diagnoser. Altså mennesker som allerede er døende. En dødelighet på rundt 2 promille er så lavt at det i praksis betyr dette: Koronaviruset er ikke et farlig virus i det hele tatt — vi dør ikke av det. Men befolkningen setter allikevel ikke ned foten mot regjeringens videreføring av denne svindelen! Gåttabanen!!!

Det denne artikkelen skulle dreie seg om, er det faktum at det nå har blitt oppdaget svindel under uttestingen av koronavaksinens trygghet. Og da sikter jeg til den heteste vaksinekandidaten, nærmere bestemt den som nå blir utviklet av farmasiforetaket Moderna. Vaksinen er også kjent som «Oxford-vaksinen». For å forklare hva de har gjort må jeg gi dere litt bakgrunnsinformasjon først…

I tråd med god vitenskap skal man alltid sammenligne skadeligheten til en ny vaksine opp mot noe annet som man positivt vet er harmløst. Dette «annet» kalles for placebo. Vanligvis brukes sterilt saltvann som placebo under forsøk. Litt forenklet deler man en passe stor mengde mennesker opp to like store grupper. Den ene gruppen får vaksinen som er til uttesting, den andre får injeksjoner med placebo (sterilt saltvann). Deretter ser man om disse to gruppene skiller seg fra hverandre med hensyn til hvor mange som opplever bivirkninger. Er det ikke noe markant skille mellom gruppene, blir vaksinen karakterisert som trygg. Men standarden for all uttesting av vaksiner er at eventuelle bivirkninger kun måles over svært kort tid etter stikket, og dette gjør at man i dag ikke vet noe som helst om bivirkninger som oppstår over tid. OBS!

Hva skjedde under Modernas «uttesting»? Jo, Moderna brukte ikke saltvann som placebo, men en eldre vaksine [1]. Vaksiner inneholder flere kjente giftstoffer, så dette er rein svindel! Og, som nevnt, langtids-bivirkninger er ikke kartlagt i det hele tatt. Uekte placebo pluss testperiode over kun kort-kort tid er det perfekte plott for å kamuflere vekk vaksineskader.

OBS-OBS!

Sluttvis vil jeg legge til dette: bruken av uekte placebo er normalt når vaksiner skal testes for sin trygghet. Det betyr at verdens vaksineprogram er basert på gjennomført svindel, slå den! Dette er en pussbyll som har nådd å verke utrolig lenge nå, uten å bli tatt hull på. På tide!

Såååå, hvem vil ta koronavaksinen når den kommer? Jeg sier som Trond Viggo Torgersen: Ikke begynn med meg!) Så har jeg og Kiri tid til å finne på noe for oss selv og våre nærmeste!)

[1] For de som vil se at en meningittvaksine er brukt som «placebo», sjekk her: https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04324606
Volunteers will receive a standard single dose of MenACWY vaccine delivered intramuscularly«)

———————————
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere. Vi trenger imidlertid støtte for å kunne holde fram. Så dersom du vil støtte oss med en slant, blir vi kjempeglade. I så fall kan du sende enten via vipps til 98 23 03 77 eller via Paypal / nettbank ved å klikke HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin

Reklame