Av Are.

Et gledens budskap er over oss, for nå har regjeringen generøst besluttet å lette på de nasjonale smitteverntiltakene.

Blant tiltakene som regjeringen tenker å lette på er disse:
– skjenkestopp ved midnatt skal opphøre
– trinnvis gjenåpning av breddeidretten for voksne
– inntil 600 personer skal nå få være til stede samtidig på utendørsarrangementer (i grupper på maks 200)
– kun ett sete er behøvd mellom personer på arrangementer med fastmonterte seter

Alt dette trer i kraft den 12. oktober.

Regjeringen sier de tillater seg å lette på restriksjonene på nasjonal basis, bare oppblussing i distriktene steder følges godt nok opp lokalt. Slik som i Oslo, hvor befolkningen nå er pålagt å ha på seg munnbind som vi vet at ikke virker. Hvorfor tvinges befolkningen til å gå med bind for munnen?Og hvordan kan regjeringen med alle sine ekspertutvalg hevde at den ikke kjenner til elementære fakta som dette? Tidligere var ansiktsmasker noe slaver måtte bære. Er dette et uttrykk for morbid humor? Er ansiktsmaskene bare maktas måte å håne oss som slavene av den nye verdensordenen?

Ansiktsmaskene fungerer ikke, men det skj1ønner
altså ikke våre politikere???

«Dette er ikke et frislipp!»

Statsministeren er påpasselig frampå med følgende:
– Dette er ikke et frislipp, men en ny fase i vår strategi for å beholde kontrollen.

Akkurat. Hun sier det ikke er snakk om noe frislipp her, og det hadde jeg heller aldri trodd skulle komme på tale. Hvis man betrakter dette fra et faktabasert og medmenneskelig ståsted, skulle selvfølgelig alle disse absurde smittetiltakene vært løst opp med det samme. Vi vet tross alt at dette viruset ikke har høyere dødelighet enn latterlige 0,2 promille sånn cirka! I tillegg er de som omkommer så og si utelukkende gamle mennesker med underliggende diagnoser. Man dør som kjent når man blir gammel og skrøpelig nok, skjønt noen har allikevel greid å gjøre dødsfall til en skandale når korona er med i bildet.

Regjeringens imøtekommenhet og generøsitet her er bare spill for galleriet. Vi vet godt at regjeringen er kontrollert av- og jobber for mektige kapitalistiske krefter, og følgelig vil fotsoldatene Solberg & co forsøke puste liv i krisa så lenge som overhode mulig. Hvor tydelig må dette egentlig bli?

Regjeringen spiller et spill på vegne av sine oppdragsgivere, og gir oss smuler i form av en lett oppmykning av restriksjonene. Men dette gjøres bare for å holde folkelig oppvåkning og mytteri på avstand. Det foreligger selvfølgelig ingen planer om å lukke opp samfunnet. Jeg regner med makta nå konsoliderer krefter i et forsøk på å konstruere opp nye høye smittetall enda en gang. For da må det jo strammes inn igjen med drakoniske smitteverntiltak, ikke sant? Med nye høye smittetall vil den kommende koronavaksinen rykke nærmere, pluss at den vil bli betegnet som kritisk viktig. Muligens vil de også greie å få gjennomslag for tvangsvaksinering, slik at ingen skal få snodd seg unna. Det er i alle fall liten tvil om at tvungen vaksinering er den våte drømmen til de som står bak svindelen. Det gir nemlig klingende mynt i kassa når ingen får slippe unna.

Apropos smittetall: Det er jo slik de gjør det når antall dødsfall har rast nedover og ikke virker like avskrekkende lengre. Da øker de bare omfanget på testingen. Allerede i mars annonserte den korrupte kjeltringen som p.t. er president i WHO: «Test, test, test!» Det er svært mulig at de vil lykkes med å blåse opp smittetallene på nytt med denne svært upresise testen, som slår ut på en god del annet enn bare SARS-CoV-2. Det er viktig å skille mellom antall smittetilfeller og antall dødsfall, ettersom dette er distinkt forskjellige ting. Høye smittetall er ikke så farlig, fordi veldig få dør av smitten. Synd at folk ikke greier å få med seg viktige ting som dette midt oppi all viraken. Vi lar oss lure inn i en tilstand av lavnivå panikk basert på høye smittetall.

Og så — tadaaaa — kommer omsider koronavaksinen, og folk flest er mer enn klar for å ta den. Inntil nylig har Solberg-regjeringen uthulet og manipulert kritisk viktig lovgivning, slik at denne hasardiøse koronavaksinen skulle bli lovlig å markedsføre. Tidligere ville en vaksine som dette vært forbudt ved lov, basert på innholdet av genmodifiserte organismer. Men det har altså regjeringen ordnet opp i med et trylleslag, slik at dette ikke lengre er noe problem. Den kommende koronavaksinen kan bli tidenes medisinske katastrofe, men det virker å være irrelevant i øynene til regjeringen. Fordi de ikke jobber for egen befolkning.

La meg avslutte med å formidle håp. Det jeg har beskrevet her er scenariet som disse tyranniske kreftene — psykopater, kort fortalt — jobber for å manifestere. Folket har imidlertid fortsatt makta, men det forutsetter at vi kaller en spade for en spade og innser hva som er realiteten her. Dernest må vi stå sammen og sette foten ned. Vil vi gjøre det? Eller kanskje mer på sak: vil du gjøre det? Hvis vi gjør det sammen, vil vi nemlig greie å stoppe denne ondskapen. Lett! Men det forutsetter at alle kjenner et ansvar her. Det er opp til folket hvor lang tid frigjøringen fra psykopatene som regjerer oss skal ta. Jo mer tid som når å passere, jo mer lidelse vil vi selv og våre medmennesker måtte tåle. Jeg synes ærlig talt at dette er godt på overtid nå…

———————————
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike andre. Vi trenger imidlertid støtte for å kunne holde på som vi gjør. Så dersom du vil støtte oss med en slant, blir vi kjempeglade. I så fall kan du sende enten via vipps til 98 23 03 77 eller via Paypal / nettbank ved å klikke HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin

Reklame