Konspirasjoner vaksinering

Varsku: Forhenværende professor i medisin synger ut om den kommende RNA-baserte koronavaksinen!

Christiane Northrup er lege med spesialfelt på fødsler og kvinners reproduktive helse. Her forteller hun om farene som lurer vedrørende den kommende vaksinen mot Covid-19.

Av Are.

Christiane Northrup er lege med spesialfelt på fødsler og kvinners reproduktive helse. Hun har også tidligere fungert som assisterende professor innen nevnte felt, i tillegg til at hun har gitt ut flere bestselgende bøker, bl.a. «Women’s bodies, Women’s wisdom», «The wisdom of menopause» og «Goddesses never age». I løpet av sitt yrkesliv har hun praktisert en syntese av holistisk og ordinær skolemedisin, og akkurat her kommer hun med kraftige advarsler mot den kommende Covid-19 vaksinen.

Jeg vil jo her tro at hun refererer til den RNA-baserte vaksinen fra foretaket Moderna, altså den vaksinen som for tiden kanskje er den aller heteste kandidaten til å bli en framtidig koronavaksine. Northrup omtaler nemlig en RNA-vaksine, og ifølge henne vil denne vaksinen endre de vaksinertes egen biologi på grunnleggende vis. Vaksinen vil modifisere arvestoffet (DNA’et) i kroppen.

Denne vaksinen vil inneholde nanokrystallinske partikler som er for bittesmå «roboter» å regne. Når disse robotene havner i kroppen til de vaksinerte, vil de kombinere med kroppens DNA og ta til seg informasjon. Denne informasjonen kan deretter hentes ut i form av lys med frekvenser i nærheten av det infrarøde spektret. Sentralt i denne teknologien hvor lys sendes ut av kroppen (bioluminescens) finner vi det oksidative enzymet kalt Luciferase(!) Lyset kan leses av med en mobiltelefon med spesiell programvare. Høyst privat biometrisk informasjon blir lagret i disse nanopartiklene, og denne informasjonen kan senere bli avlest og lagret ute i nettskyen / på Internett. Her snakker vi om temmelig omfattende og sensitiv informasjon, som f.eks. opplysninger om vaksinestatus, seksuell aktivitet, pustemønster, hjerterytme, hvor man ferdes, hvilke medikamenter man tar osv.

Denne teknologien kan dermed brukes til å påvise hvem som har mottatt vaksinen og ikke. Dersom det blir tvungen vaksinering, kan kan man på dette viset blinke ut de som enda ikke har tatt vaksinen. En smule skummelt vil jeg si, tatt i betraktning at vi per i dag vet at global tvangsvaksinering er legemiddelkartellets aller våteste drøm. Tross at så og si alle blir friske igjen etter koronainfeksjon, blir vi likefullt fortalt at vi kan gå tilbake til en trygg normal igjen først etter at hele Jordas befolkning har blitt vaksinert.

Som om ikke dette er nok, søkte Bill og Melinda Gates Foundation den 26. mars 2020 om godkjennelse av et patent med nummer 060606 (skremmende nær 666, synes dere ikke?). Patentsøknaden gjelder en teknologi som tar sikte på å tilordne en strekkode til alle individer, for deretter å koble strekkoden opp mot et kryptovalutasystem. Northrup beskriver dette som en måte å skape slaver og handelsvarer av oss (noe jeg personlig vil argumentere for at allerede er gjort, men nå tenker nok maktkabalen feste grepet ytterligere).

Northrup advarer mot å ta denne vaksinen, for her finnes det ingen angreknapp. Så snart injeksjonen er et faktum, er nanopartiklene skutt inn i kroppen. Deretter vil kroppen din kunne fungere som en antenne for elektromagnetisk stråling. Med den nye 5G teknologien vil du regelrett kunne bli programmert, hevder hun.

En annen mulig og langt mer skummel teknologi for den framtidige koronavaksinen er DNA-typen. Denne teknologien representerer en betydelig større inngripen i den menneskelige biologien, og personlig gjetter jeg på at de vil gå for nettopp DNA-varianten. Jeg er nemlig stygt redd for at dette ikke har noe som helst med helsevern å gjøre, snarere det stikk motsatte. Denne vaksinen vil være et mørkt bedrag.

Hør hele intervjuet med henne her:

————————–
Vil du gi oss en hjelpende hånd?
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Vi trenger imidlertid støtte for å kunne bruke så mye av tiden vår på bloggen og den tilhørende gruppa i sosiale medier. Så dersom du finner verdi i innsatsen vår, vurder da å sende oss en slant enten via vipps til 98 23 03 77 eller via Paypal / nettbank ved å klikke HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin

0 kommentarer på “Varsku: Forhenværende professor i medisin synger ut om den kommende RNA-baserte koronavaksinen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: