Konspirasjoner vaksinering

Varsku: Forhenværende professor i medisin synger ut om den kommende RNA-baserte koronavaksinen!

Christiane Northrup er lege med spesialfelt på fødsler og kvinners reproduktive helse. Her forteller hun om farene som lurer vedrørende den kommende vaksinen mot Covid-19.

Av Are.

Christiane Northrup er lege med spesialfelt på fødsler og kvinners reproduktive helse. Hun har også tidligere fungert som assisterende professor innen nevnte felt, i tillegg til at hun har gitt ut flere bestselgende bøker, bl.a. «Women’s bodies, Women’s wisdom», «The wisdom of menopause» og «Goddesses never age». I løpet av sitt yrkesliv har hun praktisert en syntese av holistisk og ordinær skolemedisin, og akkurat her kommer hun med kraftige advarsler mot den kommende Covid-19 vaksinen.

Jeg vil jo her tro at hun refererer til den RNA-baserte vaksinen fra foretaket Moderna, altså den vaksinen som for tiden kanskje er den aller heteste kandidaten til å bli en framtidig koronavaksine. Northrup omtaler nemlig en RNA-vaksine, og ifølge henne vil denne vaksinen endre de vaksinertes egen biologi på grunnleggende vis. Vaksinen vil modifisere arvestoffet (DNA’et) i kroppen.

Denne vaksinen vil inneholde nanokrystallinske partikler som er for bittesmå «roboter» å regne. Når disse robotene havner i kroppen til de vaksinerte, vil de kombinere med kroppens DNA og ta til seg informasjon. Denne informasjonen kan deretter hentes ut i form av lys med frekvenser i nærheten av det infrarøde spektret. Sentralt i denne teknologien hvor lys sendes ut av kroppen (bioluminescens) finner vi det oksidative enzymet kalt Luciferase(!) Lyset kan leses av med en mobiltelefon med spesiell programvare. Høyst privat biometrisk informasjon blir lagret i disse nanopartiklene, og denne informasjonen kan senere bli avlest og lagret ute i nettskyen / på Internett. Her snakker vi om temmelig omfattende og sensitiv informasjon, som f.eks. opplysninger om vaksinestatus, seksuell aktivitet, pustemønster, hjerterytme, hvor man ferdes, hvilke medikamenter man tar osv.

Denne teknologien kan også brukes til å påvise hvem som har mottatt vaksinen og ikke. Dersom det blir tvungen vaksinering, vil man kunne blinke ut de som enda ikke har tatt vaksinen. En smule skummelt vil jeg si, tatt i betraktning at legemiddelkartellets aller våteste drøm er, nettopp, global tvangsvaksinering. Så og si alle blir friske etter koronainfeksjon, men vi blir likefullt fortalt at det eneste som kan lede oss tilbake til en trygg normaltilstand er vaksinering av hele Jordens befolkning.

Som om ikke dette er nok, søkte Bill og Melinda Gates Foundation den 26. mars 2020 om godkjennelse av et patent med nummer 060606 (skremmende nær 666, synes dere ikke?). Patentsøknaden gjelder en teknologi som tar sikte på å tilordne en strekkode til alle individer, for deretter å koble denne strekkoden opp mot et kryptovalutasystem. Northrup beskriver dette som en måte å skape slaver og handelsvarer av oss — noe jeg personlig vil argumentere for at allerede er gjort, men med dette tenker nok maktkabalen feste grepet ytterligere.

Northrup advarer mot å ta denne vaksinen, for her finnes det ingen angreknapp. Så snart injeksjonen er et faktum, er nanopartiklene skutt inn i kroppen. Deretter vil kroppen din kunne fungere som en antenne for elektromagnetisk stråling. Med den nye 5G teknologien vil du regelrett kunne bli programmert, hevder hun.

En annen mulig og langt mer skummel teknologi for den framtidige koronavaksinen er DNA-typen. Denne teknologien representerer en betydelig større inngripen i den menneskelige biologien, og personlig gjetter jeg på at de vil gå for nettopp DNA-varianten. Jeg er nemlig stygt redd for at dette ikke har noe som helst med helsevern å gjøre, snarere det stikk motsatte. Denne vaksinen vil være et mørkt bedrag.

Hør hele intervjuet med henne i eget vindu her, eller spill av videoen direkte i denne artikkelen her:

————————–
Vil du gi oss en hjelpende hånd?
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Vi trenger imidlertid støtte for å kunne bruke så mye av tiden vår på bloggen og den tilhørende gruppa i sosiale medier. Så dersom du finner verdi i innsatsen vår, vurder da å sende oss en slant enten via vipps til 98 23 03 77 eller via Paypal / nettbank ved å klikke HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin

2 kommentarer på “Varsku: Forhenværende professor i medisin synger ut om den kommende RNA-baserte koronavaksinen!

 1. Hi there.

  It reminds of what I used to say when I was deeply into conspiracy theories during my teenage years. I would always say «Evidence will be introduced soon.». You know, it’s something else being mindfucked by conspiracy theories. I’d say there is some kind of weird instinct pushing you further and further. It’s a sunk cost fallacy, and at the same time it makes you feel better than everyone else. You know the truth most people don’t even wanna look at.
  You know you are right, so you look for evidence going your way. Why would you try to disprove what you know to be true, right? And since you are right, anything that looks remotely like an evidence that you are right has be one, since you are right. And then, the more right you are, the less solid the evidence needs to be, since you are right after all. Anyone who doesn’t see it is blind. The more you go the more obvious it is, and the more people are stupid for not seeing it.
  But at the end you get that feeling of dread. Like your guts telling you that it’s not making sense anymore. It’s been too long. The things you are waiting for are not showing up. It’s always pushed further away, like an eternally moving goalpost. This is the critical moment. The moment when you have a choice, somewhere deep inside of you. You can either accept that instinct, and make peace with the fact that you’ve been played, and learn from it, or you can double down, go further down that fake rabbit hole. You can convince yourself of anything, but you always know, somewhere in your mind, that you are wrong. You just hide it from yourself. Your brain knows what it is doing. It’s a survival instinct. It’s tricking itself with some kind of self hypnosis, but it knows. You just have to be strong enough to accept it. Most of these people are not bad people. They just can’t cope with the truth. It’s too hard. They would have to deconstruct who they are at their core. They would have to turn against friends and family members. They would have to face their worst fears.
  I was young when I accepted the truth. I didn’t have much to lose apart from having my friends roll their eyes and say «I told you so.» and yet it was painful. I can’t even begin to imagine how I would feel if I had to do it as an adult after investing so much efforts into this kind of mental gymnastic.
  You have to understand. Turning around from it all, from the cult, is one of the hardest things someone can do.

  Liker

  • Oh, dear… What can I say? Have you taken a look at the world lately? «Covid-19» to mention but one thing (though probably the most striking thing these days)…. Our birthrights and freedom as human beings is being taken away from us and it happens in broad daylight. Still you pretend NOT to see this? That’s living in denial. Snap out of it! You were smarter as a teenager.

   Are.

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: