Konspirasjoner Medisin og legemiddelindustri

Koronakrisen og en patologs oppsiktsvekkende bekjennelser…

Av Are.

are_thmb_fin
Are

Her er en liten sak jeg akkurat snublet over. Den stammer fra juli, men jeg har altså ikke sett det før nå. Det dreier seg om uttalelsene til Elisabet Englund, professor i nevropataologi ved Universitetet i Lund i Sverige. Det Englund her sier, er noe som burde fått langt større interesse.

I et intervju forteller hun om oppsiktsvekkende oppdagelser de har gjort ved universitetet angående obduserte koronadødsfall. For det første er det en høy prosentandel av de koronadøde personene som lider av andre, underliggende sykdommer. Og da vil jeg kommentere noe som har vært åpenbart ganske lenge: i hvilken grad kan man egentlig hevde at koronaviruset er primær dødsårsak hos disse individene, siden de er såpass svekket i utgangspunktet? Det er nemlig slik vi dør: vi pådrar oss underliggende sykdommer, eldes, og så kommer en infeksjon og gjør slutt på livet vårt. Dette kan dreie seg om en infeksjon som ville vært helt uproblematisk for yngre og friske mennesker. En ganske annen ting er at man iflg. psykiater og biolog Andrew Hoffman at man enda ikke har greid å isolere og påvise koronaviruset med sikkerhet. Det er derfor en antakelse at pasientene dør av koronaviruset SARS-CoV-2(!)

Englund fortsetter med mer oppsiktsvekkende stoff:
– I veldig mange av organene som vi undersøker [hos de koronadøde] finner vi ikke tegn på virusinfeksjon. Vi finner tegn på at noe i kroppen reagerer veldig sterkt på virusinfeksjonen, men vi har enda ikke kunnet påvise noe tegn til selve virusinfeksjonen, sier hun.

Reporteren blir tydelig perpleks og spør:
– Hva er det de egentlig dør av da, finnes det noe mønster her?

Englund:
– Fra tidligere i denne pandemien ble det rapportert mye propp-dannelse som var skadelig og til og med dødelig.

Englund legger til at man nå for tiden (juli 2020) ser mer hovenhet og stygge skader i de avdødes vev, noe hun antar skyldes cytokinstormer (overaktivt immunforsvar) inni kroppen.

Dette føyer seg bare pent inn i en ganske stor og rar mosaikk hva angår denne merkelige sykdommen kalt Covid-19. Hva er dette for en sykdom? Hva er patogenet? Eller mer presist: finnes det overhode noe patogen? Eller er det, som noen sier, bare en måte å maskere vekk skader fra 5G-teknologien som blir rullet ut nå?

Sannheten vil nok komme på bordet en dag, og trolig er det ikke veldig lenge til heller. Det eneste sikre jeg tør konkludere med her og nå, er at hele koronakrisen er en morderisk svindel spunnet over Jordens befolkning.

Kilde: TV4Nyheterna (Sverige)

————————–
Vil du gi oss en hjelpende hånd?
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Vi trenger imidlertid støtte for å kunne bruke så mye av tiden vår på bloggen og den tilhørende gruppa i sosiale medier. Så dersom du finner verdi i innsatsen vår, vurder da å sende oss en slant enten via vipps til 98 23 03 77 eller via Paypal / nettbank ved å klikke HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin

1 kommentar på “Koronakrisen og en patologs oppsiktsvekkende bekjennelser…

  1. Gunver Eriksen

    Tak for jeres indlæg. Her kommer jeg med en bekræftelse af Prof Elisabet Englund. I kender nok Dr. Mikovits, som er med i denne film, 0.57 min. Hun nævner netop cytokinstorm. https://go2.thetruthaboutvaccines.com/docuseries/roundtable-1/

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: