Av Are.

FNs barnefond, UNICEF, har fram til nå kjøpt opp en halv milliard tomme sprøyter. Disse sprøytene ligger på lager i påvente av å bli fylt når en koronavaksine — uvisst hvilken — blir ferdig utviklet og sluppet på markedet. Målet er å ha én milliard sprøyter klar i 2021. På dette viset kan en massevaksinering starte omtrent i samme moment som en ferdig utviklet vaksine foreligger.

Du lurer kanskje på hva som er i veien med noe slikt? Jo, dette skurrer alvorlig av følgende grunner:
1) Barn omkommer ikke av Covid-19 og trenger følgelig ingen vaksine. Det er kun eldre og sterkt immunsvekkede mennesker som befinner seg i faregruppen.

2) Vaksinen er basert på en helt ny og hasardiøs teknologi som man i dag ikke aner konsekvensene av å bruke.

3) Vaksinen vil være haste-utviklet, noe som går ytterligere på bekostning av kvalitetssikringen. (Her skal det nevnes at vaksiner generelt er dårlig kvalitetssikret, bl.a. fullstendig uten studier på langtidseffekter).

Den norske regjeringen har allerede investert store summer i en koronavaksine som vi p.t. enda ikke vet vil komme på markedet. Dette er vaksinen til Astra Zeneca, legemiddelgiganten som akkurat er fersket for å holde tilbake informasjon om alvorlige nevrologiske sykdommer som inntraff hos to kvinnelige testpersoner. En av testpersonene er også død nå. Vi kjenner til nedslående resultater fra tidligere forsøk på å utvikle koronavaksiner, så hvordan kunne regjeringen vite at Astra Zenecas vaksine ville finne veien gjennom nåløyet og inn på markedet? Hvorfor har Erna & co investert massivt i noe så usikkert som denne vaksineen? Regjeringen oppfører seg som om det er hull i bukselommene. Som nevnt, dersom vaksinen ser dagens lys, vil den være hasteutviklet hvor kartleggingen av trygghet og effekt vil være forsert. Alle disse usikkerhetsmomentene til tross er det altså bestemt at verdens barnebefolkning skal utsettes for denne vaksinen. Vi snakker her om et eksperiment med voldsomme proporsjoner, og det kan raskt vise seg at vi her står foran tidenes medisinske helsekatastrofe.

Hækkerup forteller om planene med å massevaksinere Jordas barnepopulasjon

Danske Karen Hækkerup er UNICEFs generalsekretær. Under en nyhetssending forteller hun om planene om å massevaksinere Jordas barnepopulasjon. På sin egen Facebook-vegg får hun så ørene flagrer i kommentarspalten. Akkurat det er jo oppløftende, siden det vitner om at folk har begynt å fatte hvilket bedrag vi blir utsatt for. (Det siste virkelig store skuddet på denne stammen er koronakrisen). Her er noen av kommentarene Hækkerup får mot seg:

La meg til slutt si litt om disse nevnte NGO’ene. UNICEF og WHO (Verdens helseorganisasjon) var nemlig på tokt i Kenya i Afrika i 2015. Her var den skjulte agendaen å sterilisere afrikanske kvinner med stivkrampevaksinen. Vaksinen var nemlig kontaminert med et hormon kalt humant choriongonadotropin (hCG). I samspill med en annen sentral ingrediens i vaksinen gjør dette hormonet kvinner sterile, samt at det får gravide kvinner til å avstøte fosteret (fremkaller abort). Selv om begge kjønn, og både voksne og barn kan rammes av stivkrampe, var det likefullt bare kvinner i fertil alder (15-45 år) som fikk vaksinen. Kvinnene fikk også flere doser enn vanlig. Dette gjorde at prester i den katolske kirken fattet mistanke, og det ble etterhvert avslørt at vaksinen inneholdt steriliseringshormonet.

Også på første halvdel av 90-tallet var WHO ute med sin snik-sterlisering. Det var samme opplegg også den gang, med en hCG-kontaminert stivkrampevaksine. Landene som ble rammet var Mexico (1993), Nicaragua (1994) og Filippinene (1994). På Filippinene skal 3 millioner kvinner skal ha blitt sterile etter hendelsen.

WHO har arbeidet med å kunne framskaffe en hCG-basert antifertilitets-vaksine helt siden tidlig på 70-tallet.

De som tror at legemiddelindustrien og organisasjoner som WHO og UNICEF har fått englevinger med årene, må dessverre tro om igjen. Det er vel verre enn noen gang i disse tider, med et nivå av korrupsjon og kriminalitet som mangler historisk sidestykke.

————————–
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Dersom du setter pris på innsatsen vår, vurder da å sende oss en slant via vipps til 98 23 03 77 eller via Paypal / nettbank ved å klikke HER. ELLER du kan handle i nettbutikken vår – gode og tankevekkende julegaver kan fås kjøpt HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin

Reklame