Av Are.

Så har det framkommet at en 28 år gammel mann har omkommet under uttestingen av en britisk koronavaksine i Brasil. Legemiddelgiganten Astra Zeneca, som er ansvarlig for gjennomføringen av denne uttestingen, bedyrer at dødsfallet ikke skjedde som følge av selve koronavaksinen. Mannen skal nemlig ha tilhørt kontrollgruppen, og derfor ha fått placebo. Ikke vaksinen.

For de som ikke kjenner til detaljer angående eksperimentell gruppe og kontrollgruppe, kan jeg ile til og fortelle at en kartlegging av vaksiners effektivitet og trygghet burde foregått slik:
Man deler opp et passe stort antall frivillige testpersoner i to vilkårlige grupper. Den eksperimentelle gruppen blir injisert med vaksinen som er til uttesting, mens kontrollgruppen blir injisert med såkalt placebo (kontrollstoff). Placebo er som regel harmløst, sterilt saltvann. Ingen av testpersonene — ja faktisk heller ikke personellet som står for uttestingen — skal på forhånd få vite hvem som får vaksinen og hvem som får placebo.

Vel, det jeg akkurat beskrev er altså slik det burde foregått. Men det foregår ikke slik. I realiteten får ikke kontrollgruppen ekte placebo under vaksineuttesting. Istedenfor blir personene i kontrollgruppen injisert med kjente giftstoffer, gjerne i form av en annen eksisterende vaksine (i dette tilfelle en meningokokkvaksine). Det vitenskapelig korrekte hadde selvfølgelig vært å bruke harmløst sterilt saltvann. I tillegg måles bare evt. uønskede bivirkninger over svært kort tid. På toppen av dette velger man som regel kun mennesker med tipp-topp helse til slike uttestinger som dette. Etter at vaksinen har blitt markedsført, får også syke mennesker vaksinen — da trolig med skjebnesvangre effekter for de mest sårbare og immunsvekkede. Måten vaksiner «testes» på er altså det perfekte plott for å unngå at helseskade skal komme til overflaten.

Dette er et høyst uvitenskapelig og ultrakriminelt anliggende som får lov til å pågå i vitenskapens navn. Merk: Det jeg her har beskrevet utgjør selve standarden for hvordan vaksiner testes i dag. Bruk av ekte placebo skjer bare unntaksvis, og gjerne da i forbindelse med småskala-forsøk.

Vedrørende dødfallet til den brasilianske mannen: Astra Zeneca, som produserer denne vaksinen sammen med Universitetet i Oxford, hevder avdøde var i kontrollgruppen. Det vil si at han fikk en meningokokkvaksine, ikke en koronavaksine. Det hevdes vidre at den avdøde omkom som følge av Covid-19, ikke av injeksjonen.

Her gjelder det å ikke bli for naiv. Basert på altfor bred tidligere erfaring vet vi at løgnen har hengt lavt under takbjelkene i sammenhenger som dette. Legemiddelgigantene har altfor mange ganger løyet og bedratt omverdenen for å verne om sine egne økonomiske interesser. For de som er i tvil om det jeg her sier, sjekk bare hvordan legemiddelgiganten Merck velvitende drepte en skog av mennesker med sin helseskadelige smertetablett Vioxx. Her drepte Merck velvitende en hel skog av mennesker med over 40 milliarder norske kroner i fortjeneste etter at boten var trukket fra! Drap er altså god forretning for en legemiddelindustri som er hevet over loven. Ja, som EIER loven.

Drap som forretnignsmodell

Oxford Universitet kunngjorde at «det ikke har vært noen bekymringer angående sikkerheten ved uttestingen», og at uttestingen derfor vil fortsette. Det føderale universitetet i Sao Paulo har gitt sin støtte til at uttestingen skal fortsette. Så langt har 8000 av 10 000 frivillige mottatt første dose av vaksinen, og mange skal allerede ha mottatt andre dose. Visstnok.

Akk ja, aksjene til Astra Zeneca falt med 1,8 prosent etter at dødsfallet ble kunngjort, noe som kan utgjøre et sterkt insentiv for å lyve om de reelle årsakene rundt dødsfallet. Jeg bare nevner det…

Siden dette er en genmodifiserende vaksine med ikke-kartlagte konsekvenser (OBS!), burde aksjekursen droppet 100 prosent og kjeltringene bak galskapen vært putta i fengsel. Men folk flest vet ikke, skjønner ikke… Så de tar nok vaksinen om/når den kommer.

Kilde: Reuters

————————–
Vil du gi oss en hjelpende hånd?
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Vi bruker imidlertid mye av tiden vår på bloggen og den tilhørende gruppa i sosiale medier. Så dersom du finner verdi i innsatsen vår, vurder da å sende oss en slant enten via vipps til 98 23 03 77 eller via Paypal / nettbank ved å klikke HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin

Reklame