Av Are.

arePfizer er legemiddelselskapet som står bak koronavaksinen som etter planen skal komme ut nå i slutten av november. Storbritannia alene har allerede kjøpt inn 30 millioner doser av vaksinen, og ved utgangen av året forventer Pfizer at 100 millioner doser har blitt omsatt. Til neste år, 1300 millioner doser.

Det skumle her er at vaksinen er hasteframstilt, noe som betyr at den avsatte tiden til uttesting er mye kortere enn for andre vaksiner. Jeg vil ikke nøle med å kalle dette betenkelig av flere grunner:

1) vaksiner generelt er dårlig uttestet. Blant annet finnes det INGEN langtidsstudier på eventuelle helseskadelige virkninger fra vaksiner — selv om vi positivt vet at dette kan inntre først flere år etter stikket. På toppen av dette har Pfizer søkt om tidsmessig dispensasjon fra det allerede løse lovverk for å kunne hastelansere vaksinen i slutten av inneværende måned (november 2020). «Fordi vaksinen er så utrolig viktig å få ut tids nok», må vite. Men påstanden om medisinsk krise og tidspress, kan vi med det samme fastslå at er løgn. For å skjønne det, er det bare å se på rene tall. Nasjonale tall for Norge tilsier at

2) den kommende koronavaksinen kommer med en helt ny og svært eksperimentell teknologi. Derfor er det ekstra gode grunner til å foreta en tilstrekkelig god uttesting i forkant.

3) Legemiddelgigantene, bl.a. Pfizer, er fersket i ren svindel tidligere. Mere følger om akkurat denne rosa elefanten i stua.

Den svært hyggelige salgsprognosen for Pfizers del kan imidlertid være et rødt flagg ovenfor Jordas befolkning. Som det også antydes på reportasjen under (se video til slutt), kan det være at Pfizers formidable salgstall er ensbetydende med at det medisinske kartellet har planer om å innføre vaksinetvang via sine fotsoldater i nasjonalt styre og stell rundt om på kontinentene. Selvfølgelig vil ikke ordet ’tvang’ bli brukt i denne forbindelse, for da ville trolig mange sette seg på bakbeina og nekte. Derfor vil det bli hetende «obligatorisk vaksinasjon».

Det kan også være at de implementerer «fordekket tvang», dvs. at vaksinen offisielt vil bli presentert som valgfri, men dersom man ikke tar den, vil man automatisk bli diskvalifisert fra div. samfunnstjenester og -goder. Her tenker jeg på scenarioer hvor man ikke vil kunne gå på offentlig skole eller ha visse jobber uten vaksinen. Og på sikt at man ikke vil kunne benytte kollektive transportmidler, gå på kino, motta barnetrygd osv. Noe slikt er i praksis vaksinetvang, uten at en sovende befolkning vil oppfatte det som tvang! Snedig. Og drakonisk.

Kanskje jeg burde legge til at det jeg her skriver kun er relevant i den grad de greier å innføre denne tvangen. Personlig tror jeg ikke de vil greie det, til tross for at de skal ha «kred» for å ha narret hele befolkninger på rævva og fått oss til å tro at koronakrisen er en reell medisinsk krise. Dette er en krise såvisst, men ikke av medisinsk art. I løpet av de siste dagene har jeg labbet rundt på butikker her på Østlandet, og det er ikke andre enn meg selv og Kiri som våger gå inn uten munnbind. «Ber de meg ta på munnbind, vil jeg blånekte og be de ringe politiet», sier Kiri. Selv ville jeg nok først forsøke en mindre konfronterende reaksjon, f.eks. ved å forklare hvorfor jeg ikke har på munnbind, og således skape forståelse og aksept for mitt valg.

Hva med Pfizers troverdighet?

Når det kommer til legemiddelindustrien, er det vel knapt nok noen industri som er mer syltet i svindel enn nettopp den. Så rart det enn kan lyde, har legemiddelgigantene fått carte blanche til å kunne kvalitetssikre sine egne produkter med forskning. Eller påstått forskning, burde jeg kanskje si. Studierapporter kan raskt gi skinn av godt gjennomførte studier, med vanntett vitenskap i bånn. Men formidler rapportene alltid sannheten?

Begrepet ’kildekritikk’ er virkelig i vinden nå om dagen, og hinter til at man bør vurdere kilden til informasjon. Men når det gjelder vitenskapelige studier, er det mange som synes å mene at man ikke behøver å dra i tvil den bakenforliggende kilden. Men, akk, big mistake! BIG! Forskning er slett ikke unntatt svindel, og knapt nok noen forskning er så befengt med svindel som nettopp den medisinske forskningen. I denne konkrete sammenhengen blir spørsmålet: I hvilken grad kan vi stole på at de data Pfizer presenterer for å tegne et bilde av vaksinen som både trygg og effektiv virkelig er autentiske og troverdige? La oss ta en kvikk kikk på forhistorien til Pfizer når det kommer til troverdighetskriteriet…

En gjennomgang av historikken viser at Pfizer har gjort seg skyldig i monstrøse domfellelser og tilsvarende høye bøter. En av bøtene lød på hele 2,3 milliarder dollar, og gjaldt det faktum at Pfizer hadde gitt falske opplysninger ang. virkning og anvendelsesområde for Bextra, en smertelindrende tablett. Selskapet hadde også smurt leger for å promotere dette produktet.

På nittitallet hadde selskapet tilbakeholdt opplysninger om at et medikament var farlig for mennesker med dårlige hjerteklaffer. Bot: 10,75 millioner dollar.

Rezulin var et medikament for diabetikere, og Pfizer måtte betale 60 millioner dollar til mennesker som hadde fått akutt leversvikt som følge av dette medikamentet.

I Storbritannia har Pfizer blitt botlagt i underkant av 90 millioner pund for urimelig prisnivå på et medikament mot epilepsi. Prisen hadde blitt skrudd opp 2500%, noe som gjorde at britene ble belastet med 48 millioner pund ekstra for dette medikamentet.

I 2004 ble Pfizer botlagt med 430 millioner dollar for å ha bestukket leger, slik at legene skulle skrive ut Pfizers medikament, Neurontin. Pfizer oppga også at Neurontin var virksom ovenfor sykdommer som medikamentet ikke var godkjent for.

Skolemedisinen er tredje-største dødsårsak her i Vesten – tygg på den!
Bilde: Are.

Denne lista kunne vært gjort lang. Men i all korthet viser dette at Pfizer et ultrakriminelt foretak. Selskapets forhistorie viser hvordan konkurrenter har blitt oppkjøpt i et forrykende tempo, hvordan feilinformasjon om medikamenter har blitt disseminert for å øke inntektene, hvordan tusener av leger har blitt smurt og bestukket for å promotere selskapets medikamenter, og mer.

Her er enda mer hentet fra lista over dette legemiddelselskapets forbrytelser:

(Her er en backup-kilde hvis ovenstående video skulle forsvinne),

La dette tjene som et varsku for de av dere som skulle tro Pfizers koronavaksine er kvalitetssikret etter vitenskapelig gullstandard. Sannsynligheten for at det foreligger juks, dertil massivt juks, er absolutt tilstede. Vit også at Pfizers begredelige meritter i denne sammenheng slett ikke er enestående blant farmagigantene. Merck kverket en hel skog av mennesker med Vioxx, en smertelindrende tablett for reumatikere. Merck fikk en bot, men ikke større enn at selskapet hadde tjent en sum som tilsvarer 40 milliarder norske kroner. Vi snakker her om hjerteinfarkt og drap som gedigen forretning…

Vioxx: Mercks smertelindrer-tablett som trolig har drept millioner av mennesker verden over.
Lisens: CC BY-SA 3.0

I all korthet har jeg her beskrevet forbrytelser som vi må tilbake til de store krigene for å finne maken til — uten at dette får alvorlige konsekvenser for disse notorisk, kriminelle farmasiselskapene. De er hevet over den jussen som brukes mot slike som meg og deg, og det har sin enkle årsak i at alt kan kjøpes for den rette sum. Lov og rett er nedi lommene på Big Money, blant annet den mektige legemiddelindustrien.

Vårt offentlige helsevern, eller skolemedisinen om du vil, er i dag tredje-største dødsårsak her i Vesten! Jeg bare nevner det…

————————–
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Dersom du setter pris på innsatsen vår, vurder da å sende oss en slant via vipps til 98 23 03 77 eller via Paypal / nettbank ved å klikke HER. ELLER du kan handle i nettbutikken vår – gode og tankevekkende jule- og bursdagsgaver kan fås kjøpt HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin

Reklame