Av Kiri.

kiri5
Kiri

I går skrev Are en artikkel om en dansk medisinprofessor og forsker som avslørte tullet med munnbleier. Folk har gått rundt som vattnisser i ukes- og månedsvis med disse bleiene i fleisen, uten at det har vært noen god grunn til det.

Are skrev akkurat en artikkel som handla om mangelen på bevis for viktigheten av å bruke munnbleier, les den her. Bleiene stopper ikke smittespredning, selv om de norske helsetoppene har forsøkt å innbille folk det!

Jeg tenker ikke pløye gjennom alt tullet forbundet med koronakrisen her, så jeg dropper å ta opp uforståelige ting som at smittetallene og hele krisa bygger på en helt upålitelig test som aldri skulle vært brukt. Jeg dropper også å ta opp at knapt nok noen dør av viruset, men med det. (De som dør er så og si alltid gamle mennesker, og sånn har det alltid vært. Gamle dør av virus som er ufarlig for oss andre, ikke noe nytt det). Det jeg vil snakke om nå, er den virkelige grunnen til at vi er bedt om å ha denne kluten på tvers av kjeften.Grunnen til at jeg fikk lyst til å skrive denne artikkelen, var en video jeg snubla over. På videoen (se under) er det en sinna irsk mann som forteller hva bruken av munnbind EGENTLIG dreier seg om. Han legger ut om folk som fortsatt går og trur på koronatullet, og han avslører deretter grunnen til at de har bedt oss om å ta trynebleiene på. Han spør om hvorfor munnbleier blei innført først når krisa var over. Jævlig bra spurt! Så svarer’n sjæl at meninga var å holde befolkninga i frykt. Man må ha ett eller annet terrorsymbol som skaper denne frykten, og da passer det jo godt med en kjempesynlig, grønn bleie midt i fleisen. Den syns på mils avstand. På denne måten blir vi uten ansikt, og uten ansikt forsvinner også mye av identiteten vår. Det finnes ingen Tom, Maria eller Bjarne lengre. Vi blir redusert til anonyme, vandrende zombier som ser på hverandre som farlige smittefabrikker. Gærningene bak denne krisa forsøker å gjøre oss redde for hverandre, slik at vi holder avstand og mister samholdet. Vi blir rett og slett spilt opp mot hverandre i et splitt-og-hersk spill. Og nå veit disse psykopatene at folk glatt kjøper våset deres, slik at de nå kan guffe på med neste drittpakke. Kanskje er denne drittpakka koronavaksinen? Eller tenker de slippe løs et nytt virus? Nordmenn tror tydeligvis på alt, bare det kommer fra myndighetene.

Indignert ire avslører grunnen til at de vil ha oss til å gå med munnbleier

Hvorfor er vi så lette å lure? Hvorfor greier vi ikke skjønne selv de mest åpenbare fakta? Koronakrisen har vært lett å gjennomskue omtrent fra dag 1! Jeg må bare innse at mennesker er sosiale og konforme, utrolig lette å innbille hva det skal være. Det finnes faktisk undersøkelser hvor man kan se hvor effektivt gruppepåvirkning er. Hvis tilstrekkelig mange gjør eller mener noe annet enn en enkeltperson, vil denne enkeltpersonen undertrykke seg selv og konformt «gå med strømmen». Sjekk bare denne videoen på drøye 5 minutter:

Av Dan Dicks & Press for Truth: Gruppepåvirkning har en sterk effekt på enkeltmennesker. (Backup-lenke hvis videoen blir slettet finner du her).

Munnbleiene og frykten vil nok bli holdt liv i helt til alle har nådd å ta vaksinen. Tør ikke å tenke på hva de har oppi den vaksina og hva som egentlig vil skje med de som tar den. Her om dagen leste jeg om faren for at kvinner kunne bli sterile av den, ettersom det er en risiko for at livmorens celler blir nedbrutt. Dette med steriliserende vaksiner er jo et plott de allerede har brukt mot oss. Både på Filippinene på 90-tallet, men seinest også i 2014 da de lanserte en stivkrampevaksine i Afrika. Det afrikanerne ikke ble fortalt var at vaksinen var forurensa med hcg-hormon. (Se her, her og her). Jeg veit ikke om det har kommet noe endelig tall på hvor mange afrikanske kvinner som spontanaborterte og hvor mange som ble sterile av denne vaksinen, men det dreide seg trolig om temmelig mange. I 2009 forsøkte legemiddelgiganten Baxter å infisere svineinfluensavaksinen med det langt farligere fugleinfluensaviruset, men dette ble heldigvis ferska ved et laboratorie i Tjekkia. (Baxter satt da på drøyt 60 kilo av denne farlige vaksine-batchen, og nekta å utlevere den!) Kanskje har de noe enda verre på gang med koronavaksinen? Vil folk rett og slett omkomme av vaksinen? I så fall kan de jo bare hevde at dette er bølge nummer 3, og at viruset nå har mutert og blitt mye farligere. Jeg ser ikke bort fra det, for akkurat så gale er de som står bak denne krisen.

Uten synlig ansikt mister vi mye av personligheten og identiteten vår…

Med masse frykt og en kommende forurensa vaksine lykkes kanskje jordas herskere å løsrive de aller fleste fra kontakten med sin egen sjel. For det er det som er det langsiktige målet, nemlig å frarøve oss sjelekontakten. Folk uten sjelelkontakt har ikke intelligens. (Hjernen er ikke stedet hvor vår intelligens kommer fra, kom an!) Folk uten sjelekontakt er ego-drevne og redde, og tør ikke anna enn å følge reglene og påbudene til myndighetene. Sjeleløse bioroboter er en drøm for de som nå forsøker å sette opp den nye verdensordenen, med ett digert, globalt proletariat av lydige arbeidere, og seg selv som den bittelille herskerklassen.

Jens Bjørneboe sa en gang at de som har en hjerne bør bruke den, resten kan følge reglementet. Han hadde et poeng… Folk må snart begynne å praktisere sivil ulydighet, før vi ender opp med et globalt tyranni som beskrevet i Orwells bok «1984».

All min kjærlighet,

————————–
Are og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Dersom du setter pris på innsatsen vår, vurder da å sende oss en slant via vipps til 98 23 03 77 eller via nettbank / Paypal ved å klikke HER. ELLER du kan handle i nettbutikken vår – gode og tankevekkende jule- og bursdagsgaver kan fås kjøpt HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin

Reklame