Av Are.

are_thmb_fin
Are

I morra er det 20. januar, det vil si dagen da den gamle presidenten formelt skal overlate presidentstolen til den nye, påtroppende presidenten. Som vi vet er det den geriatriske Joe Biden som etter sigende vil mønstre på som president, og Donald Trump som vil mønstre av. Men vil det gå slik? Neppe!

Vi står nå foran en sensasjon i amerikansk historie, ettersom Trump-administrasjonen hele tiden har bestridt validiteten av valget som fant sted i november i fjor. Og det med rette. Blant annet har Project Veritas på YouTube snakket med en rekke personer som hadde bevitnet grovt valgfusk. Som vi også vet, i alle fall de som leser denne bloggen, har selveste Vatikanet vært med på å korrumpere det amerikanske valget i samrøre med den italienske regjeringen. Men Vatikanet og italiensk regjering har etter sigende greid å kjøpe seg fri fra avsløring ved å samtykke til visse arrestasjoner.

De som holder Trump for å være fullstendig nedsunket i mannsjåvinistisk hjernetåke tar grundig feil. Trump og hans medspillere hadde forberedt valget i fjor svært grundig, ettersom de var godt klar over at valgfusk ville finne sted over en lav sko. Så Trump & co sitter nok på massiv evidens for all svindel som Biden, Demokratene og resten av djupstaten har holdt på med.

I morgen, under selve innsettingen av Joe Biden, vil det være sterk militær tilstedeværelse i gatene i Washington DC. Ifølge Simon Parkes, som har kontakter på innsiden av de høyere sfærer av Q, vil disse soldatene telle drøyt 21 tusen. Og, som mange kanskje allerede vet, har Trump bred støtte i det amerikanske militæret. Tidligere har djupstaten kontrollert hele det militært-industrielle komplekset, men nå er militær-delen gått over på president Trumps side. Og det har fått djupstaten til å skjelve i buksene. Med god grunn, for når den nåværende presidenten har verdens sterkeste militærmakt i ryggen, ja da er det virkelig grunn til å trå forsiktig.

Det som med stor sannsynlighet vil finne sted imorra når Biden skal innsettes, er at Biden ikke tør møte opp. Grunnen til denne unnfallenheten er at han med all sannsynlighet ikke vil bli sluppet inn i Det Hvite Hus, og derfor vil måtte bli stående i forlegenhet utenfor. På direktesendt TV. Eventuelt vil Biden-leieren på én eller annen måte forsøke skape skinn av at Biden overtar som president, og noen kvalifiserte kilder har lansert idéen om at dette vil bli forsøkt gjort via filmtriks. Den suspekte skuespilleren Tom Hanks var visstnok tildelt en rolle i fingeringen av Bidens innsettelse, men det gjenstår å se om Hanks tør vise sitt ansikt i denne forbindelse.

Uansett hva, det som nå skjer i dagene framover vil trolig være avsløringer så store at store deler av Jordas befolkning vil ha vondt for å tro det de blir vitne til. Mye vil gå med i dragsuget når den amerikanske djupstaten og Illuminati-edderkoppene eksponeres. Massemedia vil bli stående i gapestokk, ettersom folk vil skjønne hvordan verdens aller største mediehus har løyet oss huden full med krigsforherligende propaganda opp gjennom alle år. Og hva vil skje med den biologiske krigføringen kjent som koronakrisen? De samme kreftene står bak her også. Og, ikke minst, hva vil skje med selve slangehodet i trakasseringen av en hel sivilisasjon — nemlig bank- og pengesystemet? Vil vi oppleve at det videreføres, eller vil det erstattes av noe helt annet? I tilfelle det videreføres, vil vi trolig oppleve at penger igjen vil bli forankret i realverdier ala gull, sølv, platina eller noe annet. Og hvem settes inn som ny president? Det er mulig at ingen ny president innsettes, og at amerikanerne isteden får et militært interim-styre i noen måneder. Vi får rett og slett bare se hva som skjer den 20. januar.

Dette som nå skal skje er henimot så spennende som det kan få blitt. Spenn fast sikkerhetsselene folkens, og følg nøye med i dagene som kommer. Dette er helt unikt, og, som sagt, mange vil nok ha store problemer med å greie gape over all svindel som nå kommer til overflaten takket være Trump og hans medspillere…. Jeg håper jeg kan si det uten å bli tatt for å være en Trumpianer.

Til slutt: Er det sant det jeg her sier? Ja, jeg tror det. Vet jeg det positivt? Nei, jeg tror det. Time vill sjåvv…

————————–
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Dersom du setter pris på innsatsen vår, vurder da å sende oss en slant via vipps til 98 23 03 77 eller via nettbank / Paypal ved å klikke HER. ELLER du kan handle i nettbutikken vår – gode og tankevekkende jule- og bursdagsgaver kan fås kjøpt HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin

Reklame