Av Are.

are_thmb_fin
Are

Jeg skrev jo så vidløftig om hvilke mulige drama som ville kunne finne sted 20. januar, under innsettingen av den nye amerikanske presidenten, Joe Biden, Hva skjedde? Når det kom til stykket så skjedde det… ingenting. Dette var i alle fall tilsynelatende situasjonen. Men Biden og Harris hadde trolig på følelsen av å gå på glødende kull. Mye tyder på at innsettingen av Biden aldri fant sted.

Alt syntes å forløpe mer eller mindre knirkefritt for Biden og den kvinnelige visepresidenten, Harris. De forsvant etterhvert inn av døra til Det Hvite Hus. Biden og hans følge støtte ikke på låste dører. Ingen militære arrestasjoner fant sted. Ingenting spektakulært skjedde, slik det på forhånd var bebudet.

Ifølge Parkes var planen til Trump/Q å bruke 26 000 militære til å sperre av området rundt Det Hvite Hus, deriblant de underjordiske gangene, for så å kunne pågripe hele knippet av djupstats-kjeltringer. Biden og Harris inkludert. Saken er den at den amerikanske djupstaten hadde kommet med trusler i forkant av Bidens innsettelse. Trusselen var at en såkalt «skitten bombe» ville bli detonert dersom Trump og militæret forsøkte arrestere Biden og hans følge. Den lille størrelsen gjør at denne tpen bombe som får plass i en koffert, forklarer Parkes. Dette var grunnen til at vi ikke opplevde noe større drama under innsettelsen. Det betyr imidlertid IKKE at Trump har kastet inn håndkledet, langt derifra. Selv ikke etter at banken hans erklærte ham uønsket som kunde. Trump fikk denne beskjeden fra banken, pluss at han fikk utstedt et beløp på 5,1 millioner dollar. Dermed var han finansielt «satt på gata» av djupstaten og kreftene bak — Illuminati. Sistnevne kontrollerer jo banksystemet, må vite.

En annen pikant detalj i denne forbindelse, er at varsleren Charlie Ward hevdet å ha mottatt Bidens innsettings-seremoni på video flere timer før innsettelsen (angivelig) fant sted på live-TV. Det betyr at innsettelsen var et opptak, noe tv-selskapene som sendte «live» måtte vite. Også filmingen på kontoret i Det Hvite Hus skal være et opptak gjort i ett eller annet studio. Det betyr i så fall at det ikke har skjedd noen reell innsettelse av Biden som president. Grunnen til at kreftene bak Biden valgte å lure befolkningen med opptak, var selvfølgelig at de ikke våget risikere miltær pågripelse av Biden, Obama og resten av djupstats-kobbelet.

Var det opptak som ble vist på «direktesendingen» på TV verden over?

Parkes kunne også avsløre at det er militæret som styrer USA for tiden, ikke Biden. Videre har Pentagon gitt Biden klar beskjed om at han ikke er velkommen der. Dette er jo i så fall et klart tegn på at Biden IKKE har det amerikanske militæret på sin side. Videre forteller Parkes at Trump fortsatt utsteder sine ordre til militæret, og det betyr at militæret fortsatt står last og Brast med Trump. Akkurat dette med militærets sympatier ovenfor Trump er for så vidt ingen nyhet, ettersom militæret har stilt seg bak Trump hele veien. Så, for de av dere som kan legge sammen to og to, så er det altså Donald Trump som fortsatt sitter ved roret i USA! Joe Biden er bare en dukke i denne sammenhengen.

Til slutt: Dette er skrevet basert på hva Parkes og Ward sier. Det er altså ikke mine egne meninger jeg har gitt uttrykk for her. Hvis du spør meg om jeg heller mest i retning av den virkeligheten som disse varslerne beskriver, så er svaret ja. Jeg velger å feste min lit til slike som disse to. Puslebitene de serverer passer godt inn i en større mosaikk. Parkes prediksjoner har også vært utrolig presise ved en rekke tidligere anledninger, og jeg tror ikke han plutselig bare «har møsta det». Spør dere meg vil ikke Biden noen gang tjene som USAs president. Er det en spekulasjon fra min side? Ja, men det fine her er at vi snart får vite om det er sant det jeg har snakket om her.

Illustrasjon: TheRokon / pixabay.com

————————–
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Dersom du setter pris på innsatsen vår, vurder da å sende oss en slant via vipps til 98 23 03 77 eller via nettbank / Paypal ved å klikke HER. ELLER du kan handle i nettbutikken vår – gode og tankevekkende jule- og bursdagsgaver kan fås kjøpt HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin

Reklame