are_thmb_fin
Are

I helga ble vi vitne til folkeopptøyer mot koronapolitikken i Nederland. Sist lørdag innførte nemlig landet portforbud fra klokka 21 til 4:30 på morgenen, noe som fikk nederlendere til å se rødt. Også i København var det opptøyer i helga, av samme årsak. 

Hendelser som dette burde absolutt være mat for pressen, men så langt kan jeg bare se at VG har nevnt disse opptøyene. I Dagbladet står det ingenting. En av pressens opprinnelige viktige roller var å skulle fungere som folkets vaktbikkje mot overgrep fra det offentlige. Men, som vi alle vet, har pressen totalt sviktet sin rolle i dette henseende. Pressen fungerer snarere som vaktbikkja til de mørke kreftene som nå forsøker å frambringe den FN-ledede, despotiske nye verdensordenen (NWO).

Seks store aktører styrer per i dag nyhets- og informasjonsstrømmen her på Jorda. De samme kreftene som kontrollerer pressen og informasjonsstrømmen står også bak koronasvindelen. Det var nettopp som følge av den korrupte pressen at de kunne innbille befolkningen at det eksisterte en medisinsk krise. Krisen er reell, men den er kunstig skapt og av politisk art, ikke medisinsk. 99,9978 prosent overlever en koronainfeksjon, altså så godt som alle. Er dette noen krise???

Tidligere har disse kreftene eid og styrt det militært-industrielle komplekset, pressen innebefattet. Men ifølge varslere har nå den aller mektigste militærmakten, nemlig den amerikanske, trukket seg ut og tatt parti for Donald Trump og de Hvite Hattene. Jeg heller i retning av å tro at det stemmer. Med denne våpenkraften i ryggen er Trump ingen mann å spøke med for NWO-maktpakket. Dagene framover vil bli særs spennende og avslørende, tror jeg.

Så hva med de annonserte protestene da? Jo, det har nå forekommet folkeopptøyer mot lockdown- og portforbud-politikk i Nederland. Det som fikk glasset til å flyte over for nederlanderne, var nok portforbudet fra klokka 21 til 04:30 som regjeringen innførte i forigår, lørdag. Her fra opptøyene i byene Amsterdam og Eindhoven, hvor dusinvis av mennesker skal ha blitt pågrepet av politiet:

Nederland: Folk er i ferd med å miste tålmodigheten med koronapolitikken

Som nevnt har VG skrevet om dette, men artikkelen er vinklet på en måte som gir aksjonistene hovedfokus ved å betegne de som barbarer. VG forsøker også koble den innvandringsfiendtlige Pegida-bevegelsen til opptøyene, men det er bare spekulativ sverting. Riktignok er folk forbannet nå og voldsepisoder har trolig forekommet, bl.a. mot politiet, men artikkelen nevner ikke med et ord at dette er høyst en rettferdig folkelig harme. (De som utøvde vold kan ha vært betalte infiltratører). Politi-ansatte burde ha såpass integritet og moralsk fiber at de nektet å håndheve menneskefiendtlige lover mot egne landssøstre og -brødre. Politiet responderer brutalt, blant annet slik som dette:

Eindhoven: En kvinne blir brutalt spylt med politiets vannkanon

Alt i alt er dette en høyst politisk artikkel fra VGs side, hvor den koronapolitikken forsøkes dratt i forsvar. Dette viser oss at pressen er brukt mot folket.

Det meldes også om britiske butikkeiere som trosser lockdown-politikken og holder åpne dører, se mer om dette her. Hvis alle hadde hatt samme integritet som disse butikkeierne, ville ikke koronasvindelen vært mulig å gjennomføre. Dette er en annen sak som de største mediehusene burde tatt mer tak i, vel og merke dersom målet var å informere befolkningen om viktige hendelser. Men det er jo ikke tilfelle.

Også i Danmark pågikk det protester mot koronapolitikken i helga. Det som nå er godt synlig på tvers av landegrensene, er en betydelig økt misnøye og aggresjon ovenfor de europeiske regjeringenes krisepolitikk. Skal vi tørre å tro at folk nå har begynt å få nok?

Demonstrasjon i København i helga

Det er bare å håpe at vi nordmenn følger eksemplet fra Nederland og Danmark. Skal vi forandre misantropi presentert som «smitteverntiltak», må vi gjøre noe for å motsette oss dette. Handling!

Alt i alt er dette positive tendenser. Den folkelige motstanden øker sakte men sikkert. Så ikke fortvil, ting er i ferde med å løsne nå. Bare sørg for å være en hverdagshelt, en som våger snakke opp for seg selv og fortelle sannheten til andre. Noe såpass enkelt ville gjøre underverker akkurat nå…. Det starter med DEG!

————————–
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Dersom du setter pris på innsatsen vår, vurder da å sende oss en slant via vipps til 98 23 03 77 eller via nettbank / Paypal ved å klikke HER. ELLER du kan handle i nettbutikken vår – gode og tankevekkende jule- og bursdagsgaver kan fås kjøpt HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin

Reklame