Av Are.

are_thmb_fin
Are

En varsler skal ha stått fram, usikkert når, med avsløring av Obama-administrasjonens svindel i forbindelse med 9/11 og det angivelige drapet av Osama Bin Laden. Varsleren hevder å ha en omfattende bevismengde som viser at det han sier her er sant, og at han akter å overlevere dette materialet til president Donald Trump.

Hvis dette er sant, og det er mye som kan tyde på akkurat det, så vil denne avsløringen spinne på seg alvorlige konsekvenser for Joe Biden og Barack Obama. Her står mektige maktstrukturer og -personer for fall!

Først av alt vil jeg gjøre oppmerksom på at det jeg her refererer er utsagnene som stammer fra en amerikansk varsler med 20 års fartstid i Midtøsten. Han blir holdt for å være en meget god kilde, og dertil godt kjent innad i den tidligere Obama-administrasjonen.

Denne historien tar utgangspunktet i 9/11 og Osama Bin Laden, mannen som offentligheten har blitt innbilt at stod bak det hele. Seal Team 6 bestod av seks amerikanske marinejegere, som opprinnelig Hillary Clinton hadde tildelt oppgaven med å drepe Osama Bin Laden. Disse planene ble ikke Obama selv gjort oppmerksom på før Seal Team 6 var i gang med å fullbyrde sitt oppdrag. Fram til dette hadde Iran hatt Bin Laden i sin forvaring, men var nå blitt enige med Hillary og USA om å nå bringe ham til Pakistan hvor han så skulle drepes på et passende tidspunkt. Bin Ladens likvidering var nemlig planlagt brukt til å få Obama gjenvalgt.

Saken er den at Iran gjorde kuvending i siste øyeblikk, og erstattet Bin Laden med en annen. Denne stedfortrederen ble drept av Seal Team 6 i Pakistan, mens nyheten om at Bin Laden nå var drept ble kunngjort på amerikansk jord. Problemet for Obama-administrasjonen og resten av djupstaten var at disse marinejegerne fra Seal Team 6 nå satt på informasjonen om at den drepte allikevel ikke var Bin Laden.

Iran, som nå hadde den levende Bin Laden i sin forvaring, benyttet anledningen til å bedrive utpressing ovenfor Obama-administrasjonen. Obama-administrasjonen gikk med på å betale et beløp tilsvarende drøyt 150 milliarder dollar til iranerne, slik at de ikke skulle avsløre at Bin Laden fortsatt var i live. To milliarder dollar i kontanter ble også brukt til å smøre amerikanske politikere med kjennskap til plottet, slik at ikke Obama-administrasjonens svindel skulle bli allment kjent. Joe Biden er den som skal ha beordret drapet på samtlige medlemmer i Seal Team 6, slik at ikke noen avsløringer skulle få slippe ut fra noen av disse heller.

I bevismaterialet som varsleren sitter på, finnes det også en rekke andre pikante avsløringer. Blant annet om hvordan Clinton-familien står bak terror i Midtøsten. Som det sies på nyhetssendingen under, så er dokumentasjonen allerede spredd også til pressen. Det vil derfor være henimot umulig for djupstatskreftene å greie holde lokk på sannheten særlig mye lengre.

DETTE er altså hvordan «politikk» fungerer, og folk gjør lurt i å våkne til sannheten… Løgn, løgn og atter løgn er det som har holdt oss lidende så altfor lenge nå.

Og helt på tampen vil jeg henvende meg til de av dere som fortsatt tror på den offisielle forklaringen rundt 9/11: man må være mer enn bare godtroende for å tro på den. Her er den glimrende journalisten James Corbett med oppsummeringen av det de vil ha oss til å tro skjedde. Jeg er en ikke-troende, men hver og en av dere skal få avgjøre om dere tror på DETTE:

mvh_are

————————–
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Dersom du setter pris på innsatsen vår, vurder da å sende oss en slant via vipps til 98 23 03 77 eller via nettbank / Paypal ved å klikke HER. ELLER du kan handle i nettbutikken vår – gode og tankevekkende jule- og bursdagsgaver kan fås kjøpt HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin

Reklame