Helsepolitikk

BREAKING: Texas-guvernør går ut mot føderale myndigheter og opphever lockdown-politikken!

Utrolig men sant! Fornuften har seiret i den amerikanske delstaten Texas. Guvernør Greg Abbott sier han nå vil legge vekt på vitenskap, og opphever de drakoniske korona-smitteverntiltakene. Arbeidstakere og bedriftseiere jubler, mens Abbott får motbør fra politisk hold...

Av Are. [Oppdatert kl. 12:35, onsdag 3. mars, 2021]

are_thmb_fin
Are

Greg Abbott, guvernøren i den amerikanske delstaten Texas, går hardt ut mot amerikanske føderale myndigheter ved å oppheve koronarestriksjonene. Abbott sier han ønsker å la texanere selv få bedømme hvilken risiko koronaviruset utgjør. Abbott er tydelig oppgitt over de harske smitteverntiltakene til det halvstatlige CDC (det amerikanske smittevern-instituttet) og alle de katastrofale konsekvensene dette har fått for næringslivet i delstaten.

Texas-guvernøren bekjentgjør på Twitter at
han nå opphever lockdown-politikken

Abbott forkynner at samtlige lockdown-restriksjoner i Texas vil opphøre fra og med 10. mars. Dette vil blant annet innebære plikten til å gå med munnbind, som nå vil opphøre. Samtlige næringsforetak vil også kunne gjenåpne uten restriksjoner av noen art! Guvernøren har nemlig sett seg lei på alle arbeidstakere og eiere av foretak som nå sliter økonomisk som følge av lockdown-politikken.
– For mange texanere har vært avskjært fra muligheten til jobbansettelse. For mange eiere av småbedrifter har slitt med å betale regningene sine, sier Abbott.

Greg Abbott forkynner sin gladmelding til alle texanere

Texas-guvernøren har imidlertid fått sterk motbør for sin anti-lockdown politikk. Hans mer konservative velgere står fram som rasende på Abbott for hans beslutning i denne sammenheng. I følge Bloomberg fikk Abbott 0 prosent av stemmene i en meningsmåling sist helg, foretatt på en konferanse som gjaldt de konservatives politiske tiltaksplan. Også California-guvernør Gavin Newsom, som befinner seg i sterk politisk motvind, forsøker godhetsposere ved å kalle Abbotts avgjørelse for «absolutt uvøren».

California-guvernør Gavin Newsom serverer politisk korrekt valgflesk…

Status er nå at antall Covid-19 tilfeller i Texas har falt til 1637. Dette er så lavt at vi må fem måneder tilbake i tid for å finne noe lignende. Likeledes har antall Covid-19 sykehusinnleggelser falt til samme nivå som 28. oktober i fjor. Men «korona-etablissementet» har garantert ikke gitt opp sine planer om å innføre den drakoniske FNs nye verdensorden (NWO), og vil garantert forsøke å slå tilbake med sin velbrukte suksess-formel som ser slik ut:

Aksjonsplanen til de som ønsker å ta fra oss friheten gjennom påståtte smittevernsregler…

Honnør til Greg Abbott for å ha moralsk fiber nok til å stå opp mot etablissementet som forsøker kaste oss ut i den tyranniske FN-ledede verdensordenen. Og det minner meg på: Norske politikere som labber rundt med FN-merket på jakkekraven burde avsettes umiddelbart! Det er nemlig ganske mange av de som labber rundt med dette globalistsymbolet på seg! Det er en provokasjon!

For de som vil lese Abbotts dekret i sin helhet, kan dere finne det her.

Mississippi-guvernør Tate Reeves har latt seg inspirere av Abbott, og løser nå opp på samme måte i sin delstat

Guvernør Tate Reeves i den amerikanske delstaten Mississippi har latt seg inspirere av Abbott. Reeves har uttalt at han løser opp smitterestriksjonene på samme vis som Texas, men med virkning allerede fra og med i dag onsdag 3. mars.
– Fra og med i morgen opphever vi det statlige munnbind-påbudet, og økonomiske foretak vil kunne starte opp med full kapasitet uten statspålagte regler, sa Reeves på Twiter tirsdag 2. mars.

Som et «apropos» kan jeg til slutt nevne at lignende tendenser er på gang her hjemme på berget også, nærmere bestemt i Trondheim. Formannskapet i byen har framlagt ønske om å oppheve bruk av munnbind i butikker og på kjøpesentre, på serveringssteder, i tros- og livssynshus samt i lokaler for kultur-, trenings-, sports- og fritidsaktiviteter.

Tør vi håpe på at gode krefter endelig vinner fram og setter en stopper for dette virusplottet fra selveste Helvete? La oss håpe det. Koronasvindelen til FN-pakket vil uansett bli avslørt og avviklet før eller senere… 🙂

Kilde: ZeroHedge.

————————–
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Dersom du setter pris på innsatsen vår, vurder da å sende oss en slant via vipps til 98 23 03 77 eller via nettbank / Paypal ved å klikke HER. ELLER du kan handle i nettbutikken vår – gode og tankevekkende jule- og bursdagsgaver kan fås kjøpt HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin

3 kommentarer på “BREAKING: Texas-guvernør går ut mot føderale myndigheter og opphever lockdown-politikken!

 1. trygvejohansen

  Burde han ikke ha gjort det for lenge siden? I tillegg ser jeg at han er positiv til kvakksinen. Jeg stoler ikke på ham.

  Liker

 2. anders pedersen

  Vi vet jo nå at Covid-19 er en militär strategi for å masseavfolke nasjoner, det finnes ikke noe virus bortsett ifra det de koker sammen i laboratoriet. I begynnelsen maktet de å drepe mange gjennom 5G og Erna var meget interessert i få det utbygget så snart som mulig her i Norge for å få skulderklapp av Sionistene og Karina Belenoff. Jeg forstår det slik at ‘White hats’ maktet å stoppe denne galskapen. Erna ble dömt til 10 års fengsel sammen med andre skandinaviske mnistre for dette. Imens holder vi på her i Norge, Overdommer i Folkedomstolen, Elmer Solberg, har maktet å avsette Höyesterett og alle domstoler samt vårt korrupte politi. Resultatene ser vi snart. Imens har Builderbergerne Kristin Clemet og Siv Jensen blitt arrestert og sitter på Gitmo og venter på dom for Landsforräderi, alle Builderbergere får dödsdom. Hva da med vår kronprins som også har deltatt. Spanske kong Felipe ble henrettet i Desember ifjor sammen med sin far, Juan Carlos.

  Likt av 1 person

  • kjell108

   De er opplagt mindre opptatt av COVID-19 enn å iverksette genetiske eksperimenter på oss. Det dreier seg neppe om å gjøre oss mer intelligente.

   Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: