Av Are. [Oppdatert kl. 12:35, onsdag 3. mars, 2021]

are_thmb_fin
Are

Greg Abbott, guvernøren i den amerikanske delstaten Texas, går hardt ut mot amerikanske føderale myndigheter ved å oppheve koronarestriksjonene. Abbott sier han ønsker å la texanere selv få bedømme hvilken risiko koronaviruset utgjør. Abbott er tydelig oppgitt over de harske smitteverntiltakene til det halvstatlige CDC (det amerikanske smittevern-instituttet) og alle de katastrofale konsekvensene dette har fått for næringslivet i delstaten.

Texas-guvernøren bekjentgjør på Twitter at
han nå opphever lockdown-politikken

Abbott forkynner at samtlige lockdown-restriksjoner i Texas vil opphøre fra og med 10. mars. Dette vil blant annet innebære plikten til å gå med munnbind, som nå vil opphøre. Samtlige næringsforetak vil også kunne gjenåpne uten restriksjoner av noen art! Guvernøren har nemlig sett seg lei på alle arbeidstakere og eiere av foretak som nå sliter økonomisk som følge av lockdown-politikken.
– For mange texanere har vært avskjært fra muligheten til jobbansettelse. For mange eiere av småbedrifter har slitt med å betale regningene sine, sier Abbott.

Greg Abbott forkynner sin gladmelding til alle texanere

Texas-guvernøren har imidlertid fått sterk motbør for sin anti-lockdown politikk. Hans mer konservative velgere står fram som rasende på Abbott for hans beslutning i denne sammenheng. I følge Bloomberg fikk Abbott 0 prosent av stemmene i en meningsmåling sist helg, foretatt på en konferanse som gjaldt de konservatives politiske tiltaksplan. Også California-guvernør Gavin Newsom, som befinner seg i sterk politisk motvind, forsøker godhetsposere ved å kalle Abbotts avgjørelse for «absolutt uvøren».

California-guvernør Gavin Newsom serverer politisk korrekt valgflesk…

Status er nå at antall Covid-19 tilfeller i Texas har falt til 1637. Dette er så lavt at vi må fem måneder tilbake i tid for å finne noe lignende. Likeledes har antall Covid-19 sykehusinnleggelser falt til samme nivå som 28. oktober i fjor. Men «korona-etablissementet» har garantert ikke gitt opp sine planer om å innføre den drakoniske FNs nye verdensorden (NWO), og vil garantert forsøke å slå tilbake med sin velbrukte suksess-formel som ser slik ut:

Aksjonsplanen til de som ønsker å ta fra oss friheten gjennom påståtte smittevernsregler…

Honnør til Greg Abbott for å ha moralsk fiber nok til å stå opp mot etablissementet som forsøker kaste oss ut i den tyranniske FN-ledede verdensordenen. Og det minner meg på: Norske politikere som labber rundt med FN-merket på jakkekraven burde avsettes umiddelbart! Det er nemlig ganske mange av de som labber rundt med dette globalistsymbolet på seg! Det er en provokasjon!

For de som vil lese Abbotts dekret i sin helhet, kan dere finne det her.

Mississippi-guvernør Tate Reeves har latt seg inspirere av Abbott, og løser nå opp på samme måte i sin delstat

Guvernør Tate Reeves i den amerikanske delstaten Mississippi har latt seg inspirere av Abbott. Reeves har uttalt at han løser opp smitterestriksjonene på samme vis som Texas, men med virkning allerede fra og med i dag onsdag 3. mars.
– Fra og med i morgen opphever vi det statlige munnbind-påbudet, og økonomiske foretak vil kunne starte opp med full kapasitet uten statspålagte regler, sa Reeves på Twiter tirsdag 2. mars.

Som et «apropos» kan jeg til slutt nevne at lignende tendenser er på gang her hjemme på berget også, nærmere bestemt i Trondheim. Formannskapet i byen har framlagt ønske om å oppheve bruk av munnbind i butikker og på kjøpesentre, på serveringssteder, i tros- og livssynshus samt i lokaler for kultur-, trenings-, sports- og fritidsaktiviteter.

Tør vi håpe på at gode krefter endelig vinner fram og setter en stopper for dette virusplottet fra selveste Helvete? La oss håpe det. Koronasvindelen til FN-pakket vil uansett bli avslørt og avviklet før eller senere… 🙂

Kilde: ZeroHedge.

————————–

Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen vår gående!

Kiri og jeg skriver og arbeider generelt for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker mesteparten av tiden vår på, og vi gjør det med glede. Dersom dere setter pris på arbeidet vårt, vurder å støtte oss via
nettbank, DNB-konto 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

Reklame