Av Are.

areVi har blitt grundig innprentet med viktigheten av å ta vaksinen dersom vi noen gang skulle kunne vende tilbake til normaltilstanden. Mengder av uavhengige fagfolk, deriblant en rekke leger, har hele denne tiden hevdet at vi har en enkel kurativ løsning på Covid-19. Blant disse løsningene har vi f.eks. det velprøvde og trygge preparatet hydroksyklorokin kombinert med tilskudd av vitamin-C og sink. Men de eksisterende kurene har hele tiden blitt mistenkeliggjort og feid under teppet av «myndigheter» og legemiddelindustrien som styrer de. Påstanden har hele tiden vært at vi måtte vente på vaksinen, siden den vile være eneste løsning. Hmmm….

Så kom den hasardiøse, genteknologiske vaksinen, hasteframstilt og temmelig langt fra forsvarlig utprøvd. Den er mRNA-basert, hvor et overflateprotein til SARS-CoV-2 viruset er den sentrale ingrediensen. Problemet er at dette overflateproteinet har lignende genetisk informasjon som en rekke av kroppens egne organer, blant annet lever, nyrer og reproduktive organer. Sistnevnte medfører at antistoffene vil feste seg til kroppsvevet i de mannlige og kvinnelige reproduktive systemene (livmor, egg og sædceller), som deretter vil bli angrepet av kroppens immunforsvar. Resultatet er at vi blir infertile og at færre barn blir født. Hvis det skulle foreligge en skjult hensikt om å depopulere Jordas befolkning via vaksiner, må jeg jo innrømme at akkurat bedraget med koronavaksinen er veldig snedig og godt utført.

«Fagfolket», det vil si de fagfolkene som har politisk korrekt informasjon og derfor slipper til i riksdekkende media, har imidlertid uttalt at den genetiske informasjonen i de reproduktive organenes celler ikke er tilstrekkelig lik den til vaksinens overflateprotein. Av samme grunn, hevder de, vil heller ikke immunforsvaret angripe kroppsvevet i disse indre organene. Men en slik uttalelse er på grensen til det useriøse, siden det ikke foreligger noen som helst vitenskap bak disse påstandene. Vi snakker her — på det beste — om salgsfremmende påstander, og i verste fall om ren svindel. Ifølge legen Lawrence B. Palevsky, ser vi allerede at antall tilfeller av dødfødsler og spontanaborter har økt med flere hundre prosent i kjølvannet av koronavaksineringen. Disse tilfellene har blitt rapportert inn til VAERS-databasen, som er et rapporteringssystem for, nettopp, uønskede og utilsiktede negative hendelser som har oppstått etter vaksinasjon.

Men her er det nye: Det finnes et fenomen kalt ‘shedding’. Begrepet hinter til det faktum at vaksinerte mennesker kan spre vaksinenes innhold i et visst tidsrom etter at vaksinen har blitt satt. Og nettopp dette synes nå å være tilfelle for mRNA-basert koronavaksine. Det viser seg nemlig at uvaksinerte kvinner som har vært i nærkontakt med vaksinerte kvinner opplever det samme som de vaksinerte kvinnene. Blant disse symptomene har vi, som nevnt, dødfødsler, blodig menstruasjon og spontanaborter. For tidligere vaksiner har shedding vært et fenomen som har begrenset seg til noen dager eller få uker etter stikket, men i forbindelse med koronavaksinen er det en mulighet for at kroppene til de vaksinerte ALDRI slutter å produsere dette overflateproteinet. Det betyr i så fall at de vaksinerte vil fortsette å spre dette fryktede proteinet til sine omgivelser i all framtid.

Legen Lawrence B. Palevsky forteller her hvordan de vaksinerte blant oss kan utgjøre
den VIRKELIGE smittefaren

Så får det bli opp til enhver å avgjøre om man vil forsøke beskytte seg mot et relativt harmløst virus med en vaksine med andre bivirkninger, så som hjerneslag, hjerteinfarkt, encefalitt (hjernebetennelse), autoimmun sykdom, narkolepsi, leddgikt, blodsykdommer, fødselsskader, Kawasaki sykdom, og død. Valget er fritt.

Merk: Vi har havnet i en prekær situasjon ettersom våre industristyrte myndigheter greide innbille oss at vaksinen var den eneste måten vi kunne få bukt med koronakrisen — en krise som faktisk aldri har vært av medisinsk art, men politisk! Som en følge av dette bedraget mener professor Dolores Cahill av vi nå står ovenfor en periode med massedød blant de vaksinerte.

Menneskeheten må ta tilbake styringen over denne sivilisasjonen, for vi er i hendene på regelrette galninger. Hvor tydelig må det egentlig bli før folket setter ned foten?

Anbefalt stoff: L. Palevsky er sterkt kritisk til vaksinenes alarmerende høye innhold av nevrotoksinet aluminium (video på 3 minutter)

Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen vår gående!

Kiri og jeg skriver og arbeider generelt for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker mesteparten av tiden vår på, og vi gjør det med glede. Dersom dere setter pris på arbeidet vårt, vurder å støtte oss via
nettbank, DNB-konto 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

Reklame