Av Are.

are

Som mange etterhvert har begynt å skjønne, pågår det en propagandakrig vedrørende koronaviruset og dets påståtte herjinger. I en reportasje i Dagsavisen framgår det at det nå dør så mange av denne nye angivelige indiske mutanten, at de nå samler inn ved og kremerer folk i parker. Ja, for de indiske krematoriene er nemlig fullstendig overbelastet…

Her bør man spørre seg selv hvor sannsynlig dette scenarioet er: Hvor lenge må kroppene egentlig brenne og hvor mye varme må til for fullstendig kremasjon i åpen luft? Og hva med de gjenværende skjelettene, skal de ligge der til skrekk og advarsel for allmennheten. Og etterpå kanskje deponeres i massegraver? Dette minner jo mistenkelig om Holocaust, gassing og  krematorier. Er DET tilfeldig? Reportasjer som dette har utvilsomt en dyptgående psykologisk effekt på de som leser dette. Og at slike reportasjer er salgsfremmende for farmasøytisk industri og dens koronavaksine, ja det er åpenbart. Hmmm…

Faksimile fra ‘Dagsavisen

I VG skrives det i anledning denne saken at indere «bare dør og dør og dør». Av andre påstander i VGs artikkel kan man lese ting som dette — sitat:
– Krematoriene er så fulle av lik, at det er som om en krig har skjedd. Ilden brenner døgnet rundt. Mange steder utfører massekremasjoner, flere dusin av gangen. Og om natten, i deler av New Delhi, gløder himmelen.

– Stor oksygenmangel har også ført til at mange kjøper hylser med oksygen på svartebørsen til tidobbel pris – rundt 6000 kroner per hylse. De som har råd betaler jo fordi de er i en desperat situasjon. Men for de fleste blir dette altfor dyrt. (Dette er noe professor i Sør-Asiastudier ved Universitetet i Oslo, Arild Engelsen, uttalte til VG).

Bilder som dette har nok en skrekkinngytende effekt på folk flest

Personlig undres jeg om denne professoren har vært i India og sett dette ved selvsyn, eller om han bare stoler blindt på det vestlige media forteller… Jeg tror jeg vet svaret på det.

Ikke overraskende kaster også den industristyrte Verdens Helseorganisasjon seg inn i debatten ved leder Tedros Adhanom Ghebreyesus, som kaller situasjonen i landet «mer enn hjerteknusende».

Men, såfremt man bare har bittelitt leseferdighjet, framgår det i samme artikkel at de ikke vet hvor skadelig den nye indiske mutanten er, og følgelig heller ikke om det er denne som er årsaken til alle disse påståtte dødsfallene. Akk ja… Men det er kanskje ikke noe å bry seg om? Norge intenderer nå å donere 20 millioner til å avhjelpe situasjonen i India…

Spørsmålet er om artikler som dette bare er ren propaganda. Vi vet i dag positivt at koronakrisen har vært opphauset hinsides gjenkjennelse, og skapt på et falsk grunnlag. For å bringe dette på det rene, er det jo bare å se på tørre tall. Er reportasjer som dette bare ment å skulle ruse propaganda-maskineriet til et turtall på den røde delen av skalaen? Ser vi nå en desperasjon blant kreftene som har stått bak hele denne svindelen forkledd som en medisinsk krise, det vil si: er artikler som nevnt over bare et siste desperat forsøk på å hindre at folk skal våkne og skjønne at vi har blitt bedratt? Jeg tror sjansen er stor for akkurat det.

Her er en dame som oppgir å bo i India, og hun sier klart at medieframstillingen av det som skjer der er fullstendig uten rot i virkeligheten. Hun avslutter slik:
Med mindre du ikke har sett det med dine egne øyne, ikke stol på hva media sier!

En kvinne som bor i India sier media lyver om tilstandene i landet

Kiri fikk en PM på Facebook fra en som kontaktet en bekjent i India. På spørsmål om hvordan situasjonen var i India, svarte denne inderen som følger (sladdet):

En inder om situasjonen i hjemlandet

Jeg oppfordrer alle som enten selv bor i India, eller som har venner og bekjente som bor der, om å rapportere i kommentarfeltet under denne artikkelen, slik at vi kan få bragt på det rene hva som er virkeligheten i India… Eller dere kan rapportere i kommentarfeltet til bloggen på sosiale medier, f.eks. på Facebook eller på MeWe. Kanskje vi sammen kan avsløre en gigant-svindel, og dermed få satt en stopper for dette morderiske plottet?

Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen vår gående!

Kiri og jeg skriver og arbeider generelt for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker mesteparten av tiden vår på, og vi gjør det med glede. Dersom dere setter pris på arbeidet vårt, vurder å støtte oss via
nettbank, DNB-konto 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

Reklame