Av Are.

are

Her er en kort artikkel som faktisk baserer seg på en undercover BBC-reportasje. Fra reportasjen (se video under) får vi se praksisen ved et laboratorium i Milton Keynes (Storbritannia). På dette laboratoriet blir bl.a. koronaprøver utredet, og dette laboratoriet mottar flere tusen koronaprøver hver eneste dag.

I løpet av reportasjen blir det raskt klart at laboratoriet behandler koronaprøvene på en hårreisende slurvet måte. Åtte prøver blir maskinelt behandlet på samme tid, og her ristes de4 åpne, tett-stablede reagensglassene slik at innholdet fra én prøve utmerket godt kan fly over kanten og havne i en annen prøve. Den anonymiserte ansatte ved laboratoriet forteller også hvordan ansatte tillater seg å bare tørke vekk «prøvesøl»  les: smitte istedenfor å forkaste prøven. Med en slik malpraksis er det jo ikke rart at antall falske positive tester blir skyhøyt.

Dette føyer seg bare pent inn i en lang rekke absurditeter, og i sum forteller dette oss at vi er utsatt for en gigantisk svindel.

Jeg lar BBC-reportasjen få tale for seg selv se den her (4 minutter):

BBC-reportasje som viser ekstrem slurv under et laboratoriums
behandling av koronaprøver

(Mulighet for avspilling i full skjermstørrelse her).

Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen vår gående!

Kiri og jeg skriver og arbeider generelt for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker mesteparten av tiden vår på, og vi gjør det med glede. Dersom dere setter pris på arbeidet vårt, vurder å støtte oss via
nettbank, DNB-konto 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

Reklame