Av Kiri.

kiri_150x235Her om dagen laget jeg en trådstart i gruppa vår i sosiale media. Der tok jeg opp muligheten for at de vaksinerte nå kanskje vil oppleve å bli nektet adgang på fly. Jeg fikk en mengde sure oppstøt fra folk som opplevde det som useriøst av meg å poste noe såpass utroverdig. Men nå har MSM kommet på banen og bekrefter det jeg sa….

Sky News Australia melder at flyselskap i Spania og Russland fraråder korona-vaksinerte å ta fly. Begrunnelsen for dette er en bivirkning fra vaksinen, nemlig blodpropp. Her er sendingen (kort video):

11. juni 2021: Sky News Australia melder om flyselskap som
fraråder koronavaksinerte å fly….

Så kan vi jo lure på om anbefalingen snart blir til et forbud, dvs. at de vaksinerte nektes adgang ombord på fly. Det ser i alle fall sånn ut. Hvis dette skulle vise seg å bli slik så er det jo nesten tragikomisk. Myndigheter og industri har hele tiden stått steinhardt på at vaksinen var det ENESTE som kunne redde oss fra denne pandemien, og at vaksinen var det som kunne tilby oss retten til å kunne reise igjen. Vaksinen fikk ALT fokus, selv om vi hele tiden har visst at det fantes effektive kurer som f.eks. Hydroksyklorokin, Ivermektin, sink, vitamin-C og vitamin-D.

Forundrer meg ikke om flyselskap vil innføre adgangsnekt for de vaksinerte. Lurer i så fall på om dette gjør at folk får øya opp for lureriet vi utsettes for. Det er nesten så jeg håper det skjer, siden vi trenger en folkeoppvåkning nå. Hvis ikke folk får huet opp av kvikksanda, vil vi snart være helt fucked.

All min kjærlighet…

Bilde: Av Fabird Blue @ Flickr. Lisens: CC BY 2.0

Donasjoner er det som holder bloggen vår gående!
Are og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle, og vi bruker mengder av tid på det. Dersom dere setter pris på det vi gjør, vurder å 
1) vippse oss en slant, tlf. 98 23 03 77, eller
2) donere via nettbank eller Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin

Reklame