Ano Veli Samuel Turtiainen, finsk politiker.

Av Are.

are_thmb_fin
Are

Her er et friskt pust fra det finske parlamentet. Det dreier seg om den tidligere vektløfteren Ano Veli Samuel Turtiainen, som nå har gjort politiker av seg. Det følgende innlegget (video under) ble holdt for parlamentskollegiet for bare få dager siden, og var en kraftsalve av de HELT sjeldne! Dersom flere politikere hadde hatt Turtiainens gangsyn og mot, ville vi ikke måttet lide oss gjennom denne svindelen kjent som «Covid-19″…

I sitt innlegg tar Turtiainen for seg den pågående massevaksineringen av det finske folk. Han advarte på det sterkeste mot koronavaksinen og karakteriserte den — helt korrekt — som eksperimentell. Har det finske folk i det minste blitt gjort oppmerksom på denne vaksinens eksperimentelle natur? I følge Turtiainen er svaret nei. Dette er, som han selv sier, i konflikt med Nürnbergkodeksen, som beskriver retningslinjer for etisk riktig forskning.

Turtiainen tok opp det faktum at de i Finland har opplevd 32 ganger flere bivirkninger med denne vaksinen mot Covid-19 enn hva som var tilfelle med skandalevaksinen mot svineinfluensa i 2009(!) Svineinfluensavaksinen ble stoppet som følge av alle bivirkningene, men hvorfor stoppes ikke massevaksineringen mot Covid-19 når alarmerende tall som dette har blitt avdekket???! Sagt med Turtiainens egne ord: «Hvor mange flere skal måtte dø eller bli skadet før vi setter en stopper for dette drapet på mennesker?»

Selv om det kan virke fullstendig absurd, har Turtiainen et poeng når han spør om vi er vitne til et pågående massemord. Hvis svaret her er ja, blir neste naturlige spørsmål: Er dette intendert?

Se Turtiainens tordentale her:

Finsk politiker advarer kollegiet i parlamentet mot mulig massemord(!)

Informasjonen i denne artikkelen bygger på det Turtiainen sier i sitt innlegg.

Donasjoner er det som holder bloggen vår gående!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle, og vi bruker mengder av tid på det. Dersom dere setter pris på det vi gjør, vurder å 
1) vippse oss en slant, tlf. 98 23 03 77, eller
2) donere via nettbank eller Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin

Reklame