Bruce Springsteen.

Av Kiri.

kiri_150x235Her er en agurknyhet som kan være verdt å ta med seg: Den populære amerikanske rockemusikeren Bruce Springsteen krever nå at alle som skal delta på konsertene hans MÅ være vaksinert med én av de tre amerikansk-godkjente koronavaksinene. Det betyr at publikum må være fullvaksinert med vaksinen fra enten Johnson & Johnson («Janssen-vaksinen»), Moderna eller Pfizer-BioNTech.

Springsteen lanserer nå en serie med konserter på St. James Theatre på Broadway i New York. Fra 26. juni til 4. september er det meningen at Springsteen skal spille 30 konserter på denne scenen. Det litt spesielle er at han nekter uvaksinerte og de som har tatt «feil vaksine» adgang til konsertene. Da blir det adgangs-nekt for alle uvaksinerte og de som har tatt den ikke-godkjente vaksinen fra AstraZeneca. Konsertene vil likevel være åpne for uvaksinerte barn opptil 16 år, men det gjelder bare hvis disse barna kan framvise en fersk negativ koronatest. I tillegg må de følges av en vaksinert voksen. LOL… Utrolig teit. Og dette for et virus nesten ingen dør av.

St. James Theatre, New York: Her spiller Springsteen sin første konsert på lang tid den 26. juni…
Lisens: CC BY 2.0

Den 26. juni er altså oppstarten på serien av konserter, og den avslutter Springsteens lange konsertdvale under koronakrisen. Denne datoen markerer også gjenåpningen av St. James Theatre, som rommer rundt 1700 mennesker. Men, obs, dersom du nå tenker å ta turen over dammen for å oppleve Springsteen live, vær forberedt på at du må punge ut: de aller billigste billettene går for 500 dollar, dvs. cirka 4300 norske kroner. (Den 15. juli koster billigste billett hele 6000 norske kroner, mens dyreste billett går for snaue 34 000 kroner). Med flybillett tur/retur Norge-USA på toppen av dette snakker vi kjapt om en god del penger.

Sånn ser reklamen ut i forbindelse med konsertene på St James Theatre…

Så til det viktige her: Det er i grunnen trist at en såpass populær fyr som Springsteen stiller seg bak koronasvindelen. Av en eller annen grunn har mange av oss tillit til populære mennesker som ham. Mitt forslag er at folk boikotter dusten! Det er uansett ikke noe stort kunstnerisk tap om man står over konsertene hans. Musikken hans er melodisk og «bra laget», ja, men allikevel drit kjedelig. «Flink men kjedelig» er en merkelig kombo i grunn, men dette er Springsteen i et nøtteskall… I alle fall om dere spør meg. Så bli hjemme hvis denna gamlingen skulle dukke opp og ule på én eller annen stadion nær deg.

All min kjærlighet…

Hovedillustrasjon: Forfatter er Takahiro Kyono på Flickr. Lisens: CC BY 2.0.

Donasjoner er det som holder bloggen vår gående!
Are og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle, og vi bruker mengder av tid på det. Dersom dere setter pris på det vi gjør, vurder å 
1) vippse oss en slant, tlf. 98 23 03 77, eller
2) donere via nettbank eller Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin

Reklame