binary comment

Av Kiri.

kiri5
Kiri

Helt fra jeg var et barn har jeg vært skeptisk til autoriteter. Jeg har aldri kunnet forklare hvorfor, men jeg begynner nå å tenke at jeg intuitivt har visst at mange av de vi læres opp til at vi skal søke råd hos, de som omtales som eksperter, åpenbart ikke fortjener denne tittelen i det hele tatt.

Hvordan kan jeg si noe slikt? Her skal jeg gladelig hoste opp eksempler på hvorfor. Ett eksempel er dette: «Vaksineekspert», immunolog, professor og forfatter (puh) Anne Spurkland ble intervjuet i Dagsavisen i mai. Det hun sa gjorde at jeg nesten satte kaffen i halsen. Hun sa at antioksidanter ville føre til at man fikk et kortere liv, og at oksidanter var å foretrekke. Som helsefreak og tidligere driver av en helsekostbutikk sperret jeg opp øynene.

Hæ???
Anne Spurkland. Kilde: Universitetet i Oslo

Alle vet vel at antioksidanter som eksempelvis Vitamin C og E er viktige. Vitamin A (og forstadiet betakaroten) finnes det rikelig av i bl.a. gulerøtter og spinat, er også en effektiv antioksidant. Antioksidanter finnes også i mange dypt fargerike frukter og grønnsaker, i grønn te, rødvin, alger. Kakao er veldig rik på antioksidanter. Så hva slags budskap er det egentlig besserwisseren Spurkland lirer av seg? Det er ikke noe nytt at de som kan pynte seg med tittelen «forsker» og som jobber for det skolemedisinske etablissementet serverer løgn som dette. Verst av alt er at slike som henne er lønnet av oss skattebetalere for å desinformere og spre falsk informasjon. Vi betaler altså for å bli løyet til!

I en artikkel i Dagsavisen sier Spurkland hun kunne tenkt seg tåkefyrsten Anthony Fauci som samtalepartner i en heis. Det forklarer en del…

Jeg har bestandig tenkt at fagpersoner som Spurkland innerst inne vet at det de sier ikke stemmer. Men akkurat nå må jeg si at jeg ble usikker på det. Spurklands foretrukne samtalepartner i en heis er en immunolog som Anthony Fauci. Hun mente det kunne blitt en spennende samtale. Hadde faren min fortsatt vært i live, ville han sikkert sagt: «Hu der må jo ha røyka sokka sine!»

Kontroversielt (fra Dagsavisen): Spurkland mener det ikke har noe for seg å anstrenge seg for å forsøke bekjempe betennelse i kroppen

På Margrethe Salvesens facebookvegg kunne jeg lese noe om en annen ekspert ala Spurkland, nærmere bestemt vaksineeksperten Audun Helge Nerland. Han hadde sagt til VG at vi bør slutte å håndhilse og klemme når vi møter andre mennesker. For bestandig.
– Nærkontakt er viktig for mange, og vi bør ikke slutte å klemme nære venner og familiemedlemmer. Men å klemme i vei på alle og enhver er ikke så veldig lurt når det gjelder smitte, sier Nerland.

Nerland sier at dette også gjelder det vanlige håndtrykket, noe som er ganske vanlig i den vestlige verden. Denne vattnissen messer om et fantasivirus og bruker det kanskje som en unnskyldning for å slippe å praktisere normal folkeskikk?
– Å ta folk i håndflaten, som er varm og klam og har fingret flere steder på kroppen, er smittevernmessig ikke noe særlig gunstig, sier han.

Er Nerland egentlig bare redd mennesker? Kanskje han er både asosial og veldig introvert? Snakker vi om sosial angst kanskje? Videre står det:
«Trenger vi egentlig å komme i kontakt med hverandre – som å sparke hverandre i beina for å hilse, spør Nerland, som er professor ved Det medisinske fakultet ved Universitetet i Bergen.»

Når tenker noen konfrontere disse oppmerksomhetskåte hvitfrakkene med at smitte ikke er det samme som sykdom? Og at nesten ingen har dødd av dette viruset. Viruset er fortsatt bare spekulasjon da INGEN har sett det (isolert det). Berøring og menneskelig kontakt er faktisk noe mennesker foretrekker framfor mat og vann. Uten kontakt med andre, også fysisk kontakt, dør vår art. Det er jo egentlig ganske spesielt at disse «kloke» forskerne og ekspertene ikke vet såpass engang, er det ikke?

All min kjærlighet…

Donasjoner er det som holder bloggen vår gående!
Are og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle, og vi bruker mengder av tid på det. Dersom dere setter pris på det vi gjør, vurder å 
1) vippse oss en slant, tlf. 98 23 03 77, eller
2) donere via nettbank eller Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin

Reklame