Av Are.

are_thmb_fin
Are

Den brasilianske presidenten Jair Bolsonaro sier han ikke akter å ta Pfizers vaksine mot Covid-19. Pfizer har fraskrevet seg alt ansvar for konsekvensene, og, som Bolsonaro så riktig sier: «Hvis en kvinne begynner å gro en bart, eller hvis en mann begynner å snakke med en kvinnelig stemme, så vil ikke Pfizer ha noe med det å gjøre!» 

Bolsonaro gir Pfizer-vaksinen det glatte lag…

Bolsonaro blir i stor grad framstilt som en skurk i vestlige media, men hvor godt stemmer denne beskrivelsen? Blir vi løyet for, og er Bolsonaro tvert i mot en mann som virkelig jobber for å fremme interessene til sitt eget folk? (DET kunne jo i så fall vært et eksempel til etterfølgelse for Solberg-regjeringen…).

Bolsonaro om viktigheten av å opprettholde den brasilianske grunnloven

Mon tro om Bolsonaro snart vil oppleve et «høyst uforutsett dødsfall». Dette har nemlig vært skjebnen til flere andre vaksinekritiske statsoverhoder, blant annet fire fra Afrika. 

For min egen del vil jeg spørre om det kan være lurt å modifisere genuttrykket til de vaksinerte, slik at kroppscellene deres – hjernecellene innebefattet – spyr ut et patogent overflateprotein. Jeg spør også spesielt siden dette proteinet er vist å forårsake hjerte-karsykdom! Hva om de vaksinertes celler ALDRI slutter å produsere dette  patogenet? Moderna uttrykte nemlig at dette var en reell fare ved vaksinen(!)

Nå er det også avslørt at Pfizer skjulte giftig grafénoksid i sin vaksine, under påskudd av at denne ingrediensen var en «forretningshemmelighet». Virkeligheten har blitt villere enn fantasien.

Dette er ikke helsevern, men rein galskap! Hold dere unna denne hasardiøse injeksjonen…

Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen gående!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker tiden vår på. Dersom dere setter pris på det vi gjør, vurder å donere til oss og bloggen vår via
nettbank, DNB-konto 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! 🙂

Reklame