Av Are.

are

Nå har det blitt vedtatt at norske barn ned til 12 års alder få denne eksperimentelle vaksinen, på tross av at denne aldersgruppen omtrent ikke er berørt av Covid-19. De aller fleste barn og ungdommer ville ikke engang merke noe til det om de ble utsatt for smitten. Et argument som ofte blir brukt for å rettferdiggjøre vaksinering av denne aldersgruppen, er at de uvaksinerte vil spre smitten. Det stemmer ikke. Symptomfrie mennesker vil IKKE bidra til å øke omfanget på pandemien via smittespredning. Dette var en kjennsgjerning før koronapandemien ble et faktum, og noe analysebyrået Panda har slått fast – bare sjekk her.

Det er absurd å skulle oppleve at denne høy-risiko vaksinen nå blir sluppet på barn og unge, spesielt ettersom denne aldersgruppen ikke hadde risikert noe som helst uten vaksinen. Det skal nemlig herske liten tvil om at denne hastevaksinen er farlig. Den har allerede nådd å forårsake flere tilfeller av alvorlige bivirkninger og dødsfall enn samtlige andre vaksiner i løpet av de siste 30 år(!)

Her er Peter McCullough, hjertespesialist og professor i medisin. Han har gått dypt inn i problematikken rundt Covid-19 og den tilhørende vaksinen, og han sier det med ord som ikke er til å misforstå:

Professor Peter McCullough forteller at vaksinen mot Covid-19 er farlig!

Tidenes medisinske skandale er under full opprulling i skrivende stund. Det som nå skjer vil få svineinfluensa-skandalen til å blekne i sammenligning! Bent Høie, Steinar Madsen og Preben Aavitsland stod også fram og formante folk om å ta skandalevaksinen mot svineinfluensa i 2009. Nå gjør de det samme igjen, men med en vaksine som er MYE mer skadelig. Disse tre må, sammen med Bjørn Guldvog, Espen R. Nakstad og flere, bli stilt til rette for denne grove uansvarligheten. Det holder ikke å si at de ikke visste…

Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen gående!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker tiden vår på. Dersom dere setter pris på det vi gjør, vurder å donere til oss og bloggen vår via
nettbank, DNB-konto 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! 🙂

Reklame