Av Are.

areVi har vel alle fått høre påstanden om at de Covid-19 vaksinerte mennesker sprer det sykdomsfremkallende overflateproteinet fra vaksinen til sine omgivelser. Folk har stått fram i sosiale media med sine egne opplevelser, hvor det framgår at de har blitt syke av å oppholde seg sammen med vaksinerte. En hyppig forekommende effekt er at tilårskomne kvinner får tilbake menstruasjon, og jenter opplever å få menstruasjon altfor tidlig. Det foreligger også rapportering om en treårig jente med blødninger fra vagina, noe som skyldtes et patogen hun fikk fra den vaksinerte moren.

Av andre symptomer rapportert blant de vaksinerte finner vi tilstander som har med hjerte-kar systemet å gjøre. Blodpropper og betennelse i både hjertepose og hjertemuskel går hyppig igjen, og dette er selvfølgelig svært alvorlige bivirkninger.

I følgende videosnutt kan vi høre en ung jente med et overfølsomhets-syndrom kalt CIRS (kronisk inflammatorisk respons syndrom). Dette syndromet gjør at kroppen hennes opplever en sterk betennelses-respons når hun eksponeres for toksiner i miljøet rundt seg. Det er imidlertid avdekket at mennesker med dette syndromet også kan reagere på virus og bakterier. I videoen forteller hun at hun blir syk av nærkontakt med mennesker som er vaksinert mot Covid-19, noe som tyder på at de vaksinerte sprer et biotoksin til sine omgivelser. Er dette biotoksinet vaksinens overflateprotein?

En ung, jente med et overfølsomhetssyndrom forteller….

Bør vi unngå nærkontakt med de vaksinerte nå? Det vil si, er det de vaksinerte som sprer farlig smitte i disse dager? Absurd, men ting kan absolutt tyde på det…

Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen gående!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker tiden vår på. Dersom dere setter pris på det vi gjør, vurder å donere til oss og bloggen vår via
nettbank, DNB-konto 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! 🙂

Reklame