Buhuuuuu….

Av Are.

areOm du ikke allerede synes det er tilstrekkelig mange absurditeter og bestialiteter under taket til «sirkus korona», så skal du få litt påfyll her. Nå viser det seg nemlig at australske helsemyndigheter leier inn skuespillere til å spille Covid-19 syke mennesker på sykehus. Slik tenker myndighetene skyte frykt inn i den australske folkesjela, slik at alle tar vaksinen og følger de drakoniske smittevernsreglene…

I den australske delstaten New South Wales har helsemyndighetene leid inn kriseskuespillere til å spille syke med Covid-19. På videoen kan vi bl.a. se en enslig mor gråte, tilsynelatende for syk til å kunne ta vare på barna sine… Ojoj, det skulle vel slå an en emosjonell streng i de fleste australiere, eller hva? Men så viser det seg at denne moren bare er en skuespiller som er leid inn for anledningen.

Australske helsemyndigheter leier inn krise-skuespillere for å skremme folk til å
ta vaksinen og følge ubegrunnede smittevernsregler.

Dette viser det store omfanget på spillet bak «Covid-19″… Ta med i betraktningen at vi har måttet være vitne til diagnostisering med en test som både har vært brukt feil, dvs. med for mange sykluser, i tillegg til at denne testen uansett ikke er egnet til diagnostikk. (Den kan kun, når brukt riktig, påvise smitte og ikke sykdom). Mer: Vi har vært vitne til en koronaberedskap og tilsvarende nedbemanning av andre avdelinger på sykehus som aldri har vært rettferdiggjort. Vi har måttet gjennomgå kvelende tiltak forkledd som smittevern, og en hasardiøs vaksine som har vist seg langt mer skadelig enn samtlige andre vaksiner kombinert… Forhåpentligvis skjønner flere nå at det vi har vært vitne til her er ren kriminalitet.

Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen: Tidenes helsekatastrofe er nå under full utrulling! Hvis i tvil om det, bare vent til disse fakta har blitt allment akseptert! Katastrofen med svineinfluensaen og den daværende vaksinen som ble tilbaketrukket, er bare blåbær i forhold til det vi nå ser utspille seg.

Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen gående!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker tiden vår på. Dersom dere setter pris på det vi gjør, vurder å donere til oss og bloggen vår via
nettbank, DNB-konto 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! 🙂

Reklame