Av Are.

are_thmb_fin
Are

Hadde DU fått med deg denne saken? Det hadde ikke jeg. Dette dreier seg om følgende: Den 18. august 2021 falt det en dom i spansk høyesterett. Dommen fastslo at bruken av vaksinepass er ulovlig — nærmere bestemt at innføringen av vaksinepass i delstaten Andalucia brøt med den spanske lovgivningen.

Under rettsprosedyrene ble det klargjort at det ikke fantes tilstrekkelig dokumentasjon til at barer og nattklubber kunne kreve vaksinepass av publikum. Vaksinepass brøt med den spanske grunnloven. Dommen ble underbygget med at smittespredningen trolig ikke ville blitt mindre med innføring av vaksinepass, faktisk, snarere tvert imot: smittespredningen ble vurdert å kunne bli større med innføring av vaksinepass. For videre å understøtte dommen ble det hevdet at vaksinerte fortsatt ville kunne bli smittet, og at de i så fall også ville spre viruset videre til andre. Det betraktes nemlig som en kjensgjerning at vaksinerte har vært en pådrivende faktor under smitteutbrudd.

I Frankrike nådde man ikke like langt da lovligheten av vaksinepass ble prøvd ut, og tiltakene ble opprettholdt. Av de 27 EU-landene har 22 land nå én eller annen form for sertifisering av vaksinestatus.

Honnør til Spanias høyesterett, som har forfattet en kunnskapsbasert dom. Vi som kjemper mot giftige injeksjoner og medisinsk diktatur, tar med oss hver lille seier på veien fram mot frigjøringen. Fatt mot, for denne galskapen VIL velte og bli historie. Sammenlignet med den skandalen som nå er under opprulling, vil svineinfluensa-skandalen vil framstå som helt ubetydelig sammenlignet med den skandalen som nå er under opprulling. Til da: Spre fakta, få folk til å forstå problemet!

Kilde: Principia Scientific

Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen gående!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker tiden vår på. Dersom dere setter pris på det vi gjør, vurder å donere til oss og bloggen vår via
nettbank, DNB-konto 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! 🙂

Reklame