Av Are.

areDet har kommet for dagen at det amerikanske legemiddelverket, FDA, nå rasler med sabelen og trolig forsøker å fjerne kosttilskuddet N-acetylcystein (NAC) fra markedet. Over tid har FDA nedlagt en «inkrementell» innsats for å få NAC stemplet som medisin, slik at det kan rettferdiggjøres å få stoffet fjernet som salgsvare i helsekostbutikker. Dette kosttilskuddet gjør at kroppen danner den kraftige, naturlige antioksidanten glutation, som i sin tur er en viktig del av immunforsvaret vårt. I begrunnelsen fra FDA går det fram at NAC opprinnelig ble forsket på som et medikament i 1963…»

Grunnen til at jeg fant denne saken såpass interessant, er som antydet at glutation er viktig for kroppens evne til å forebygge aldringsskader og sykdom. Blant annet nøytraliserer glutation skader fra giftig grafénoksid, som er én av ingrediensene i vaksinen mot Covid-19. I tillegg styrker NAC kroppens forsvar mot Covid-19. Pfizer hadde nemlig unnlatt å føre dette stoffet opp på vaksinens ingrediensliste da vaksinen ble markedsført. I ettertid har Pfizer forklart at årsaken til dette hemmeligholdet var at stoffet ble ansett for å være en forretningshemmelighet. Sjokkerende nok er dette lovlig, og jeg tipper denne lovparagrafen ble til som følge av heftig påvirkning fra, nettopp, legemiddelgigantene. Alt kan som kjent kjøpes for den rette sum…

For tiden flommer sosiale media over av personlige bekjennelser fra mennesker som har blitt vaksinert mot Covid-19. Gjennom disse bekjennelsene får vi vite om dystre bivirkninger fra stikket, hvor problemer med hjerte og blodomløp forekommer hyppig. igjen. Her snakker vi om betennelse i både hjertepose og hjertemuskel, samt blodpropp. Alle disse er alvorlige tilstander, som i visse tilfeller medfører døden.

Vi vet nå med sikkerhet at grafénoksid er en farlig ingrediens. Stoffet er i seg selv giftig, men nanopartikkel-formen det forekommer i, gjør det hele ekstra hasardiøst. I tillegg inneholder vaksinen et helseskadelig virus-overflateprotein som kroppens celler blir programmert til å lage. Til og med hjernecellene til de vaksinerte forvandles til fabrikker for dette proteinet. Hvordan i all verden kan dette være smart, spesielt når man vet at sykdommen Covid-19 ikke utgjør den minste trussel mot folkehelsa??? (Hvis du er det minste i tvil om sistnevnte, se denne eminente artikkelen på Politiforum.no ― med backup her).

Så litt «krutt» til slutt: Jeg tror FDA nå ønsker å forby NAC, ikke bare fordi det er billig og skaper god helse, men fordi det er meningen at grafénoksid-vaksinen skal forårsake massedød i befolkningen(!) Jeg har ikke tall på alle de gangene FDA har demonstrert å være gjennomført korrupt. Dette er et organ som vokter de økonomiske interessene til storindustrien på bekostning av den amerikanske folkehelsa.

Hvis jeg skal tippe hvilke beslutninger denne planetens herskere har truffet i denne sammenheng, så er det at de nå forsøker å forsøker redusere Jordas folketall kraftig. Fordi de mener vi er blitt for mange til at det er bærekraftig, men reellt fordi det har blitt for mange mennesker til at vi kan kontrolleres og holdes nede. Måten de gjør dette på er ved å hevde det finnes et livsfarlig virus, og at en «vaksine» er eneste vei ut av vanføret. Det patogene grafénoksidet og overflateproteinet vil, i sin tur, medvirke til å utslette immunforsvaret vårt.

Video: FDA vil forby kosttiskuddet NCA. Hvorfor?

Her er et lite «apropos» til slutt: Kjøp NAC her.

Mer lesning om saken her.

Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen gående!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker tiden vår på. Dersom dere setter pris på det vi gjør, vurder å donere til oss og bloggen vår via
nettbank, DNB-konto 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! 🙂

Reklame