John Færseth (t.v.) og Durek Verret

Av Kiri.

kiri_150x235Oj, skulle du sett… Nå er Durek Verret, kjæresten til Märtha Louise, frampå igjen med nye oppsiktsvekkende uttalelser. Denne gangen forteller han at han egentlig ikke er menneske, men en blanding mellom reptil og Andromeda. En hybrid.
– Jeg har også energiene til de gamle åndene fra den gamle verden, skriver Verret på Instagram.

David Icke har tidligere snakket mye om «menneskelige» reptiler, og har omtalt de som menneskefiendtlige. Men Verret tilbakeviser at han er ond, og sier tvert i mot at både han og arten hans har kommet hit til Jorda for å bidra til menneskelig frigjøring.

Verret forteller videre at hans folk har en fiende som også er tilstede i dette i dramaet som nå utspiller seg under eventyrfortellingen om Covid-19. Denne fienden omtaler han som «de Grå», en utenomjordslig rase som av de aller fleste forståsegpåere holdes for å være menneskefiendtlig.

Og, så – trommevirvel: Når konspiratoriske tema dukker opp i den offentlige diskurs, dukker det nesten alltid opp en viss fyr. Jeg sikter her til forfatter og journalist John Færseth. Han er massemedias foretrukne ekspert når det kommer til konspiratoriske temaer, og det er noe jeg synes er litt søtt. Hvorfor synes jeg det er søtt? Jo, Færseth er den foretrukne eksperten dels fordi han har skrevet en relatert bok kalt «KonspiraNorge», som i bunn og grunn handler om hvor latterlig det er å tro at store konspirasjoner skjer. Dels er Færseth medias yndling fordi Færseths synspunkt er det politisk korrekte: «Å tro på konspirasjoner tull!» I tillegg kan Færseth navnet på historiske «autoriteter», og kan referere til de. Men det gjør verken at han er klok eller har rett i det han sier. Selv en lite belest blondine som meg kan skjønne at det Færseth holder på med er tull, og at han ikke fatter en pøkk av konspirasjoner. Eller han later som han ikke gjør det.

david_ickeSelvfølgelig flirer Færseth av Verrets uttalelser ovenfor, og mener det er kostelig at Verret synes å være uenig med Icke når det gjelder reptilenes innstilling til oss mennesker. Icke (på bildet til venstre) er tross alt «the-go-to-man» når det kommer til temaet konspirasjoner. Ickes prediksjoner og avdekking av konspirasjoner, og er trolig den mest kjente konspirasjonsanalytikeren vi har i dag. Icke er også en temmelig skarp demagog og vanskelig vanskelig motdebattant for alle de som ønsker å rive ham ned fra hans høy hest. Slike som Færseth. Men Icke har har vært utrolig godt på ballen opp gjennom årenes løp. Han forutså i detalj utviklingen fra tidlig 90-tall fram til i dag, slik at det ikke er like lett å håne ham for «spinnville konspirasjonsteorier» lengre. Icke har vist seg å ha rett i det han sier, og det er sikkert et veldig ergerlig faktum for Færseth.

Tilbake til Verret: På Instagram beskriver han 5G som skadelig for helsa vår, noe Færseth selvfølgelig forsøker å latterliggjøre.
– Durek er sannsynligvis ute etter å få seg litt oppmerksomhet. Det hadde vært ganske morsomt hvis han ikke hadde kastet seg på det med 5G, som ikke er så veldig morsomt lenger etter at det ble en del av korona-konspirasjonene. Det er faktisk ganske alvorlig, sier Færseth.

Og han fortsetter:
– Det med 5G er faktisk såpass alvorlig at det hadde vært fint om Märtha eller Slottet kunne sagt fra at de ikke stilte seg bak dette, ettersom Durek er et assosiert medlem av kongefamilien.

barrie_trowerVet ikke Færseth at det etterhvert finnes flere tusen(!) studier som viser at mikrobølgeteknologi ala 4G og 5G er helseskadelig? Barrie Trower (på bildet til venstre) har vært militær forsker på denne teknologien, og han bruker nå pensjonisttilværelsen sin på å reise rundt på foredrag og fortelle folk om hvor farlig og skadelig denne teknologien faktisk er. Mikrobølgestrålingen vi omgir oss med er katastrofal i følge Trower, som sier at alvorlige kromosomskader fra denne teknologien også vil videreføres til kommende generasjoner.

Færseth vil tydeligvis ha oss til å tro at konspirasjoner ikke lengre forekommer, på samme måte som Bibelen framstiller undre som noe som fant sted en gang for 2000 år siden og aldri siden. Kanskje den godeste Færseth burde stikke fingeren i jorda og skjønne at han er på villspor? Og at både 4G og 5G er helseskadelig, selv om den gale storindustrien og nasjonale myndigheter nå ruller ut 5G i ekspressfart. Merk: Dette skjer uten én eneste pålitelig studie angående den biologiske tryggheten(!) Martin Pall forsket på stråling, og mente at dette må være noe av det dummeste menneskeheten noen gang har gjort.

Sjæl tror jeg Færseth er utplassert som portvokter. Han forsøker jo tåkelegge selv åpenbare konspirasjoner, f.eks. koronakrisa. Og så mistenker jeg at’n har løsbart…

PS! Jeg skrev denne artikkelen for å vise hvilken informasjon TV, aviser og radio synes er viktig å videreformidle til befolkningen. Og folket elsker det… Vi blir distrahert vekk fra saker som virkelig betyr noe.

Kilde: NRK

Bilder:
* Icke – skjermdump fra ett av hans intervjuer hos Brian Rose og London Real
* Verret – Skjermdump fra programmet «God morgen Norge», TV2, 2019.
* Færseth – skjermdump fra et intervju på Trondhjem Folkebibliotek juni 2021.

Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen gående!
Are og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker tiden vår på. Dersom dere setter pris på det vi gjør, vurder å donere til oss og bloggen vår via
nettbank, DNB-konto 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! 🙂

Reklame