Av Are.

are_thmb_fin
Are

Denne artikkelen har tatt litt tid å produsere, og ble til egentlig i samme moment som myndighetene såkalt opphevet smittevernrestriksjonene for cirka 3 uker siden. Uansett, jeg publiserer denne artikkelen og kommer dermed med en aldri så liten påminner til alle nordmenn i ekstase over at de nasjonale smitteverntiltakene nå hevdes å være avblåst. Er vi tilbake der vi var før 12. mars 2019? I det følgende skal jeg kaste en aldri så liten brannfakkel inn i lokalet fylt av festglade nordmenn, sjampanjekorker og konfetti. 

La meg aller først ile til med å si at denne artikkelen i aller høyeste grad er inspirert av en samtale jeg hadde med min gode venn Harald Meling søndag 16. september 2021. Etter samtalen lagde vi en podcast, Kiri, jeg, Harald, Bjarte og Abby — se podcasten nederst i artikkelen.

Det var Harald som bragte det åpenbare på bordet: Vi har definitivt IKKE returnert til noen tidligere normaltilstand. Så hva er forskjellen fra 12. mars 2019 og nå, vil du kanskje spørre? Jo, bortsett fra at nordmenn fortsatt ikke kan komme uhindret inn i Norge fra det store utland, slik grunnloven fastslår at vi skal kunne, er det noe annet som ligger under og ulmer her. Og det er den pågående massevaksinasjonen av den norske befolkningen. Som Harald så riktig påpekte, var massevaksinering målet med all denne fryktspredningen og de absurde tiltakene som befolkningen har vært halt gjennom. Når myndighetene nå løser opp restriksjonene, så legger de bare bort verktøyet som ble brukt.

Merk: Her snakker vi virkelig om massevaksinasjon, for det ligger i kortene at hele befolkningen, også små barn, skal utsettes for en ekstremt hasardiøs «vaksine». Gravide kvinner likeså. Jeg vil kalle denne sprøyta for injeksjon i det følgende, siden det å kalle det for en vaksine blir feil ordbruk.

Denne injeksjonen har vist seg å være mer skadelig enn samtlige andre vaksiner til sammen(!). HVORFOR I ALL VERDEN TREKKES IKKE DENNE INJEKSJONEN FRA MARKEDET??? Det skulle normalt skjedd for lenge, lenge siden om tidligere retningslinjer hadde blitt fulgt. Vaksinen mot svineinfluensa, karakterisert som en medisinsk skandale, ble trukket fra markedet for rene ubetydeligheter sammenlignet med det som nå er tilfelle. Nå er alle retningslinjer satt til side av én eller annen grunn. Av «noen». Noe svært betent stikker under her…

Legg følelsene på hylla for en stakket stund og tenk litt etter…

Men, bare for å ikke trekke dette ut i langdrag: Myndigheter hevder nå å ha opphevet alle restriksjoner, og, underforstått, at vi vender tilbake til normaltilstanden. Det er bare et røykteppe de forsøker legge over det hele, for nå har de nemlig oppnådd det primære formålet med hele krisen: å kunne starte injiseringen av en hel befolkning med en hasardiøs og eksperimentell teknologi! De har altså inndratt selve verktøyet, dvs. smitteverntiltakene, ettersom hovedmålet nå er oppnådd!

Dette har INGENTING med helsevern å gjøre, noe jeg har forsøkt å hinte til tidligere. Se blant annet denne artikkelen, hvor det framgår at de nå injiserer hele befolkninger med en væske som består av giftig grafénoksid, en dødelig parasitt og dette sykdomsfremkallende overflateproteinet som visstnok skal ha vært en del av koronaviruset. Grafénoksidet og overflateproteinet synes å være en perfekt kombo dersom målet er å ødelegge kroppens hjerte- og blodkarsystem.

Se til å få hodet opp av sanden og kom ut av seiersrusen folkens! Fram til nå har de greid å manipulere og holde røde tall skjult for allmennheten, men denne vaksinen vil utvilsomt vise sin uhyrlige effekt etter hvert. Vit da at det skyldes vaksinen, for befolkningen vil da bli innbilt at det skyldes enda en ny mutant. Og så vil det selvfølgelig hevdes at vaksinen er effektiv også mot denne (imaginære) mutanten. Nakstad og Guldvog vil da hoie i statskanalen og be folk om å løpe og få vaksinen! Pokker ta disse to, men de skal vel en dag måtte stå til rette for faenskapen de har vært med på…

Her er podcasten:

Her har vi en uformell prat om situasjonen….

Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen gående!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker tiden vår på. Dersom dere setter pris på det vi gjør, vurder å donere til oss og bloggen vår via
nettbank, DNB-konto 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! 🙂

Reklame