Av Are.

are_thmb_fin
          Are

I forigår, onsdag 13. oktober, ble det skutt og drept fire kvinner og en mann på Kongsberg. To er erklært skadet og i live, deriblant én politimann utenfor tjeneste. De døde var i alderen 50-70 år, og gjerningsmannen brukte pil og bue(!) Ifølge ubekreftede kilder skal det også ha vært brukt kniv.

Etter å ha blitt varslet fikk politiet kontakt med gjerningsmannen første gang klokka 18:18 denne fatale onsdagskvelden, men mistet kontakten etter å ha blitt beskutt med piler. Dette til tross for at mannen fra tidligere var ansett for å være radikalisert og en mulig samfunnstrussel. Først klokka 18:47 ble han pågrepet. Da hadde han nådd å drepe fem mennesker i løpet av den halve timen som hadde gått.

Den siktede har i ettertid blitt presentert som den 37-årige Espen Andersen Bråthen, altså et traust tre-leddet norsk navn i samme gate som «Anders Behring Breivik». Han skal visstnok allerede ha vært til psykiatrisk utredning, og jeg gjetter at han er funnet å ikke være psykisk syk. Selv om han reellt sett skulle være psykisk syk. «Åndsfrisk, bare dønn ond og uberegnelig» har jo en viss fryktskapende effekt, ikke sant? Ingen skal føle seg trygg for disse uberegnelige samfunnselementene. «De kan jo finnes overalt»…

I følge politiets uttalelser hadde gjerningsmannen konvertert til islam, og var, som antydet, allerede mistenkt av både politiet og PST for å være radikalisert og en mulig samfunnstrussel. Dere vet, i manges ører er ‘islam’ synonymt med fanatisme og terror, og en radikalisert norsk muslim-konvertitt oppfattes som noe ganske farlig og uforutsigbart…

Gjerningsmannen kommer med noe som kan virke som en advarsel…
Ser vi her et eksempel på bruk av mind-control teknologi? Den robotiske oppførselen kan tyde på det. Eller er det bare regissert skuespill vi ser på denne videoen? Kilde: Dagbladet

Det ble i går sagt at politiet ville etterforske hendelsen med hensyn på flere gjerningsmenn, men akkurat den etterforskningen er trolig allerede overstått. Hvis den i det hele tatt har blitt utført. Uansett, det vil nok bli kunngjort at én og kun én gjerningsmann stod bak det inntrufne. Akkurat som ved 2011-terroren, selv om mange vitneutsagn fra den gang hevdet at det var flere skyttere.

Etter onsdagens hendelse i Kongsberg er det muligens slutt på tiden med ubevæpnet norsk politi. Har USAs krig mot terror, som startet etter 9/11, ankommet Norge nå? I så fall vil nok Støres påtroppende regjering hevde at «samfunnet har blitt så beinhardt nå, at vi rett og slett ikke har råd til å ta flere sjanser»… Med på lasset vil det nok også følge noen nye, kneblende lover. «For vår sikkerhets skyld», selvfølgelig.

Selvfølgelig KAN denne tragedien være verket til én enkelt gal mann, men det har en beleilig timing på samme tid som det følger mønsteret til djupstats-terror. Vi er her vitne til en opprivende hendelse, hvor politiet framstår som ubehjelpelige fjotter under utførelsen av sitt arbeid (ala Utøya, hvor det spesialtrente politiet tilsynelatende gjorde alle tenkelige tabber, på samme tid som det ble utsatt for alle tenkelige og utenkelige «uhell» under operasjonen). Og så – tadaaa – omsider blir gjerningsmannen pågrepet av et ubegripelig tafatt og nølende politi.

Deretter følger et teater hvor én enkelt tomsing, som trolig er tungt påvirket av tankestyrende teknologier, blir presentert som gjerningsmann. Gjerningsmannen får dermed svarteper, slik at det store apparatet bak hendelsen kan gå fri. Akkurat som tilfellet var på Utøya og i Regjeringskvartalet i 2011.

Som nevnt vil det i kjølvannet slike terrorhendelser bli forsøkt innført nye, kneblende men «helt nødvendige» lover. Så som bevæpning av politiet og / eller inndragelse av skytevåpen fra befolkningen. Vi har tidligere vært vitne til at dette har utspilt seg, og i forbindelse med hendelsen på onsdag er det nå – tadaaaa – besluttet å midlertidig bevæpne alt norsk politi. Så vil tiden vise hvordan de greier strekke og tøye denne «midlertidigheten», slik at bevæpningen til slutt skal bli permanent.

Også denne gang valgte de en norsk gjerningsmann, en påstått konvertert muslim. Hmmm… er djupstatens intensjon å nøre opp under hat mot muslimer, dvs. spille segmenter av befolkningen opp mot hverandre? Å skape splid og kaos er en kjent og virksom strategi for å kunne befeste kontroll og makt.

Hendelsen finner også sted dagen i forveien av at en ny regjering mønstrer på. Er dette tilfeldig? Var dette måten å gi Støre-regjeringen en smul seilas til å begynne med? Med denne «gesten» fra Solberg-regjeringen, har Støre & co et roligere arbeidsmiljø når de skal rulle ut neste fase i det planlagte, absolutte tyranniet. Mon tro om ikke bevæpning av politi har vært planlagt lenge, for på denne måten å kunne trygge liv og helse til Støre-regjeringens medlemmer når den skal spinne flere bedrag over befolkningen?

Mulige framtidige scenarier.

Hva vil de kommende bedragene under Ap-paraplyen bestå i? Tenker de å kjøre på med nye korona-mutanter kanskje? Hvis så, vil tvungen vaksinering garantert følge med på lasset. Det vil selvfølgelig bli forsøkt innført under skinn av at det er frivillig. Men når det kreves gyldig vaksinepass for å kunne fortsette å nyttiggjøre seg av basale samfunnstjenester, er det alt annet enn frivillig! «Skal det være pest eller kolera?» er IKKE fritt valg. Og hvor mange vil i så fall omkomme av denne dødsvaksinen, som da trolig vil bli tilsatt flere helseskadelige stoffer i tillegg til grafénoksid og dette overflateproteinet.

Muligens vil globalist-pakket forsøke påvirke de metalliske vaksineingrediensene inni kroppene til de vaksinerte via 5G-stråling. Ja, for det snakkes jo nå om at de høyere og mer energirike 5G-frekvensene skal bli tatt i bruk. Hvis folk begynner å dø som fluer, er det nok lurt for regjeringen å ha bevæpnet politi til å holde en desperate mennesker på behørig avstand. Befolkningen i andre land har jo allerede tydd til «håndgripeligheter» i forbindelse med de kvelende koronarestriksjonene, og med massedød vil det kunne bli ekstreme tilstander. Femtekolonistene i regjeringen vil da trenge en politistyrke som står klar til å bruke kuler mot befolkningen.

Kan det tenkes at et bank-kollaps nå tenkes gjennomført? Og / eller er planen å fingere brudd i transportlinjene for mat? Norge er avhengig av å importere store mengder av den maten vi spiser, og uten mat kan det raskt bli prekære tilstander. Tomme lommebøker og ditto hyller i matbutikkene kan raskt fordre bevæpnet politi til å holde ro i rekkene… Især dersom de også fingerer brudd i el-forsyningen til folks hus. Uten varme i husene og uten mat kan det bli kaotisk. «Orden gjennom kaos» er en mye brukt strategi hos herskerpakket.

Den psykologiske effekten på folket.

Hva er greia med at gjerningsmannen på Kongsberg var bevæpnet med pil og bue? Hva var den tiltenkte psykologiske effekten i noe slikt? Er det meningen at nordmenn nå skal forstå at verken skytevåpen eller eksplosiver er nødvendig for å kunne utføre terror? Underforstått at vi alle er mulige terrorister. Og hva med det erkenorske navnet til gjerningsmannen? Er det ment å forsterke inntrykket av at terrorister kan finnes under hver eneste stein, selv i trauste, trygge Norge? Slikt vil jo kunne skyte frykt inn befolkningen, og frykt er et yndet verktøy i hendene på diktatoriske krefter…

Politiet har fortalt at de var kjent med gjerningsmannen fra før, og at de allerede kjente til muligheten for radikalisering. Han skal også ha blitt ilagt besøksforbud hos egne foreldre. Under en pressekonferanse måtte politiet innrømme at de mistet gjerningsmannen av syne på onsdagskvelden, noe som gjorde at han nådde å drepe fem mennesker og skade to andre. Politiet unnskyldte seg ved å hevde at de ikke hadde fått noen varsler på siktede i år. Hæ? Trodde de at han var «kurert» og de-radikalisert? Eller var det kjent for visse ledere innen politiet at gjerningsmannen var «under bearbeidelse» av djupstatens handlere, og at han følgelig ikke skulle røres? Eller er denne slepphendtheten fra politiet et uttrykk for berøringsangst overfor islam?

Kanskje var noe av meningen med massakeren i Kongsberg at folket skulle sette alt fokus på den i dagene som kommer. Slik sett vil Støre & co kunne gjøre kontroversielle disposisjoner mens folket er opptatt av Denne hendelsen. Følg med, følg med. Hold øynene åpne. Virkeligheten er villere enn fantasien! Tilslutt deg motstandsbevegelsen og bidra til å bekjempe djupstaten og dens lakeier på Stortinget. Sammen skal vi – folket – vinne!

Enn så lenge går tankene mine til de gjenværende familiene og pårørende på Kongsberg. Ja, for jeg forsøker da slett ikke å kimse av at noen har mistet sine nære og kjære…

Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen gående!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker tiden vår på. Dersom dere setter pris på det vi gjør, vurder å donere til oss og bloggen vår via
nettbank, DNB-konto 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! 🙂

Reklame