Av Are.

are_thmb_fin
           Are

Kan det være at de kreftene som også står bak korona-bedraget nå sprer én av vaksineingrediensene i miljøet rundt oss? Jeg sikter til grafénoksid, ingrediensen som Pfizer hadde forsøkt å skjule i sin vaksine.

I følge den garvede etterforskeren og varsleren Kerry Cassidy har de forsøkt å dytte dette stoffet inn i kroppene våre via chemtrails, noe som har pågått i minst 10 år nå. Såfremt det virkelig er grafénoksid vi ser på videoen under, må man spørre om det vi ser er resultatet av 10+ år med spraying av chemtrails? Eller har de andre måter å spre dette stoffet i miljøet på? Det virker unektelig å være ganske store mengder av det i sanden på stranda – sjekk video.

Maktkabalens våte drøm har lenge vært å kunne injisere grafénoksid i oss, og den drømmen gikk i oppfyllelse med vaksinen mot Covid-19. (Hvis ikke før). På denne måten har de radikalt økt mengden av dette stoffet i kroppene våre.

Grafénoksid er magnetisk og leder strøm, pluss at det har en betydelig gifteffekt i kroppen. Det er også i stand til å krysse blod-hjerne-barrieren, og derved trenge inn i hjernen vår. Disse egenskapene er trolig tenkt utnyttet på måter de vaksinerte verken vet om eller ville like, men mer om akkurat det vil nok framkomme når sannheten en dag kommer på bordet. Vi vet imidlertid allerede at dette stoffet forårsaker hjerte-kar sykdom, hvor dannelsen av blodpropper har vært hyppig rapportert. 60-70 prosent av de injiserte har positive D-dimer tester, som peker på dannelse av mikropropper. Dette vil med stor sannsynlighet ende i konkret blodpropp i løpet av ett til tre år, med alle de komplikasjoner det innebærer. (Ref. lege Christiane Northrup).

For å si det forsiktig: Hvis der er tilfelle at grafénoksid nå snikinnføres i miljøet rundt oss, så burde det reise store spørsmål. Se denne videoen av funn gjort på stranda i Melbourne, Australia (2,5 minutter):

Magnetisk stoff funnet på stranda. Er dette grafénoksid?

Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen gående!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker tiden vår på. Dersom dere setter pris på det vi gjør, vurder å donere til oss og bloggen vår via
nettbank, DNB-konto 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! 🙂

Reklame