Av Are.

are_thmb_fin
Are

Jeg skriver denne artikkelen basert på en tankevekkende video jeg snublet over (se nederst). Det dreier seg om en sykepleier som blir intervjuet av pressen under en demonstrasjon i byen Adelaide i Sør-Australia. Hvorfor er dette så interessant, spør du kanskje? Da kan jeg ile til og fortelle at denne sykepleieren ikke er alene om å stå fram med følgende budskap: Det er alle de vaksine-skadede menneskene som nå overbelaster sykehusene. 

På spørsmål om hvor mange sykepleiere det australske helsevesenet må regne med å miste som følge av at de nekter å la seg vaksinere mot Covid-19, svarer hun «minst 2 500 bare i Sør-Australia». Men antyder over 100 000 nasjonalt. Og hun fortsetter: «Systemet er ikke i ferd med å bryte sammen, det har allerede brutt sammen!»

Hun forklarer at de hyppige lydene fra ambulanse-sirener er pasienter med vaksineskader som fraktes til sykehus. Videre åpenbarer hun en sterk skepsis ovenfor over vaksinen mot Covid-19, og karakteriserer den som hasteutviklet. Som hun sier: «Vi vet dette ikke er noen trygg vaksine. Man kan rett og slett ikke utvikle en trygg vaksine på 4-6 måneder, det tar vanligvis 20 år». Hun spør retorisk om Australia egentlig er en testskål for uttesting av vaksiner.

Dere får selv lytte til resten av dette tankevekkende intervjuet under (7 minutter):

Australsk sykepleier redegjør for situasjonen rundt Covid-19 og vaksinen…
(Se hel-skjerm versjon her).

Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen gående!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker tiden vår på. Dersom dere setter pris på det vi gjør, vurder å donere til oss og bloggen vår via
nettbank, DNB-konto 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! 🙂

Reklame