Av Are.

are_thmb_fin
Are

Så er det klart at det har forekommet fusk og fanteri i forbindelse med Pfizers fase-3 uttesting av vaksinen mot Covid-19. Dette ble opprinnelig publisert i det anerkjente medisinske tidsskriftet British Medical Journal, noe Dagbladet fikk snusen i og rapporterte om i går, søndag 7. november 2021.

Dagbladet, søndag 7. november, 2021.

Oppsiktsvekkende nok var det Dagbladet som rapporterte om denne saken. Avisa hadde følgende overskrift: «Avslører rystende Pfizer-skandale». Saken er den at Pfizers underleverandør Ventavia har blitt fersket i grov malpraksis under fase-3 uttestingen av Covid-vaksinen. Med dette må det ikke forstås at det bare foreligger slurv, men direkte forfalskning av resultater. Dette betyr at studierapporten ikke vil fortelle sannheten om vaksinens effektivitet og trygghet. Brook Jackson, som var Ventavia-ansatt i forbindelse med forsøkene, forsøkte å varsle det amerikanske legemiddelverket FDA om Ventavias malpraksis, men opplevde å bli oppsagt fra sin stilling samme dag. Verken FDA eller Pfizer har gjort noe som helst med saken i ettertid. Tvert i mot har Pfizer har leid inn Ventavia til å utføre fire nye studier ETTER å ha mottatt varslerens rapport. Korrupsjonen i forbindelse med vaksinen mot Covid-19 synes ikke å ha noen ende.

Det norske legemiddelverkets sjef, Steinar Madsen, sier imidlertid at denne avsløringen ikke er noe å ta på vei for. Dagbladet skriver: «Han [Madsen] understreker også at data fra virkeligheten har vist at Pfizer BioNTech-vaksinen er både trygg og effektiv, slik Pfizers vaksineforsøksstudier forutså.» Ha, ha, «data fra virkeligheten» altså… Ja, det er vel verdt å presisere, tatt i betraktning alt juks som farmasiselskapene har gjort seg skyldig i. Og fortsetter å gjøre seg skyldig i. Sjokkerende nok er det vel knapt noen annen forskning som er forbundet med mer svindel enn nettopp den medisinske forskningen.

Legemiddelverkets Steinar Madsen forklarer at det inntrufne egetlig ikke er så farlig…
Madsen mener faktisk at dette egentlig ikke er noen fare i det hele tatt.

Hvordan i all verden kan Madsen konkludere slik i denne sammenheng? Ville ikke den korrekte responsen vært å bli alarmert, for så å dra vaksinens påståtte fortreffelighet i sterk tvil? Madsen gjør det stikk motsatte.

Personlig er jeg slett ikke det minste overrasket over Madsens reaksjon. Han har tross alt også tidligere fungert som den korrupte legemiddelindustriens trofaste sverddrager. Madsen framstår som like skråsikker og pompøs nå som i 2009, da han sanseløst promoterte skandalevaksinen Pandemrix mot svineinfluensa. (Jeg var selv en av de som advarte folk mot å ta denne sprøyta i 2009, deriblant elevene ved ungdomsskolen hvor jeg jobbet). Mon tro om Madsen har fått med seg alle sykepleiere og leger som nå veiver rødt flagg ovenfor alle Covid-vaksineskadene de er vitne til? (Se for øvrig min forrige artikkel).

Det er forstemmende å skulle være vitne til disse uttalelsene fra en mann som er satt til å forvalte den norske folkehelsa. Nå er altså Madsen i full sving med å promotere noe som allerede har vist seg å være en enda større skandalevaksine enn svineinfluensavaksinen. Nå blir også av norske barn ned til 12 år gitt denne vaksinen. Vi vet allerede at dette viruset ikke utgjør noen fare for livet og helsa til barn og unge. Vi vet også at denne aldersgruppen heller ikke bidrar til å spre smitten. Det eksisterer kort og godt INGEN rasjonelle grunner til å skulle vaksinere barn og unge med denne vaksinen!

Vaksinen mot Covid-19 har allerede nådd å overskride antall innrapporterte mistenkte bivirkninger for svineinfluensavaksinen Pandemrix med en faktor på 13(!) Hvorfor trekkes ikke denne vaksinen fra markedet??? Det er ikke spesielt vanskelig å skjønne at det ligger en altomfattende korrupsjon bak det som nå skjer… Og hva med Madsen og de andre impliserte i Helse-Norge, skal de få gå fri etter å ha bidratt til å skape enda en helsekatastrofe?

Kilder til mer lesning:
Dagblaets artikkel (backup her).
Den opprinnelige avslørende artikkelen i British Medical Journal (BMJ)
Beklemmende statistikk rundt den nåværende vaksinen mot Covid-19

Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen gående!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker tiden vår på. Dersom dere setter pris på det vi gjør, vurder å donere til oss og bloggen vår via
nettbank, DNB-konto 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! 🙂

Reklame