Av Are.

are«Et nytt influensavirus er på vei mot Norge. Trolig vil den store smittebølgen treffe Norge i slutten av november. Det vil bety en stri førjulstid for mange nordmenn.» Disse ordene kan man nå lese i ABC Nyheter. Det kan bare bety at de har tenkt å relansere «den forsvunne pølsemaker», influensaen. Eller stikker det noe mer under her?

Som mange kanskje har fått med seg, så har influensaen helt forsvunnet under Covid-19 pandemien. SARS-CoV-2 viruset må ha vært uendelig smart, siden det greide utrydde normal sesonginfluensa og kuppe rampelyset fullstendig. Gale tinnfoliehatter mistenker at dette kan skyldes at influensa bare har blitt kalt «Covid-19» under denne tiden, men slike galninger kan vi som kjent ikke høre på. Ikke sant? (Tog du’an?)

I reportasjen til ABC Nyheter framgår det at det forventes en ny koronabølge til vinteren, kanskje allerede i slutten av november, og at denne bølgen kan komme samtidig med en influensabølge. Og DA kan det virkelig være fare på ferde, blir det fortalt…
– Hvis du blir angrepet av dette viruset, og immunforsvaret ikke er på topp, kan du bli veldig dårlig. Da må du regne med å tilbringe fra en uke til ti dager i senga. For noen kan det gå så langt at de blir innlagt, sier leder for bedriftshelsetjenesten Arca, Rune Iversen.

Faksimile fra ABC Nyheter: Huff og huff, ikke gode utsikter?

Ikke bare det, for i år vil vi bli utsatt for fire virusvarianter, hvor av den ene er UKJENT! Grøss, får du ikke kuldegysninger av å lese dette? Vel, i så fall har myndigheter og industrikartellet fått det som de vil. Frykt er drivstoffet i alle disse gjentagende virus-svindlene. Stå i mot, frykt ikke. Hold hodet kaldt.

Folkehelseinstituttet anbefaler nå at influensavaksinen gis også til mennesker utenfor risikogruppa. Ja, for – sitat – «influensa kan blant annet føre til lungebetennelse, hjerneslag og forverring av mange kroniske grunnsykdommer. Sykehusinnleggelse kan være nødvendig ved alvorlige komplikasjoner» – sitat slutt. Av denne grunn melder folkehelseinstituttets leder, Camilla Stoltenberg, at de er i alarmberedskap ovenfor den kommende senhøsten og vinteren. Bøøøh!

Faksimile fra ABC Nyheter: Her er vi vitne til samme gamle svindel, hvor man blir bedt om å «ta en for laget». Det vil si at man oppfordres til å vaksinere seg for å beskyte andre. Men denne effekten er høyst tvilsomt reell. For Covid-vaksinens del smitter de vaksinerte MER enn de uvaksinerte, i følge professor Elling Ulvestad ved Pandemisenteret i Bergen.

Bla-bla-bla-bla… Seriøst, hvorfor formidles ikke viktigheten av å holde vitamin-D nivå optimale gjennom vinteren? Finnes det noe annet som isolert sett styrker immunforsvaret vårt bedre ovenfor f.eks. influensa? Hvorfor anbefales KUN denne håpløse influensavaksinen? Den lages hvert år basert på biologisk tombola med små sjanser for å lykkes, og følgelig har influensavaksinene heller ikke hatt særlig effekt. Vel, ikke andre effekter enn å svekke de vaksinerte og gjøre de MER mottakelig ovenfor kommende sesongs influensa.

Hva er grunnen til at denne panikkskapende informasjonen havner på trykk? Jeg skrev tidligere om faren for såkalt antistoff-avhengig forsterkning, hvor vaksinen mot Covid-19 har en kontraproduktiv effekt og forsterker infeksjonen når de vaksinerte blir smittet med koronaviruset eller lignende virus. Antistoff-avhengig forsterkning skaper livstruende tilstander, hvor dødsfall er en svært sannsynlig utgang. Tenker de nå å forkle et slikt kommende massedødsfall som «en særs hard influensabølge»? Eller vil de beskrive denne massedøden som et resultat av samtidig sirkulerende corona- og influensasmitte?

Kan det tenkes at de nå vil ha flest mulig til å ta influensavaksinen? Selv vil jeg si at det er en selvfølge; industrikartellet har alltid ønsket å få størst mulig omsetning. Men det heter seg jo at det ikke finnes noe slikt som en gratis lunch, så hva tenker de putte inn i den kommende influensavaksinen? Mer giftig grafénoksid som risper opp blodårene våre på innsiden og skaper blodpropper? Flere farlige parasitter? Tenker de smyge inn dette laboratorieskapte piggproteinet sammen med mRNA som koder cellene våre til å produsere dette piggproteinet? Alt dette er jo påviste ingredienser i vaksinen mot Covid-19, selv om noe av det ble forsøkt holdt hemmelig. Og nevnte ingredienser skaper bl.a. hjerte-kar sykdom. Kanskje har de enda en ny dynamitt-ingrediens på gang nå, som virkelig vil få opp antall dødsfall? Den som lever får se…

Tro nå endelig ikke at noe av dette dreier seg om helsevern. Hvor hardt må vi egentlig få dette skrubbet opp i fjeset før vi skjønner tegninga og motsetter oss det?

Denne videoen postet jeg i en artikkel i mai i år, men den er stadig like aktuell. Her er legen Sherri Tenpenny, som redegjør litt for de sannsynlige mørke planene til det medisinske kartellet og nok en svindel i helsevernets navn.

Kilde: ABC Nyheter

Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen gående!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker tiden vår på. Dersom dere setter pris på det vi gjør, vurder å donere til oss og bloggen vår via
nettbank, DNB-konto 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! 🙂

Reklame