Av Are.

are_thmb_fin
          Are

Her er et aldri så lite hjertesukk fra min side. Det handler om den ekstreme situasjonen vi står midt oppi nå, hvor en hel sivilisasjon forsøkes tatt ned og trælebundet under påskudd av at det finnes et livsfarlig virus der ute. 

Jeg er oppriktig forundret over at ikke flere motsetter seg det som nå skjer. Mer eller mindre åpenlyst opplever den norske befolkningen å bli påprakket en injeksjon forbundet med et skyhøyt antall bivirkninger, sykdom og dødsfall.

Og alt dette som følge av en sykdom som kun svært få dør av . Ja, ikke bare det, men nå skal også barn og unge gis denne hasardiøse sprøyta. Dette til tross for at Covid-19 er spesielt harmløs ovenfor unge mennesker, og til tross for at unge mennesker derfor heller ikke sprer smitten. Hjertet mitt blør for barn og unge som er prisgitt sine (ofte uinformerte) foreldre, og fordi barn og unge synes spesielt utsatt for skader fra covid- vaksinen.

Nå er det også avdekket urovekkende mengder juks i forbindelse med denne vaksinen. SARS-CoV-2, dvs. viruset som er sagt å forårsake Covid-19, er ikke formelt påvist å eksistere(!) Det har tidligere vært ansett for god praksis å først identifisere den skyldige (det påståtte koronaviruset) før man anlegger sak (full medisinsk alarmberedskap og promotering av en hypereksperimentell vaksine). Det er heller ikke noen vaksine vi snakker om her, men i realiteten hasardiøs genterapi. Det betyr at de vaksinertes arvemateriale kan bli permanent endret på måter som viser seg å være katastrofale. Blant annet vil denne injeksjonen programmere den vaksinertes kroppsceller – hjernecellene innebefattet – til å produsere et bevist sykdomsfremkallende, menneskeskapt protein. Hvis produksjonen av dette piggproteinet aldri skrus av, hva skjer da med de vaksinerte på sikt?

Sosiale media flommer over av mennesker som enten har mistet nære og kjære rett etter stikket, eller av mennesker som selv har opplevd svært alvorlige bivirkninger. (Se f.eks. denne gruppen på Facebook). Betennelse i hjertepose og hjertemuskel, samt blødninger og blodpropper har vært spesielt hyppig rapportert. Det er så mange tegn i tiden som forteller oss at vi blir snytt for balansert og ærlig informasjon om vaksinen mot Covid-19. I den forbindelse må man spørre om vaksinen kan være den underliggende årsaken til at vi nå ser fotballspillere på toppnivå ramle omkull med hjerteinfarkt, én etter én…?

Hva er årsaken til at såpass mange fotballspillere nå ramler omkull med hjerteinfarkt? Siden vi nå vet helt positivt at vaksinen mot Covid-19 skaper hjerte-kar sykdom, så melder spørsmålet seg om det kan være en sammenheng her…?

Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen gående!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker tiden vår på. Dersom dere setter pris på det vi gjør, vurder å donere til oss og bloggen vår via
nettbank, DNB-konto 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! 🙂

Hjertelig takk! 🙂

Reklame