Av Are.

are_thmb_fin
          Are

Jadda, nå trår den norske regjeringen inn gassen enda en gang. De gir seg ikke og forsøker nå å sparke liv i dette øket kalt «korona» på nytt. Strategien har hele tiden vært inkrementell, «to skritt fram, og ett tilbake». Fra å ha sluppet tømmene til øket en stund, og derved tatt ett steg tilbake, fester Støre-regjeringen atter grep om tømmene og gjør seg klar til to nye steg i framoverretning. Norske kommuner er nå bedt om å forberede innføring av både vaksinepass og en tredje vaksinedose. 

Regjeringen og dens oppdragsgivere vet godt at en ny intensiv ikke vil få konsekvenser i form av at nordmenn motsetter seg. Selv ikke om tallene hele tiden har fortalt oss at omtrent ingen dør av Covid-19. (Man dør MED Covid-19). Befolkningen er altfor ukritisk og autoritetstro til å kunne realitetsbehandle selv de enkleste tall i forbindelse med denne påståtte pandemien. Regjeringen vet at det bare er å rope «hopp!», så vil Kari og Ola lydig svare «hvor høyt?»

Kommunedirektør Morten Wolden i Trondheim har allerede vært i kontakt med helsemyndighetene og fått beskjed om kommende føringer. Han kan fortelle at det er snakk om ganske omfattende smitteverntiltak. Noen av tiltakene vil være opp til den enkelte kommune å forvalte, mens andre tiltak vil være nasjonale og pålagt. Denne bomben springer altså bare et par dager etter maestro Støre fortalte NRK at det IKKE var på tale med nasjonale tiltak.

Det var ikke mange timene siden Støre hadde bebudet at nasjonale tiltak ikke ville komme på tale.
(Utklipp fra NRKs nettavis).

Riktignok sa Støre på onsdag at han ikke kunne utelukke nasjonale tiltak, men denne kuvendingen kom veldig kjapt. Grunnen til at de nå velger å stramme inn med nye smitteverntiltak skal være at de ønsker å bevare kapasiteten på sykehusene. Dette var jo også begrunnelsen ved koronakrisens oppstart, da det norske folk ble bedt om å holde ut smitteverntiltakene en liten stund, slik at helsevesenet ikke skulle bli overbelastet. Det skulle vise seg at vi aldri kom i nærheten av å oppleve et overbelastet helsevesen, ja det ble faktisk tidlig klart. Men de absurd kneblende tiltakene fortsatte allikevel, med nedbemannede sykehusavdelinger. Og tiltakene fortsatte. Og de fortsatte. Uten at folk turde mukke.

Dagbladet kjører på med psykologisk krigs-layout: sort og rød skrift på gul bakgrunn. Akkurat denne overskriften gjelder imidlertid situasjonen i Nederland, hvor det nå er full krisemaksimering som følge av økt smittespredning. Massepsykosen krysser alle landegrenser.

Nakstad er en sentral medspiller på korona-laget, og nå har han på nytt tatt til orde for TISK (testing, isolasjon, smittesporing og karantene), grensekontroll og koronasertifikat.

Den siste informasjon i forbindelse med de nye restriksjonene som innføres, er at kommunene kan ta i bruk koronapass lokalt. I tillegg vil det bli stilt strengere testkrav til uvaksinerte helsearbeidere. Vaksinerte synes ikke å spre smitte i mindre grad enn uvaksinerte, men dette synes ikke relevant. Den risikable sprøyta SKAL tydeligvis prakkes på flest mulig. Man skulle nesten tro legemiddelkartellet stod bak og dro i trådene her, ha, ha. (Selvfølgelig er det tilfelle). Beklageligvis mottar regjeringens trussel om innføring av vaksinepass hyllest fra profilerte personer. Slike som f.eks. Gunnar Stavrum, sjefsredaktør i Nettavisen. «Innfør vaksinepass overalt det er nødvendig», brumler Stavrum. Klyp meg i armen! Boikott Nettavisen, sier jeg!

En annen ny restriksjon er denne – sitert fra regjeringens egen side:
Fra onsdag neste uke [17. november] får alle uvaksinerte nærkontakter som bor sammen med smittede personer og tilsvarende nære plikt til å teste seg – selv om de er symptomfrie. Plikten vil gjelde alle uvaksinerte nærkontakter over 18 år. Sitat slutt. Jeg er målløs… Og alt dette for et influensalignende virus?! Klyp meg i armen!!! Bare for å illustrere galskapen ved dette, leste jeg denne uka om en håndfull (påståtte) koronadødsfall, hvor snittalderen på de avdøde var 86 år. Det betyr at de disse personene hadde levd betydelig lengre enn gjennomsnittlig norsk levealder (83,2 år). Hvis det skal bli stort mer absurd nå, må regjeringen nesten gjøre det straffbart å dø av korona. Med påfølgende offentlig pisking av liket.

Ja, ja… Så lenge var Adam i paradis. Som forventet slår imperiet av legemiddelkartell og dets lakeier blant ledende politikere tilbake etter å ha gitt oss en liten pause. Nå skal makt-marionetten Støre og resten av hans spesielt tiltrodde i regjeringa spinne videre på maktkabalens planer om å kunne innføre tvangsvaksinering. De spiller splitt-og-hersk med befolkningen, og vaksinepass vil trolig eskalere spliden mellom vaksinerte og uvaksinerte. Den blåøyde nye helseministeren, Ingvild Kjerkol, er tydeligvis satt under administrasjon og gjør som hun blir fortalt.

Men maktpakket vil ikke få det til. Fordi folket våkner, seint men godt! Jeg føler det så intenst, nemlig.

Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen gående!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker tiden vår på. Dersom dere setter pris på det vi gjør, vurder å donere til oss og bloggen vår via
nettbank, DNB-konto 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! 🙂

Reklame