Andrew Moulden

Av Are.

areMøt Andrew Moulden som dessverre døde fra oss så altfor tidlig, bare 49 år gammel. Han var lege, men hadde en langt mer omfattende biologisk-medisinsk utdannelse i bunnen enn «bare legestudiet». Hans utdannelse var også bestått med de høyeste karakterer, slik at Moulden var en medisinsk-faglig tungvekter. Og her kommer det: Han kritiserte den medisinske forskningen, og langet bryskt ut mot den korrupte legemiddelindustrien. Det ble hans bane…

Tematisk sett hadde Moulden fordypet seg i studiet av menneskehjernen og nevrokognitiv utvikling i det vi kjenner som atferdsvitenskap. Etter å ha stiftet nærmere bekjentskap med medisinsk litteratur, ble Moulden alarmert. Han fant en forstemmende grad av mangel på, nettopp, vitenskapelighet i den skolemedisinske forskningen og -tankegangen. Ikke bare det, for han oppdaget også mengder av noe som må karakteriseres som rent bedrag. Etter dette forsøkte Moulden å advare menneskeheten mot det skolemedisinske etablissementet og det profitt-motiverte moderne helsevernet.

Mennesker flest snakker om skolemedisinen i forblommende ord og vendinger, og vi TROR så gjerne at den er tuftet på vitenskap. Men det stemmer bare i en viss utstrekning, og denne myten forsøkte Moulden å avlive. Hans planer gikk ut på å dra det mektige Big Pharma (legemiddelindustrien) med seg inn foran domstolene. Han var metodisk, og hadde samlet solide mengder vitenskapelig bevis for å kunne domfelle legemiddelindustrien og det tilhørende skolemedisinske, offentlige helsevernet. Så døde Moulden plutselig, bare 49 år gammel… Men hans arbeid og hans ord lever videre, noe jeg tenker å si litt mer om i denne artikkelen.

Moulden var en talsmann som gikk hardt i mot den sanseløse vaksineringen av barn. Han var klinkende klar i sitt budskap om at vaksiner er et helseskadelig onde, og hadde skaffet til veie mengder av kunnskapsbasert informasjon som viste hvordan barn får nevrologiske skader fra vaksinene. Denne informasjonen hadde han også fått ut fra sine egne undersøkelser av tema. Han oppdaget at vaksineskader kunne spores bl.a. i form av mikrotraumer (delvise lammelser) i ansiktsmusklene, noe som er spesielt godt synlig når dette forekommer i muskulaturen rundt øyne og munn. Symptomene som da blir lett synlige er skjelende øyne og skjev munn.

Vaksinering har her ført til strypet blodtilførsel til munn- og øyemuskulaturen, noe som viser seg i form av skjeling og skjev munn…

I denne sammenheng er det viktig å skjønne at disse delvise ansiktslammelsene ofte bare ledsager- og er en indikator på betydelig større skader hos de vaksinerte. Skader som f.eks. autisme, respiratoriske sykdommer (typisk i så måte er astma), hudlidelser og en hel vifte av andre alvorlige sykdommer som kan manifestere seg både kognitivt (mentalt) og somatisk (kroppslig).

I verste fall ender vaksiner med dødsfall, noe som faktisk hendte en venninne av Kiri og meg. Hennes lille sønn pådro seg kjemisk lungebetennelse og døde som følge av en vaksine! Dette skjedde mange år tilbake i tid, den gang det enda var stuerent i det medisinske etablissementet å vedgå at vaksiner var årsak til dødsfall. Og det ble vedgått i dette tilfellet. Hvis leger fremmer kritikk mot vaksiner i dag, uansett hvor velbegrunnet kritikken måtte være, kan karrieren raskt stå på spill(!) DET er noe som burde oppta langt flere.

Tilbake til Moulden: Han hadde samlet opp vitenskapelig evidens og var klar til å dra kobbelet av legemiddelindustri, medisinsk forskning og moderne skolemedisinsk helsevern for retten. Moulden fremmet skarp kritikk mot helsevesenets ekstreme fokus på bruk av kjemikalier, også kjent som ’medisiner’. Han var også en sterk kritiker av den sterke motarbeidingen av naturlige helbredelsesformer som kreftene bak skolemedisinen utvilsomt står bak. Naturlige helbredelsesformer stod langt sterkere før skolemedisinen og jaget etter profitt satte inn.

Men så døde Moulden i november 2013, rett før de planlagte, rettslige prosedyrene nådde å finne sted. Det er vel ikke spesielt vanskelig å skjønne hva Mouldens dødsfall skyldtes… Man kritiserer ikke det medisinske etablissementet ustraffet, for å si det slik. Og man kritiserer SPESIELT ikke Big Pharmas egen gullkalv, de hellige vaksinene, uten at det får konsekvenser. I alle fall ikke når man er en faglig tungvekter med et stort publikum, slik tilfellet var for Mouldens del.

I denne 4 minutter lange videoen snakker Moulden om hvordan medisinsk vitenskap og forskning i realiteten ofte ikke er annet enn løgnaktig reklame for svært lukrative legemiddelprodukter. Vi må ikke tro at vi er i trygge hender når vi drar til et sykehus, for helsevesenet er den STØRSTE dødsårsak i dag(!) Dette i følge Moulden.

Andrew Moulden sier medisinsk forskning og vitenskap er sterkt befengt med svindel

Her kan du se hele videoen med Andrew Moulden (snaut 9 minutter).

Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen gående!
Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker tiden vår på. Dersom dere setter pris på det vi gjør, vurder å donere til oss og bloggen vår via
nettbank, DNB-konto 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! 🙂

Reklame