Av Are.

are_thmb_fin
Are

For en «thriller» fra virkeligheten denne koronakrisen er. Jeg tror sannelig denne påstått medisinske krisen — som i realiteten er en politisk krise — har gitt opphav til en helt ny sjanger: Komidrama. Befolkningen er statister i et globalt reality-show, hvor krise-skuespillerne finnes i alle rekker: Både blant ledende politikere, helsetopper, presse osv. Aller fremst i rekka av disse skuespillerne finner vi slike som Støre, Solberg, Guldvog og Nakstad.

Jeg leser «nyheter» med samme innstilling som når man overværer et teaterstykke, for det er jo akkurat hva tilværelsen nå har blitt: Absurd teater! «Lættisfaktoren» (latterlighetsfaktoren) blir bare større og større for hver dag som går. Og jeg skulle gjerne ledd av dette gigantbedraget, men dessverre er konsekvensene for store til at jeg klarer.

Koronakrisen er absurd teater

Det som motiverte meg til å skrive denne artikkelen, er en VG-artikkel som kom helt på tampen av fjoråret. Jeg bare oppdaget denne artikkelen først i dag, fredag 7. januar 2022. I artikkelen står selveste FHI-direktør Camilla Stoltenberg fram og sier at hun – sitat VG – er bekymret for tiden etter nyttår. Hun mener også at det har vært altfor lite forskning på tiltak, og for dårlig oversikt over tiltaksbyrden. Sitat slutt.

Dette, mine venner, er bare spill for galleriet, men — OBS — såpass absurd at folk ikke greier brette tankene rundt tingenes tilstand. Akkurat dette er viktig å få med seg: Folk flest greier ikke få seg til å tro hva som faktisk stikker under her, rett og slett fordi det overgår fantasien. Virkeligheten er så til de grader dryg, at kognitiv dissonans hindrer bedraget i å bli avslørt!

Om svindelen og dens kriseskuespillere

Stoltenberg vet godt hvilket hasardiøst og uetisk «politisk» spill hun har stilt seg bak under koronakrisen. I tiden før lockdown-politikken ble innført, frarådet FHI nedstenging av samfunnet. Men etter at Solberg valgte å gjøre en politisk beslutning om å stenge ned landet (Solbergs egen formulering i fet skrift), vendte FHI kappa etter den politiske vinden og «vedgikk» at nedstenging trolig ikke var så dumt allikevel(!) Parodisk! Men fordi folk har slik enorm tiltro til autoriteter, er det bare ytterst få som stiller spørsmål ved slikt som dette. Merk at begrepet «politisk beslutning» har blitt orwelliansk nysnakk for det å iverksette tiltak fullstendig i strid med det foreliggende kunnskapsgrunnlaget — i tråd med en mørk agenda. Del av denne agendaen er å etablere koronasertifikat, samt å få vaksinert så mange som mulig med en skandaløst helseskadelig vaksine.


«Frygt og bæven»: Hvis målet er å omsette flest mulig vaksiner, så funker nok denne typen alarmisme. Well done FHI!

Ta en titt på følgende faksimile:

Camilla Stoltenberg «toer sine hænder» ved å tåkelegge fakta

Du lurer kanskje på grunnen til at jeg kaller et oppslag som dette for krokodilletårer fra Stoltenberg? Vel, det Stoltenberg holder på med her er å «toe sine hænder». Renvasking. Hun kritiserer her de samme tiltakene som FHI har stilt seg bak fram til nå, og dette gjøres for at hun personlig skal kunne unngå å bli stilt til rette for dette bedraget som hun og folkehelseinstituttet har vært med på. Og fortsatt er med på. Koronasvindelen begynner imidlertid å slå sprekker, og FHI har nå blitt kritisert for direkte tallfusk. (Howard Widding, som påpekte fusket på FHIs egne Facebook-sider, fikk ingen svar. Han opplevde tvert i mot at FHI blokkerte ham fra å skrive noe mer). Les mer om FHIs tallfusk her.

Stoltenberg kan selvfølgelig ikke gå for langt i innrømmelsene sine, for da kunne det jo blitt åpenbart at hele koronakrisen er en gigantisk svindel. En svindel hvor hun og FHI har vært medspillere. (For ordens skyld: Forsøker jeg å si at alle ansatte ved FHI er svindlere? Nei, selvfølgelig ikke. Men sentrale ansatte ved FHI, slike som Stoltenberg, er definitivt det!) Stoltenberg må på samme tid vanne ut innrømmelsene med informasjon som tåkelegger hennes deltakelse og de faktiske forhold. Ta bare følgende eksempel hvor hun antyder at de måtte gjøre smittevernstiltak basert på et mangelfullt vitenskapelig kunnskapsgrunnlag — selvfølgelig i beste hensikt, må vite. VG skriver:
«Hun [Stoltenberg] viser til en rekke eksempler der hun mener det mangler data som kan si noe om hva som faktisk virker, blant annet seksårsreformen i skolen.»

Mer tåkelegging: Når VG spør Stoltenberg om hun synes det er akseptabelt å innføre så strenge tiltak uten tilstrekkelig kunnskapsgrunnlag, svarer hun følgende:
«Nei, det er egentlig uakseptabelt. Men samtidig er det den virkeligheten vi lever i. Derfor har vi i FHI vært opptatte av å jobbe med å bygge et bedre system for kunnskap, og påpeke hindringene mot å få dette til. Samtidig er det ikke lett å gjøre noe med over natten – dette er noe man må planlegge og utvikle over år

Ha, ha… Det var denne lættisfaktoren igjen. Hva i all verden betyr et svar som dette? Forsøk å les svaret hennes på nytt: Hun sier at tiltakene er uakseptable, men forsøker på samme tid å gi skinn av at tiltakene allikevel er på sin plass!!! Jeg har tidligere snakket om denne strategien, hvor man forsøker stikke noe under teppet med selvmotsigende biter av informasjon. Som her demonstrert ved Stoltenberg. En autoritetstro befolkning gir opp å forstå noe som helst i sammenhenger som dette, og blir stille. Og den som tier, samtykker. Slik kan galskapen fortsette. Men nå brenner det under føttene på koronakrisens regissører og alle medspillere, og jeg tror vi nå er vitne til at sentrale aktører forsøker komme seg av kroken.

Mer svindel og tåkelegging: «omicron»…

Blant andre forsøk på tåkelegging og renvasking framstiller Stoltenberg det som om de ikke visste (og fortsatt ikke vet) nok om alvorlighetsgraden til omicron-varianten, og at dette er grunnen til at vi ikke kan slakke av på tiltakene. Dette er jo regelrett løgn, siden talspersoner fra Sør-Afrika var tidlig ute og sa at denne varianten ikke utgjorde noen fare overhode — basert på konkret erfaring.

Denne meme’n laget jeg i samme moment som omicron ble kjent. Og sannelig fikk jeg rett. (For en profet jeg er…)

Selv om de hevder å ikke vite (påstått) noe om alvorlighetsgraden, så er omkvedet at omicron-varianten synes å være mildere enn sine forgjengere. Og siden vi nå vet hvor overdrevne og ødeleggende lockdown-tiltak som ble gjort med forgjengerne, hvorfor i all verden iverksettes de samme tiltakene på nytt? DET er et spørsmål som burde oppta langt flere.

Tiltakenes konsekvenser og mottiltak

Mengder av norske foretak opplever nå at den statlige, økonomiske kompensasjonspakken ikke er i nærheten av å dekke opp for det påførte tapet. Hvor mange foretak vil bli slått konkurs under denne nye lockdown-runden, se det kan man jo bare fantasere om. Mange foretak er allerede økonomisk hardt prøvet etter tidligere runder med lockdown. Et annet spørsmål er hvor mange som har blitt isolert, deprimert, begått selvmord etc. som følge av tiltakene? Hvor mange barn og ektefeller har måttet tåle vold i frustrerte hjem, og hvor mange kjernefamilier har gått i oppløsning? Vil vi noen gang få kjennskap til disse tallene? Kanskje, men det blir i så fall først etter at koronakrisen blir erkjent å være det den faktisk er: en grandios svindel. Det kan forventes en oppvask her…

Imens gjenstår det å se om regissørene bak krisen når å utslette den norske middelklassen før teppefall skjer. Hvis de når det, vil vi ha kun to gjenstående samfunnsklasser, nemlig en liten klasse styrtrike og en enorm klasse fattige. Det er bare vi, folket, som kan forhindre at de kommer så langt, og det gjør vi ved å motsette oss svindelen i alt det vi gjør, sier og tenker. I tillegg er det tvingende nødvendig at de som har greid å gjennomskue svindelen bretter ut om det til andre.

Fatt mot, venner, fatt mot! Vær modige og våg å stå fram. Vi kom alle hit for å sette spor etter oss, så la akkurat dine spor bli av den positive typen. Det fordrer imidlertid at du blir en rebell, såfremt du ikke allerede er det. Det er kun dagens rebeller og samfunnsdissidenter som vil kunne se sine barnebarn i øynene med verdighet når de skal besvare følgende spørsmål: «Hvilken side av historien stod du på da det gjaldt som mest?»

Relatert ferskt lesestoff: «Regjeringen tøyer koronastrikken ytterligere: Nye restriksjoner fra og med torsdag — hvor langt er regjeringa villig til å gå for å kunne realisere koronasertifikat og vaksinetvang?»

Kilde: VG.

Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen gående!

Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker mesteparten av tiden vår på, og vi gjør det med glede. Dersom dere setter pris på innsatsen vår, vurder å støtte oss via
nettbank, DNB-konto 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! hjerte_fin

Reklame