Av Are.

areVerdens beste tennisspiller, serbiske Novak Djokovic (34), befinner seg i skrivende stund i byen Melbourne i Australia. Intensjonen hans er å delta i den prestisjefylte årlige tennisturneringen Australia Open, men det har vist seg å by på trøbbel. Problemet for Djokovic er todelt: For det første er han svært helsebevisst og har et sterkt fokus på naturlig helbredelse og livsførsel. Dette innebærer at han er uvaksinert og sterkt skeptisk til vaksinen mot Covid-19. For det andre befinner han seg i et land som trolig har de aller strengeste korona-restriksjonene på verdensbasis.

Djokovic første Grand Slam seier ble vunnet i nettopp Australian Open i 2007, da han var 20 år gammel. Nå, 15 år senere, har den fargerike tennisspilleren vunnet totalt 20 Grand Slam-titler, og er naturlig nok én av de aller største publikumsmagnetene. Allikevel er det slett ikke sikkert at han får delta i turneringen denne gang.

Mens australske myndigheter behandler Djokovic’ søknad om å få lov til å spille, befinner han seg på et såkalt immigrasjonsrom i Melbourne. Grunnen er hans vaksinasjonsstatus. Det hele kan ende med at han blir nektet å delta, for så å bli sendt ut av landet.

Jeg bygger dette på en VG-artikkel, hvor Djokovic forsøkes svertet etter alle kunstens regler. Han blir rett og slett framstilt som en overtroisk skroting. VG-artikkelen velger å fokusere på blant annet at han hevdet å ha blitt venn med et fikentre under samme turnering i forfjor.
– Jeg liker å klatre i det og komme i kontakt med det. Det er nok min favoritting å gjøre her, sa han etter seieren i Australian Open i 2020. Likeledes har Djokovic sagt at han kan påvirke vannets kvalitet og rense det med tankens kraft, noe han også har blitt forsøkt latterliggjort for. (Uheldigvis for de som har forsøkt å hetse ham for denne påstanden, foreligger det undersøkelser som tyder på at vann lar seg påvirke av nettopp tanker).

Som psykologi-professor Jeffrey A. Schaler sa i en takketale, ville Jesus trolig blitt tvangsinnlagt på mentalsykehus om han hadde levd i dag. Man bør nemlig ikke si eller gjøre noe særlig utenfor A4-rammen, uten at man risikerer å få misantroper og psykiatri etter seg.

Djokovic er altså verdens beste tennisspiller, og hans hans vaksinemotstand holder nå på å bli kjent for hele verden. Kombinasjonen av «verdens beste» og «antivaksine» er svært uheldig sett gjennom brillene til den internasjonale maktkabalen, som også står bak vaksinen. Det er derfor vi opplever denne latterliggjøringen gjennom kontrollerte media som VG. Det gjelder å latterliggjøre og kline dritt i panna på uvaksinerte. Framstille de som dumme.

Djokovic i sitt ess — med rackerten i hånda…

Men det er et dilemma ute og går her: Hvis Djokovic får lov til å spille turneringen, vil han trolig vinne. Og det ville i så fall være dårlig vaksinereklame. Det tar seg ikke ut at vinneren av en slik prestisjetung tennisturnering er uvaksinert, ja faktisk innbitt vaksinemotstander også. Motsatt, dersom Djokovic blir nektet å delta, vil det garantert bli en skandale som får enorm oppmerksomhet. Og i så fall vil jo årsaken til nekten bli kjent for alle, nemlig at han er uvaksinert og i mot vaksiner. Det blir liksom elendig vaksinereklame åkke som. Kreftene bak den drakoniske vaksinen og vaksinepasset ville kanskje gjort lurest i å la Djokovic få spille uten å mukke, uten å gi hans uvaksinerte status noe fokus i det hele tatt. Men heldigvis skjedde dette ikke, så nå blir det litt spennende å se hva som skjer.

BBC-reporteren mener Djokovic’ vaksinemotstand utgjør en trussel ovenfor helsevesenet. (Litt ufrivillig humor kan ofte være forfriskende…)

Det er også dårlig vaksinereklame når vi nå opplever mengder av toppidrettsutøvere over hele verden som ramler om med hjerteproblemer. Fokuset har blitt rettet spesielt mot elite-fotballspillere i dette henseende.

Her kan vi se den ene topp-atleten etter den andre kollapse som følge av hjerteproblemer. Dette skjer normalt veldig sjelden, men nå skjer det hele tiden. Overalt. (Se i stort format her, og se en annen lignende video her).

Maktkabalen burde nok sørget for at alle topp-idrettsutøvere fikk en ufarlig injeksjon istedenfor den ekte vaksinen. Eller istedenfor den injeksjonsvæsken som synes å drepe og skade i stor grad. Ja, for det virker absolutt å være forskjellig innhold i dosene fra samme produsent. Mange synes å få harmløse injeksjoner, og disse «vaksinerte» merker følgelig lite eller ingen bivirkninger. Andre får alvorlige bivirkninger, mens atter andre omkommer på stedet. Det kan synes som om det foregår en makaber, fordekket uttesting av doseringer, noe jeg skal skrive om i neste artikkel. Som antydet, kreftene bak vaksinen ville gjort lurt i å gi toppidrettsutøvere ufarlig lurium, for ikke å bli avslørt.

Det er som sagt dårlig reklame at den ene idrettsstjernen etter den andre ramler om med hjerte-symptomer, altså nettopp det denne vaksinen har blitt kjent for å forårsake.

Det heter seg at sport er brød og sirkus for folket en distraksjon fra det som er viktig her i livet. Men toppidretten kan nå bli det som skaper en folkeoppvåkning.

Vaksine-korthuset vakler…

Kilde: VG

Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen gående!

Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker mesteparten av tiden vår på, og vi gjør det med glede. Dersom dere setter pris på innsatsen vår, vurder å støtte oss via
nettbank, DNB-konto 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

Reklame