Av Are.

areUnder en pressekonferanse 29. desember 2020 i Det Hvite Hus (USA) ble det presentert oppsiktsvekkende informasjon vedrørende PCR-testen. CDC-sjef og lege Rochelle Walensky kom her med følgende kraftsalve — utdrag: «…mennesker kan forbli PCR-positive opp til 12 uker etter infeksjonen, lenge etter de er mottakelig for smitte selv og i stand til å spre den.»

Denne testen har også vært brukt her i Norge fram til nå.

Så er det opp til hver enkelt å lure på hvor mange falske smittetilfeller vi har blitt innbilt var ekte. Det dreier seg mest sannsynlig om flere milliarder, blant annet siden mange tester seg jamnlig. Disse falske tilfellene har altså vært brukt til å stenge ned nasjonalsamfunn over hele Jorda, slik at mengder av mennesker har mistet både livsgrunnlaget, familien og helsa.

Hvor blir det av rikspressen i denne anledning? Er det noen aviser eller tv-stasjoner som vil våge ta i denne saken? Jeg tviler. I alle fall Ikke annet enn i form av bortgjemte «notiser», på tross av at dette er journalistisk dynamittstoff. Og vil de såkalte myndighetene verden over gå i gang med den høyst påkrevde «oppvasken» som følge av disse erkjennelsene? Jeg skal tro det når jeg får se det, men tipper at dette ikke vil skje. Korrupsjonsnivået til tospannet bestående av storindustri (her: legemiddelindustri) og industrikontrollerte myndigheter er formidabelt.

Heldigvis er PCR-testen for dette viruset nå trukket tilbake i statene, men den har altså vært brukt til å holde en gedigen svindel i live. Om testen har blitt trukket tilbake her til lands, se det vet jeg ikke i skrivende stund…

Kilde: Det Hvite Hus (backup her).

Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen gående!

Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker mesteparten av tiden vår på, og vi gjør det med glede. Dersom dere setter pris på innsatsen vår, vurder å støtte oss via
nettbank, DNB-konto 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

Reklame