Av Are.

areForskere på Kypros mener nå å ha oppdaget et nytt virus som er en kombinasjon av delta- og omikron-varianten. Ikke overraskende har denne nye varianten fått navnet deltakron. Det får’n si… har biovåpen-laboratoriene deres allerede greid å koke sammen enda et nytt skudd på stammen i fryktens tre? Jeg mener, vi har jo knapt nådd å få omicron før arvtakeren er på plass. Trolig ble omicron for tamt og lite fryktinngytende, så da var det bare å få lansert en ny variant snarest.

I følge Bloomberg skal Professor Leondios Kostrikis og hans team ved universitetet på Kypros ha funnet 25 tilfeller av denne nye virusvarianten. HJELPES, HELE 25 TILFELLER?!!!! Det må jo være brorparten av Kypros’ innbyggere, eller? «Alle mann til pumpene, før Kypros blir avbefolket og lagt øde!» Fra spøk til alvor: Når har det skjedd i nyere historie at 25 smittetilfeller har kunnet forårsake blodrøde overskrifter i de største avisene verden over? Hvor lang tid vil det ta før denne latterlige alarmismen har blitt såpass absurd at folk ikke gidder mer?

I Dagbladet leser vi: «Fortsatt er det for tidlig å si om det er enda flere tilfeller av denne virusvarianten eller hvilke konsekvenser varianten vil få». Kostrikis personlige syn på situasjonen er at deltakron-varianten vil danke ut den svært smittsomme omikronvarianten. Vi er her vitne til den sedvanlige og totalt irrasjonelle fryktspredningen som vi har vært vitne til med så mange andre virus tidligere, skjønt aller mest under koronakrisen.

Nå skal alle alarmister blant journalister og hvitfrakker mobiliseres, slik at folk skal tro på enda en virusløgn. Og at vi må godta forlenging av lockdown-tiltakeene (som aldri har virket), og få etablert koronapass (som fullstendig mangler medisinsk-faglig begrunnelse), slik at vaksinen blir gitt til flest mulig og legemiddelindustrien kan håve inn ytterligere noen hundre milliarder dollar.

Våre såkalte ledere skaper i dag en helsepolitikk uten faglig begrunnelse, uten at folk protesterer…

Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen: Merk hvordan man konsekvent unngår å snakke om alvorlighetsgraden til disse variantene. Det må ikke få framkomme at omikron bare er et forkjølelsesvirus, og at yderst få berøres av det. Derav den konsekvente fryktspredningen ved å henvise til smittetall. Hver gang dette forkjølelsesviruset muterer, blåser den kontrollerte pressen dette opp som om det var en terrorhendelse. At virus muterer er et helt normalt fenomen, akkurat som det er normalt at nye varianter blir mildere.

Heldigvis eller uheldigvis, avhengig av hvilke briller man har på, synes FHI nå å ha blitt nødt til å gå ut med edruelig informasjon til en forandring. FHI-talsmann «pandemi-Preben» nå har måttet krype til korset og tone ned alarmismen atskillige hakk:
– Foreløpig anser vi den såkalte nye varianten «deltakron» for å være en laboratoriefeil, og ikke en ny variant. Dersom WHO bekrefter at det er en ny variant, skal vi se nærmere på den, skriver Preben Aavitsland i en e-post til Dagbladet.

Se ikke bort fra at det kan drøye oppsiktsvekkende lenge før de får kartlagt om denne varianten er reell, og at de i mellomtiden «dessverre må innføres strengere tiltak — bare for sikkerhets skyld». Ha. ha…

Enda en absurditet i havet av koronaabsurditeter

Man kan sannelig lure på om galskapen nå har nådd å bli total, men jeg tror dessverre at vi har enda mer i vente. Det er mange som enda ikke har lidd nok under koronakrisen, enten ved å miste livsgrunnlaget, kjernefamilien eller noe annet nært og kjært, så vi må nok sannsynligvis lengre ned i dette mørke hullet før det oppstår en folkebevegelse mot våre gale ledere. Jeg snakker her om disse gale politiske lederne som stripper oss for stadig mer av friheten og rettighetene våre, på vegne av den maktkabalen de tar sine ordre fra.

Jeg avrunder denne artikkelen med en «rosin i pølsa», ved å vise hvor allestedsnærværende idiotiet nå har blitt. Nå framstilles «klimaforandringer» som en sykdomsdiagnose(!) Ja, du leste riktig. Kanskje dette skal vise seg å bli unnskyldningen for å kunne innføre skyhøye karbonskatter i nær framtid? Det er slettes ikke umulig… Vi vet jo at «makta» nå tyr hva det skal være, for å kunne ta fra oss pengene og skape nød i befolkningen. Nødige mennesker er nemlig lette å lede.

Klyp meg i armen: «Klimaforandringer» omtales nå som en diagnose…

Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen gående!

Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker mesteparten av tiden vår på, og vi gjør det med glede. Dersom dere setter pris på innsatsen vår, vurder å støtte oss via
nettbank, DNB-konto 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

Reklame