Av Are.

areFørst var det snakk om at vi måtte bite tennene sammen i to uker, slik at ikke helsevesenet skulle bli overbelastet. Deretter har det bare ballet på seg. Koronasvindelens bakenforliggende apparat har brukt den inkrementelle metodikken «to-steg-fram-og-ett-tilbake» for å kunne realisere et stadig tiltagende tyranni. I snart to år har det norske folket opplevd frihetsran på kontinuerlig basis, noe som ble begrunnet med at det dreide seg om nødvendige smitteverntiltak. Vi har opplevd perioder med harske restriksjoner, avløst av kortere perioder hvor de har falt tilbake på restriksjonene, men hele tiden med en netto bevegelse i retning av stadig mer tap av frihet for folk flest. Som sagt, to steg fram, og ett tilbake. 

Det norske folks servilitet har gjort det mulig for myndigheter å ta fra oss vår selvskrevne bevegelsesfrihet, pluss at dette knefallet ovenfor stat og myndigheter har blitt massert inn enda dypere i folkesjela. De dehumaniserende og helseskadelige munnbindene er et visuelt vitnesbyrd om denne underdanigheten. Det synes klart at dersom mor stat sier «hopp», så spør folket «hvor høyt?»

Et folk holdt i frykt, er et folk som er lett å kontrollere. Og hvis fienden i tillegg er usynlig i form av et virus, så kan det bli riktig så virkningsfullt!

Siden dødeligheten og skadene i forbindelse med Covid-19 viste seg å være lave, dreide apparatet bak koronasvindelen fokuset énsidig over på antall smittetilfeller. Den lave alvorlighetsgraden til Covid-19 skulle ikke nevnes mer, kun antall smittetilfeller. Her er det viktig å forstå at «smitte» og «død» lyder omtrent likt i folks hoder. Og denne strategien var suksessfull, for med dette har de greid å holde folk flest i frykt og servilitet. Vi har godtatt å måtte holde oss hjemme, og stenge våre småbedrifter under denne tiden. Vi har godtatt å gå på butikken med munnbind på. Vi har godtatt å måtte avstå fra å møte andre.

Før pandemien var det kjent at det ikke ville være noe å hente på å be befolkningen om å bære munnbind i hverdagen. Det samme med lockdown-politikken: Man visste det var fånyttes å be folk holde seg hjemme hos seg selv, med besøksforbud og kun sine aller nærmeste rundt seg. Men i begge disse tilfellene snudde «vitenskapen» 180 grader rundt når koronapandemien meldte seg. Noe annet som også ble snudd opp-ned under koronakrisen, var kunnskapen om at symptomfrie mennesker ikke bidrar til å spre smitte videre til andre. Men, altså, plutselig ble den uberørte gruppen av barn og unge mennesker demonisert. Dette alderssegmentet ble nå hevdet å være segmentet hvor omicron-smitten spredte seg aller raskest. Selv om barn og unge ikke er sårbare ovenfor dette influensalignende viruset, og selv om de derfor heller ikke bidrar til å spre smitten, gis denne katastrofe-vaksinen nå gitt til babyer i utlandet. Det er kriminalitet, intet annet! Som jeg har nevnt før, avdekket en amerikansk undersøkelse det tryggeste yrket for de som ønsket å unngå å bli smittet med koronaviruset, og dette yrket var: lærer i grunnskolen(!) Grunnen er at barn og unge er en naturlig immun gruppe!

Vaksinelogikk henger ikke sammen på ett eneste punkt!

Men kjeltringene bak koronasvindelen vil ikke legge inn årene. Selv om vaksinen har fått buksene dratt ned for å ikke virke, skal nå australske kjæledyr få gifta. Ja, for dyr er nemlig også verter for dette viruset, hevdes det. «Og derved vil dyrene kunne bidra til å spre viruset videre». Akkurat… Jeg tror ikke det er noen dristig gjetning akkurat når jeg nå framsetter påstanden om at dyr sprer smitten videre i enda mindre grad enn barn og unge. Trolig er kjæledyrene også mindre sårbare selv ovenfor viruset enn oss mennesker. Allikevel vil nok de seriekriminelle legemiddelfirmaene finne et marked for sitt vaksinelurium blant australske kjæledyreiere. Hør hva denne australske hundeeieren sier — er det forresten noen hjemme bak de gluggene der?


Kjæledyreiere i Australia vil gjerne vaksinere sine firbente familiemedlemmer…

Jeg er optimist og tror oppriktig at koronasvindelen vil velte, og jeg kan ikke forstå at galskapen kan pågå stort lengre heller. Men det er trist å skulle måtte tenke på alle de som har blitt skadet av denne farlige vaksinen, og, ikke minst, alle de som fortsatt vil nå å bli skadet. Jeg tenker spesielt på barn her. Det får både fram medfølelse i meg, på samme tid som det gjør meg indignert!

Så stå på i hverdagen folkens, gjør aktivisme til en måte å leve på. Stikk nesa fram! Klem inn en dose aktivisme overalt der det lar seg gjøre, der du forteller sannheten til andre. Det er en fantastisk start…

Robert Malone, lege og forsker, var sentral i prosessen hvor mRNA-vaksineteknologien ble utviklet. Her er hans vurdering av de nåværende vaksinene mot Covid-19…

Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen gående!

Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker mesteparten av tiden vår på, og vi gjør det med glede. Dersom dere setter pris på innsatsen vår, vurder å støtte oss via
nettbank, DNB-konto 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

Reklame