Av Are.

areDet viser seg nå at hele 9 millioner dollar har blitt forsøkt stjålet. Dette var penger samlet inn til de kanadiske trailersjåførene og deres frihetskamp på vegne av hele det kanadiske folk. Internett-foretaket GoFundMe har unndratt alle disse pengene, slik at de ikke kommer trailersjåførene og deres gigantiske konvoi til gode.

Som vel alle nå har fått med seg har kanadiske og amerikanske trailersjåfører ført en innbitt kamp mot den kanadiske regjeringen, en kamp som nå har vart et par uker og bærer navnet «Freedom Convoi 2022». Den opprinnelige årsaken til den massive protesten, var at trailersjåførene motsatte seg kravet om å måtte være fullvaksinert mot Covid-19, subsidiært tilbringe 14 dager i isolasjon. Den kanadiske regjeringen stilte nemlig dette kravet ovenfor trailersjåfører som ønsket å passere over grensen inn i Canada.

Etter hvert har trailersjåførenes protest blitt utvidet, og er nå blitt selve symbolet for motstanden ovenfor alle de harske Covid-restriksjonene. Det hevdes at 50 000 trailere er med på protesten, og at de har blokkert trafikken inn og ut av den kanadiske hovedstaden Ottawa. Protesten har også forgrenet seg til Canadas største by, Toronto. Tross iherdige forsøk på å marginalisere protesten og dens tilhengerskare, har statsminister Justin Trudeau funnet det for godt å fordufte vekk — i sikkerhet. Hmmm, sa du ikke at dette bare var en marginal gruppe da, Trudeau?

Statsminister Justin Trudeaus popularitet var temmelig frynsete allerede før Freedom Convoy så dagens lys, noe som framgår av denne episoden. Her blir han tiltalt som fortjent! Flere som denne damen!

Kan Trudeau overleve folkets harme? Her får han passet påskrevet i sosiale media for å ha gjemt seg for trailersjåførene og en rasende folkemengde…

GoFundMe er en pengeinnsamlings-plattform på Internett, og brukes av alle som ønsker å opprette- og donere penger til diverse formål. Formål så som diverse samfunnsprosjekter, veldedige formål etc. Nå viser det seg at GoFundMe har stukket av med hele 9 millioner dollar som folket hadde donert til trailerkonvoien. Etter at denne saken fikk publisitet og presset mot GoFundMe ble til en storm, har GoFundMe lovet å tilbakebetale hver enkelt som har sendt inn penger. Det gjenstår å se om så skjer. Men, altså, trailer-eierne får ikke tilgang på disse pengene.

Kanskje dette navnet har blitt mer beskrivende?

Det er åpenbart at Trudeau og maktkartellet han representerer forsøker bevare makthegemoniet ved å holde disse pengene unna Trailersjåførene. Sjåførene er ikke i lønnet virke under protesten, og blir forsøkt utarmet på denne måten. Uten penger til drivstoff, blir det nok også en temmelig kald fornøyelse i den kanadiske vinterkulden. La oss se nærmere etter hvilke aktører som lurer i kulissene bak GoFundMes ransforsøk.

Etter denne episoden har GoFundMe fått en storm av tilbakemeldinger hos meningsmåleren Trustpilot. Som vi kan se står det nå dårlig til med anseelsen til GoFundMe…

Hvem eier GoFundMe? Jo, to store deleiere av GoFundMe er selskapene Accel og Technology Crossover Ventures. Jim Breyer, sjef i Accel, spyttet i 2004 inn 13 millioner dollar i Facebook, som hurtig fikk rekordstor popularitet. Når Mark Zuckerberg hevdes å være Facebooks gründer, er dette selvfølgelig bare en dekkhistorie — en forførende personifisering av selve bondedrømmen om materiell suksess. Zuckerberg er imidlertid bare en nikkedukke uten noen beslutningsmyndighet overhode. Formålet med å skape Facebook var å forsyne kriminelle organisasjoner som f.eks. CIA med detaljerte personopplysninger på global basis, samt å kunne spore enkeltindividers oppholdssted! La oss i fortsettelsen se litt nærmere på de lyssky forbindelsene mellom Facebook og CIA…

La meg aller først smette inn at den styrtrike milliardæren Breyer også er en stor fondinvestor i Kina, samt at han er tilknyttet de høyst lugubre maktkabal-organisasjonene CFR (Council of Foreign Relations) og WEF (World Economic Forum). Ikke spesielt tillitsvekkende, med andre ord. Jeg vil også minne om at Trudeau har unnagjort WEFs skole for kommende verdensledere, kalt «Young Global Leaders». Det samme er tilfelle for statsoverhodene i Tyskland og Frankrike, Angela Merkel og Emmanuel Macron. Så besynderlig…

Gilman Louie var den første administrerende direktør for CIA-underbruket In-Q-Tel, grunnlagt i 1999. Formålet med In-Q-Tel var å finansiere selskaper som kunne utvikle teknologi som gjorde det mulig for CIA å «samle data». I 2004 ble Louie innlemmet i styret hos NVCA (National Venture Capital Association), hvor den samme Jim Breyer var styreleder. Her har vi altså én konkret forbindelse mellom CIA (Louie) og Facebook (via stor-finansiøren Jim Breyer).

Men dette er ikke den eneste forbindelsen mellom Breyer og Louie. I tillegg til å være styremedlem i NVCA i 2004, hadde Louie sitt primære virke hos BBN Technologies. Og hvem var leder av BBN? Jo, Jim Breyer enda en gang. Omtrent på samme tid begynte en viss Dr. Anita Jones også i BBN. Tidligere hadde Jones jobbet for In-Q-Tel, og var rådgiver for Pentagons teknologiavdeling, DARPA. Som kanskje noen vet, var DARPA sentral i utviklingen av teknologien bak Internett. Da blir det mer klart hvorfor Breyer valgte å spytte inn 13 milliarder dollar i Facebook… Merk: Nå snakker vi om et trekløver, nemlig CIA, Facebook og DARPA. Brrrr….

Accel har tidligere operert i kollusjon med CIA, og per i dag eier altså Accel en betydelig andel av GoFundMe. Litt av ei røre: GoFundMe, Accel, Facebook, CIA, In-Q-Tel, DARPA, Jim Breyer, CFR, World Economic Forum, og store investeringer i Kina. Med dette knippet av «de sedvanlig mistenkte» begynner det å bli mer forståelig hvorfor 9 millioner dollar har blitt holdt unna trailersjåførene i Canada.

Men, for å avslutte med litt gladnyheter: Gjett hva som nå har skjedd…. Nå begynner det å sprekke for Trudeau-regjeringen. Ledelsen i flere av Canadas provinser synes omsider å ha tatt utgangspunkt i det vi faktisk vet om Covid-19, og løser nå opp lockdown-politikken. Først vaksinetvangen, deretter kravet om munnbind. Det som nå skjer i Canada kan bli det som sparker i gang en global revolusjon, hvor blant annet koronasvindelen blir avkledd og stoppet. Konvoibevegelsen har også internasjonale forgreninger, og har faktisk også kommet hit til Norge. Og til Sverige. Men om koronakorthuset nå faller, gjelder det å IKKE glemme! Det vil si, de skyldige bak denne svindelen må stilles til rette. Hvis ikke, vil denne maktkabalen bare finne på flere morderiske operasjoner med global rekkevidde. Mer: De som har tjent grovt på svindelen, slike som Pfizer, må også få fortjenesten inndratt! Disse foretakene og deres ledende ansatte må også bli dratt inn for domstolene, især Pfizer og resten av de seriekriminelle legemiddelgigantene.

Go Canada, det kan være noe STORT på gang nå! Det er i så fall langt på overtid…

Freedom Convoi 2022: Kanadierne er nå forent i en strøm av hjertevarme og livsglede som vi ikke har opplevd før….

Hovedillustrajon: Skjermdump CNN.

Kilde: Flere, bl.a. uavhengig journalist John Rappoport.

Mer informasjon om situasjonen i Canada:
Intervju med Jordan Peterson
Leger og flere uttaler seg


Vi trenger støtte fra dere for å holde bloggen gående!

Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker mesteparten av tiden vår på, og vi gjør det med glede. Dersom dere setter pris på innsatsen vår, vurder å støtte oss via
nettbank, DNB-konto 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER

Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

Reklame