Av Are.

are_thmb_fin
            Are

Hva er sannheten om urolighetene i Ukraina? Er DU en av de som fortsatt fester lit til de samme vestlige mediehusene som har løyet oss huden full i forbindelse med tidligere kriger? (Ta f.eks. krigen i Libya… Og den i Irak).  Er du naiv nok til å tro at disse journalistene og sjefsredaktørene endelig har sett lyset, og nå formidler den usminkede sannheten? Eller, vent: du er kanskje av den mer «jordnære» typen som tror at Dagbladets og VGs formidling kan inneholde feil, ja, men at klippefaste Dagsrevyen kun formidler enorm sannhet? He, he, jeg tror faktisk at en god del mennesker tilhører sistnevnte kategori. Men de er i så fall grundig lurt! Og, ja, de er i så fall en del av problemet. 

Sannheten er at vestlige media er storindustri, og de vestlige storindustri-foretakene beskytter hverandres politiske og økonomiske interesser. Som sådan verner vestlige media om den velfylte lommeboken til både våpenindustrien og legemiddelindustrien. Og, ikke minst, bankenes lommebok. Ingenting skaper mer økonomisk profitt og kontroll enn krig, enten krigen foregår med bomber og granater eller med laboratorieskapte virus. Det gjelder derfor å skjønne at krigsprofitørene, mediehusene innebefattet, vil forsøke å rettferdiggjøre krigene. De vil ha oss til å tro at krigene MÅTTE gjennomføres, at de tjente et høyere gode. Så slik har det seg at våre vestlige nyhetsmedia ikke lar oss få vite for mye om hvilke aktører som nå er på banen i Ukraina og hvilke intensjoner disse aktørene har. Medias formidling begrenser seg til et mantra som omtaler Putin som kynisk diktator og den nåværende ukrainske presidenten, tidligere komiker og skuespiller Volodymyr Zelenskyj, som en folkehelt.

Våre riksdekkende aviser og tv-kanaler spyr ut krigsforherligende, fryktskapende informasjon som er temmelig langt unna sannheten. Medias formidling angående datoer og steder kan stemme i en viss grad, men det stopper der. Når det gjelder aktørene som deltar i dise krigene, hva de faktisk gjør og hvilke motiver de har, blir vi holdt i mørket. Les: Vi blir servert regelrette, grove løgner. I så måte har mediehusene lenge spilt en helt sentral rolle ved å skape folkelig aksept for noe som i i realiteten har vært rene folkemord og regimeskiftekriger. Det er på høy tid at denne grove kriminaliteten til mediehusene får en strafferettslig konsekvens. Journalister i massestrømmedia har gjort seg skyldig i forbrytelser mot menneskeheten, intet mindre! Og dette pågår daglig!

Selvfølgelig er Vesten, Jens Stoltenbergs Nato og Norge innebefattet, aktive medspillere i det som nå skjer i Ukraina. Stoltenberg sier rett ut at Nato sender våpen inn i Ukraina, men det stopper nok ikke der. Spesielt utplukkede Nato-styrker uten uniform er garantert representert i Ukraina for å piske opp urolighetene og gi inntrykk av massiv krig. Det samme gjelder innleide renegater som maktkabalen har betalt for å drepe og skape kaos. Dette er «proxykrigere» som dreper for penger og nyter det.

I følge visse kilder er det havdet at mengder av ukrainere lenge har ønsket den vestlig-installerte ukrainske regjeringen avskaffet. Underforstått at russiske styrker nå er velkommen til å rydde opp i fascismen som har fått lov til å eksistere i den ukrainske politiske ledelsen. Jeg tør påstå at denne informasjonen er mye nærmere sannheten enn det vi får høre gjennom våre riksdekkende aviser og TV. I følgende videoklipp får vi høre fra et kobbel habile journalister hvordan vestlige krefter i årevis har skapt falske grasrotbevegelser i Ukraina, infiltrert og pervertert landets nasjonale valg og installert sine nynazistiske marionetter i landets politiske ledelse.

Hva er forhistorien til det som i dag utspiller seg i Ukraina? Her kan vi få litt innblikk i akkurat det… (Hvis ønskelig, se dette klippet i full størrelse her).

Som antydet hevdes det at Putins motivasjon for å intervenere i Ukraina er å rydde opp i den vestlig-skapte massive kriminaliteten som har fått slå rot i landet. Russiske styrker rensker nå bort pedofile ringer og biologiske våpenlaboratorier fra ukrainsk jord, på samme tid som de forhindrer at Nato og USA får plassert sine våpeninstallasjoner kloss inntil den russiske grensa. Det burde ikke være noe urimelig ønske fra et russisk statsoverhode, eller hva?

Reese Report om det som VIRKELIG finner sted i Ukraina akkurat nå….

En av maktkabalens aller siste svindler, nemlig koronakrisen, synes nå å forsvinne i støvskyene fra ødeleggelsene i Ukraina. Det samme gjelder frihetsbevegelsen som startet i Canada, med alle trailersjåførene. Alt dette har forsvunnet fra folks bevissthet, og det er liten tvil om at Ukrainakrisen var ment å skulle kaste et glemselens slør over slike viktige ting. «Pro eller kontra koronavaksine» har nå blitt avløst av «pro eller kontra Russland». Splitt og hersk som alltid…

En kvikk oppsummering: Hvis man tror at urolighetene i Ukraina kun handler om den maktsyke Putin, har man et temmelig naivt perspektiv på ting. Ja, trolig er et slikt perspektiv så nærme fullstendig feil det er mulig å komme. Man har rett og slett gått på limpinnen.

Til slutt vil jeg dra fram arbeidet til den anerkjente filmskaperen Oliver Stone. Denne mannen har vist seg å være en fordomsfri, dyktig sannhetssøker og informasjonsformidler. Under finner du Stones dokumentarfilm «Ukraine on fire» (director’s cut) fra 2016, som gir oss enda mer av bakteppet for det som nå skjer i Ukraina. Vi blir gitt et innblikk i hvilke aktører som sloss om landets enorme jordbruksområder og den strategisk viktige tilgangen til Svartehavet.

Hvis ønskelig, se «Ukraine on fire» i full størrelse her.

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her.

Vi trenger støtte fra dere lesere!

Kiri og jeg skriver for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker mesteparten av tiden vår på, og vi gjør det med glede. Dersom dere setter pris på arbeidet vårt, vurder å støtte oss via

nettbank, DNB-konto 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

Reklame