Av Are.
Oppdatert 30.03.22 klokka 08:32.

areDet ble sannelig stor ståhei etter at USAs presidentsønn, Hunter Biden, i april 2019 nærmest dumpet og glemte sin laptop hos en PC-reparatør i Delaware, USA. Reparatøren, John Paul Mac Isaac, fattet mistanke til laptopen’s innhold bestående av bl.a. bilder, finansielle dokumenter, eposter, tekstmeldinger, og tok kontakt med FBI. Etter iherdige forsøk på å begrave saken, gjennomgås nå Hunter Bidens laptop av etterforskere. Det som er avdekket så langt er så ekstremt at det vil kunne velte hele lasset for maktkabalen bak den såkalte «FNs nye verdensorden» (NWO). Noe som igjen vil bety at vi — slike som du og meg — vil bli FRI!!!

Nå har flere detaljer i saken begynt å lekke ut. Jack Maxey er en av etterforskerne som gjennomgår innholdet på denne PC’en. Maxey har gått i skjul et sted i Sveits sammen med et knippe juridiske eksperter, og forteller at det var nødvendig å gå under jorden for å føle seg trygg og kunne jobbe uforstyrret. I følge ham har de allerede funnet evidens for en rekke ekstreme lovbrudd, hvor bl.a. amerikansk nasjonal sikkerhet har blitt satt i alvorlig fare.

Blant det som har blitt funnet på PC’en har vi rundt 250 000 eposter og drøyt 300 000 fotografier. Mange av disse virker å være eposter og bilder som Hunter Biden hadde forsøkt å slette, men som fortsatt var tilgjengelige. I korrespondansen som ble funnet finner vi blant annet tekstmeldinger mellom Hunter Biden (HB) og Devon Archer. Sistnevnte har sittet sammen med HB i styret til det ukrainske energiselskapet Burisma. Archer har lagt ned sverdet og samarbeider nå etter sigende åpent med etterforskerne. Blant bildene skal det være mange av unge jenter, noe som kan hinte i retning av pedofile lovbrudd. Etterforskernes funn viser også hvordan HB har brukt sin president-fars navn og posisjon til å få tilgang på store pengesummer i Europa. I følge Maxey bekrefter disse avsløringene at vi har en kriminell, global konspirasjon inngått av makteliten, etterretningstjenester og kommunist-Kina.

Det amerikanske utenriksdepartementets viseminister for politiske affærer, Victoria Nuland, sier det ganske så rett ut at Ukraina har biologiske våpenlaboratorier

Maxey og hans team hevder å ha avdekket at det amerikanske selskapet Metabiota er involvert i Ukrainas Vestlig-finansierte biologiske laboratorier. At det utvikles biovåpen i disse laboratoriene, se det trenger man vel ikke være rakettforsker for å skjønne. (Er det i disse laboratoriene at neste virussvindel har blitt forsøkt klekket ut?) Foretaket Metabiota «offisielt» med forskning relatert til pandemibekjempning, skjønt reellt snakker vi trolig om pandemirealisering her. Metabiota tar sine ordre fra det amerikanske forsvarsdepartementet, Pentagon, som også finansierer disse laboratoriene. Og, ja, Hunter Biden har sørget for million-dollar finansiering av Metabiota.

I følge Maxey foreligger det nå bevis for ekstrem korrupsjon mellom høytstående amerikanske og ukrainske aktører. Blant de involverte partene er regjeringstoppene i USA, og som Maxey sier bør ingen ledere i Washington forbli sittende etter disse avsløringene(!) Wow! Han mener også alle de amerikanske etterretningstjenestene «må kjøres over med en bulldoser» i lys av disse oppdagelsene. Han mener at når det amerikanske folk får se alt det gruvekkende som er funnet på laptop’en, vil de føle for å fengsle alle i den amerikanske ledelsen.

De amerikanske etterretningstjenestene har forsøkt å begrave saken om Hunter Bidens laptop

Et voldsomt apparat har vært i sving for å holde lokk på denne saken helt siden den første gang kom til overflaten for cirka to år siden. Blant annet sørget Facebook-algoritmer for at trådstarter som omhandlet saken ikke ble spredd, og Twitter-brukere ble nektet å poste noe som helst med dette temaet. Etterretnings-topper har også forsøkt bortforklare realiteten av denne laptop’en fra helvete ved å betegne det hele som grunnløs, russisk propaganda. Nå som det viser seg at saken er høyst reell, er det verdt å spørre om dette vil få konsekvenser for disse etterretningstoppene. Og hva med Facebook/Twitter-Zuckerberg, vil det vanke konsekvenser for ham etter å ha bedrevet cover-up på denne måten? Tiden vil vise…

Det gledelige er at det synes å virkelig skje mye som tjener menneskeheten nå, og Hunter Bidens laptop kan vise seg å virkelig gjøre vei i vellinga! Yay!

Ann Vandersteel intervjuer etterforsker Jack Maxey angående innholdet på Hunter Bidens PC

Kommentar lagt til onsdag 30. mars 2022:
Finnes det krefter som vil forsøke å sparke beina under en kartlegging av denne laptopen og dens innhold? Definitivt! Disse kreftene eksisterer og de er mektige! Vi bør derfor ikke ta det for gitt at store avsløringer vil bli offentliggjort. La følgende videoklipp være en påminner om akkurat det:

Sjokkerende: FBIs cyber-sjef sier han ikke aner hvor Hunter Bidens PC er…

Til slutt: Ut fra det Maxey sier i videoen finnes det kopier av Hunter Bidens harddisk. Maxey sitter på én av de. La oss håpe…

Illustrasjon: Are.

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her.

Vi trenger støtte fra dere!

Kiri og jeg jobber for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi gjør til hverdags – som vår jobb – i disse tider, og vi gjør det med glede. Allikevel er vi, som dere, avhengig av midler til å holde det gående. Dersom dere setter pris på arbeidet vårt, vurder å støtte oss via

nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

Reklame