Av Are.

areTall fra det amerikanske militæret viser nå en 1100 prosent økning i antall tilfeller av sykdom og dødsfall fra 2020 til 2021. Hva kan ha forårsaket en slik voldsom økning? Jo, i august 2020 bestemte den amerikanske forsvarsministeren at samtlige militære skulle vaksineres mot Covid-19. I alt dreide dette seg om 1,8 millioner mennesker. Advokat Todd Callender sier dette var en illegal ordre, siden forsvarsministeren ikke hadde mandat til å utstede den. Trenden tilsier at økningen fra 2021 til utgangen av 2022 vil være på 5000 prosent!

Callender representerer nå 400 000 militære, og intensjonen er å få det amerikanske militæret til å følge sine egne lover. Alle som hadde gyldige grunner for å kunne slippe vaksinen (f.eks. religiøs overbevisning, tidligere immunitet etc.) ble nemlig blankt avvist. Ja, trusler skal faktisk også ha forekommet ovenfor de som forsøkte motsette seg vaksinasjonen.

I følge Callender var noe av innholdet i vaksinen ment å skulle bryte ned immunforsvaret til de vaksinerte, slik at innholdet av mRNA innkapslet i nano-lipidpartikler skulle greie å trenge inn i cellene. Og hva var denne ingrediensen som skulle svekke immunforsvaret? Jo, det var HIV-virus(!) Det betyr at de vaksinerte nå er HIV-smittede tidsbomber, med immunforsvar som kan bryte fullstendig sammen ovenfor normalt harmløse virus og bakterier. Som Callender sier, vil slike dødsfall trolig ikke bli knyttet til vaksinen, selv om den vil være årsaken her.

Så til noe like «pikant» i anledning samme sak: det eksisterer nemlig et drygt 100 sider langt dokument laget av Nasa i samarbeid med en rekke andre instanser. Dokumentet er fra 2001, og her står det blant annet å lese at vi er for mange på denne planeten samt at menneskeheten vil bli forsøkt kraftig redusert fram mot 2025. Hmmm, da blir det jo rimelig å spørre om ikke nettopp koronavaksinen spiller en sentral rolle i denne forvarslede depopuleringen.

Prognosene for 2022 ligger an til en 5000 prosents økning i dødsfall og sykdom sammenlignet med 2021(!) Sug litt på den!

Som jeg pleier si, virkeligheten trosser fantasien… Man kan vanskelig tro at dette kan være sant, men så er det altså realiteten. Det er bare én måte å få slutt på all galskapen, og det er at gode mennesker — de som har et hjerte og evnen til å tenke kritisk — står sammen og mobiliserer motstand mot globalistene som forsøker ta oss ned. Folket vil lykkes med å bekjempe disse galningene som poserer som herskere, men akkurat når seieren er vår er vanskelig å si… Burde skjedd for lenge siden.

Kilde: Intervju med Todd Callender

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her.

Vi trenger støtte fra dere!

Kiri og jeg jobber for å opplyse og berike dere alle. Det er dette vi bruker mesteparten av tiden vår på, og vi gjør det med glede. Allikevel er vi, som dere, avhengig av midler til å holde det gående. Dersom dere setter pris på arbeidet vårt, vurder å støtte oss via

nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

Reklame