Jeg skriver dette mens jeg kjenner gråten i halsen. Med sterk forundring og skuffelse ser jeg på alle de som ikke synes å la seg affektere av denne ondskapen som nå omslutter oss. Hvorfor reagerer ikke folk lengre? Det vil si, folk reagerer, men først etter at jeg eller noen andre har forsøkt å beskrive den ondskapen og galskapen som får lov til å skje rett foran nesene våre. Da blir folk sinte og de går i strupen på den som forsøkte si i fra. Snart må vel pendelen bare ha én vei å gå, nemlig tilbake i retning av et ekte samfunn. Et samfunn og en tid hvor folks kropper atter er besjelet, og hvor folk derfor er kloke og hjertevarme. Jeg tror oppriktig vi er på vei dit.

Til saken: Det har kommet et lovforslag på bordet i den amerikanske delstaten California. Med dette lovforslaget tenker man å legalisere drap av nyfødte barn inntil syv dager gamle(!) Hvis du ikke tror meg, så ta en titt på lovforslag AB 2223 (backup her). Det har overskriften «reproduktiv helse». Her er det «interessante» segmentet fra lovforslaget:

Utdrag fra lovforslag AB 2223

I følge Store Norske Leksikon har det understrekede ordet ‘perinatal’ følgende betydning: «Det som gjelder svangerskapstiden etter 22. uke samt barnets syv første levedøgn». I punkt a) foreslås det derfor å frita den gravide for alt straffeansvar dersom hun avliver sitt eget barn opptil syv dager etter fødselen. «Angrerett» får plutselig en helt ny betydning… Fra punkt b) framgår det også at det skal være straffefritak også for den som hjelper til med å avlive dette barnet. Åh Gud hjelpe meg…

Advokater uttaler seg om AB 2223…

Jeg har også oppdaget en særs oppsiktsvekkende rapport på den amerikanske regjeringens nettsider, og dette gjelder «Lov om beskyttelse av levende-fødte spebarn» (backup her). I dokumentet (se seksjonen kalt «Purposes and summary») står det å lese at myndighetene opphevde en lov i delstaten Nebraska. Opphevelsen betyr at det ble åpnet for at barn vil kunne bli avlivet («abortert») under selve fødselen. Forutsetningen for dette var at barnets hode fortsatt måtte være inni moren. Med barnets hode inni mor og resten av kroppen utenfor, ville fødselslegen kunne bruke en saks til å punktere barnets kranium bakentil og suge ut hjernen(!) Denne typen bestialitet er altså på bordet. Hjerteskjærende!

Her er enda en oppdagelse jeg gjorde, for sannelig har ikke vitenskap og medisinsk etikk også kastet seg på barnedraps-karusellen. I denne artikkelen publisert i det ærverdige medisinske tidsskriftet British Medical Journal (BMJ) spørres det om hvorfor en baby skal få leve etter fødselen(!) Artikkelen innleder som følger (oversatt fra engelsk til norsk): «Abort er i stor grad akseptert selv av årsaker som ikke har noe med fosterets helse å gjøre. Ved å vise at (1) både fostre og nyfødte ikke har samme moralske status som faktiske personer, (2) det faktum at begge er potensielle personer er moralsk irrelevant og (3) adopsjon ikke alltid er i beste interesse for faktiske mennesker, argumenterer forfatterne for at det vi kaller «abort etter fødselen» (å drepe en nyfødt) bør være tillatt i alle tilfeller der abort er det, inkludert tilfeller hvor den nyfødte ikke er funksjonshemmet.»

Det jeg har beskrevet her er hva jeg vil betegne som satanisk. Jeg finner ingen bedre beskrivelse. Hvor kommer et slikt tankegods og slike verdier i fra? Hvem er forfatterne slike makabre lover og tanker? Hvem er disse menneskene som står bak?

Jeg våger påstanden: Kilden bak akkurat denne bestialiteten er den samme som står bak mye annet faenskap på denne jorda. Så som situasjonen i Ukraina, så som koronakrisen, så som utrullingen av den diabolske FNs nye verdensorden (NWO). Menneskeheten trenger nå å kvitte seg med de demoniske skikkelsene som fortsatt greier å holde sin tilstedeværelse blant oss skjult.

Vi står midt i en spirituell revolusjon hvor blodsbåndene som har hersket over oss nå blir eksponert og tatt ned. Det må bare toppe seg med galskap og lidelse før forløsningen skjer, men så kan vi endelig feire inngangen til en ny og gledesbetont æra i menneskets historie. Det er min overbevisning.

Vi trenger dere!

Kiri og jeg jobber for å opplyse og berike dere alle. Dette er jobben vår i disse tider, og vi gjør det med glede. Vi lar alle få lese gratis, både her i bloggen og på gruppene våre i sosiale media, og satser på at de som liker oss vil støtte oss frivillig. Bare slik kan vi holde det gående. Hvis du vil, kan du støtte oss via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! 🙂

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her.

Reklame