areDa det ble klart at Covid-19 allikevel ikke var noen farlig sykdom (SJOKK?), måtte jo det medisinske kartellet pøse på med nye fryktinngytende skrøner for å kunne opprettholde salget av dette bio-våpenet de hevder er en vaksine. Hva går disse nye skrønene ut på? Jo, de hevder at folk risikerer å få varige mén etter Covid-19. Det siste skuddet på stammen i så måte er, trallalla, tilstanden kalt Covid-! Jepp! Det er nesten så jeg må beherske meg for å ikke bryte ut i latter, men hele denne Covid-løgnen har tross alt skadet og drept for mange til at jeg kan tillate meg det.

Covid-tå er en tilstand de hevder kan bli konsekvensen av Covid-19 infeksjon. Disse Covid-tærne ser sterkt betente ut, nesten som om de er frost-skadd. Og de aller mest utsatte for Covid-tå er selvfølgelig de mest uskyldige blant oss, nemlig barn. Det burde jo skape en sterk psykologisk effekt, ikke sant?

«Covid-tå»…

For å piske opp frykten maksimalt, forsøker kreftene bak Covid-19 vaksinen nå å relatere så mange varige mén som mulig etter Covid-19 infeksjon. Her snakker vi bl.a. om leddgikt, hukommelsestap, alzheimer og mer. Her er fra radiovert Stew Peters kanal, hvor temaet er Covid-tå:

Fra Stew Peters Show: Om fenomenet Covid-tå…

De mest naive blant oss vil trolig sluke denne løgnen også, og atter en gang kastes ut i en frykt-psykose. Disse menneskene vil trolig også godta flere boostere og, til slutt trygle myndighetene om at koronasertifikatet innføres. Ja, for jeg går sterkt ut fra at du har fått med deg at Støre & co nå romsterer i det stille, bak all støyen fra Ukraina. Støre forsøker etablere koronasertifikatet før all lufta går ut av koronaballongen. Grunnen til at de vil ha dette sertifikatet på plass har selvfølgelig ingenting med helse å gjøre. Sertifikatet vil bli brukt til å kontrollere oss mer og mer, og begrense vår bevegelsesfrihet. Hør hva finansanalytikeren Catherine Austin Fitts sier om akkurat det…

Catherine Austin Fitts om de EGENTLIGE planene bak koronasertifikatet…

«Covid-tå»…??? Hvor dumt skal dette måtte bli før folk lukter lunta og setter ned foten? Jeg vet sannelig ikke, men det har fått gå langt nok nå. Faktisk mye lengre enn som godt er. Er «Covid-tå» egentlig inflammatorisk strålingsskade fra 5G-stråleeksperimentet som nå manifesterer seg i kroppens ekstremiteter på dette viset? Jeg ser ikke bort fra det.

Det er et spørsmål om «makta» vil greie å realisere koronasertifikatet. Nei sier jeg, de vil ikke greie det. Men jo før DU står opp mot denne galskapen, i det minste ved å droppe små sannhetsbomber i hverdagen, jo raskere vil vi få slutt på dette tullet. Dette er opp til de av oss som har gjennomskuet svindelen.

Vi trenger dere!

Kiri og jeg jobber for å opplyse og berike dere alle. Dette er jobben vår i disse tider, og vi gjør det med glede. Vi lar alle få lese gratis, både her i bloggen og på gruppa vår i sosiale media, og vi satser på at dere som liker oss vil støtte oss frivillig. Bare slik kan vi holde det gående. Hvis du vil, kan du støtte oss via
nettbank, kontonummer 05350624327 (Are Erlend Hegrand), eller
vipps til tlf. 98 23 03 77, eller
Paypal ved å klikke HER.

Hjertelig takk! 🙂 hjerte_fin

PS! Meld dere inn i Facebook-gruppa vår her og Mewe-gruppa vår her.

Reklame